Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@14:38:42 GMT

خسارت ۷۹۵ میلیاردی زلزله به کشاورزی کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۶۴۶۷

خسارت ۷۹۵ میلیاردی زلزله به کشاورزی کرمانشاه

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: بر اثر زلزله اخیر، تاکنون نزدیک به ۷۹۵ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان کرمانشاه وارد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد موسوی گفت: براساس بررسی‌های میدانی توسط بخش کشاورزی و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کرمانشاه، ۴۰ درصد این میزان خسارات مربوط به تاسیسات، ساختمان‌ها و اماکن دامی، انبارهای علوفه، صنایع تبدیلی و تکمیلی و تاسیسات پرورش ماهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی افزود: ۴۰ درصد دیگر از خسارت ۷۹۵ میلیارد تومانی نیز مربوط به تاسیسات و منابع آبی مانند ایستگاه پمپاژ آب، سیستم‌های آبیاری، چاه و خطوط انتقال آب و استخرهای ذخیره آب و ۲۰ درصد هم خسارات ناشی از تلفات دام سبک و سنگین ماهی، طیور و زنبور عسل است.

وی اظهار داشت: این خسارات تا امروز در شهرستان‌های سرپل ذهاب، قصر شیرین، اسلام‌آباد غرب، ثلاث باباجانی، گیلانغرب و ۱۹۶۰ روستا در مناطق آسیب دیده، برآورد شده است.

موسوی با بیان این که از روزهای نخست زلزله، وزارت جهاد کشاورزی تمام توان خود را برای کمک به برنامه‌های شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستان در اختیار قرار داده است، گفت: در نخستین اقدام، وزارت جهاد کشاورزی بیش از ۱۰ کامیون مواد غذایی، پتو، آب و پوشاک به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه ارسال کرده است.

وی در عین حال اعزام ۵۵ اکیپ دامپزشکی از سایر استان‌ها به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه به منظور انجام عملیات ضدعفونی، درمان و نظارت بر تدفین بهداشتی دام‌های تلف شده به استان کرمانشاه را از دیگر اقدام‌های بخش کشاورزی عنوان کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی همچنین به ارسال ۳۰ دستگاه بیل مکانیکی و سایر ادوات مورد نیاز برای تدفین دام، پیگیری تامین علوفه و کمک به احداث جایگاه موقت دام از طریق وزارت جهاد کشاورزی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اشاره کرد.

وی با اذعان به این که پیشنهادهایی از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای جبران خسارت و احیای کشاورزی در مناطق زلزله زده به دولت ارایه شده است، تصریح کرد: این پیشنهادها شامل تامین ۴ هزار میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای احداث و مرمت اماکن دامی و انبار علوفه، ساختمان‌ها و زیربناها و سازه‌های آبی خسارت دیده در بخش کشاورزی است.

این مقام مسوول، تامین ۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی و نوسازی واحدهای خسارت دیده، تامین ۲ هزار میلیارد ریال به صورت هزینه‌ای برای جبران بخشی از خسارت ناشی از تلفات دام و طیور، زنبور عسل و حمایت از آسیب دیدگان به منظور احیای تولید و تامین نهاده‌ها و استمهال تسهیلات دریافتی کشاورزان خسارت دیده به مدت سه سال را از دیگر پیشنهادهای وزارت جهاد کشاورزی به دولت برای کمک به مناطق زلزله زده و حل و فصل مشکلات کشاورزی عنوان کرد.

وی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی، بخشودگی سه ساله آب بهای اراضی کشاورزی پایاب سدهای رودخانه‌ها مرزی در مناطق زلزله‌زده و تامین بار مالی و توزیع رایگان ۲ هزار تن جو به دامداران خسارت دیده توسط شرکت پشتیبانی امور دام را برای تصویب در دولت به وزارت کشور پیشنهاد داده است.

موسوی در عین حال گفت: خسارات وارده به بخش کشاورزی در استان ایلام نیز در دست بررسی است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهار محال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی اردل گفت: ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال پیشروی هستند.
وحید طهماسبی افزود: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی و سم پاشی صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد