Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@03:20:37 GMT

احیای موقوفات شهرستان میانه نیازمند کار جهادی است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۳۵۸۰

احیای موقوفات شهرستان میانه نیازمند کار جهادی است

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میانه با بیان اینکه در شهرستان میانه برای احیای موقوفات کار جهادی لازم است گفت: اگر واقعاً جهادی عمل کنیم در عرض ۵ سال اهداف تعیین شده را به ثمر می‌رسانیم ولی اگر کند عمل کنیم ۲۰ سال طول می‌کشد.

حجت‌الاسلام محمد پرورش با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم شهرستان میانه که به مناسبت هفته وقف صورت گرفت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در میانه با اشاره به اینکه وظیفه سازمان اوقاف فقط رسیدگی امور وقفی نیست اظهار کرد: از جمله وظایف دیگر سازمان اوقاف رسیدگی به امور قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی است لذا این سازمان علاوه بر اینکه نظارت دقیقی بر امور وقف دارد، در بعضی موارد نیز خود متولی موقوفات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میانه بابیان اینکه ترویج فرهنگ وقف، حفظ و حراست از موقوفه و اجرای نیت واقفی از اهداف کلان اوقاف و امور خیریه است افزود: رسیدگی به امور امامزادگان و بقاع متبرکه، برگزاری مسابقات قرآنی در سطحی رسمی و استاندارد، رسیدگی به امور مساجد و هیئت‌امنا آن‌ها و غیره از دیگر وظایف مهم این سازمان به شمار می‌آید.

وی علت ضعف اوقاف شهرستان میانه درگذشته را نبود اداره دانست و گفت: اداره اوقاف مدت‌ها در شهرستان میانه در قالب نمایندگی فعالیت کرد که به‌تازگی تبدیل به اداره شده است لذا هم‌اکنون نیز ما با مشکل مکان مواجه هستیم مکان فعالیت اداره اوقاف شهرستان میانه به علت وجود پله‌های بسیار زیاد و عدم وجود آسانسور و همچنین قرار گرفتن در مسیری نامناسب بسیار مشکل‌ساز شده است چراکه اکثر مراجعه‌کنندگان ما افراد کهن‌سال هستند و ما برخی مواقع مجبوریم خارج از اداره به این افراد ارائه خدمات کنیم.

پرورش از انتقال اداره اوقاف و امور خیریه میانه به مکانی دیگر خبر داد و گفت: این اداره به مکانی مناسب منتقل می‌شود و اگر این امر سریع‌تر صورت پذیرد بسیاری از مشکلات این اداره حل خواهد شد چراکه ازنظر مکانی در بدترین وضعیت قرار دارد.

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میانه در ادامه بابیان اینکه 20 روستای شهرستان میانه وقفی هستند اظهار کرد: بعضی روستاها یک‌دانگ و بعضی روستاها شش‌دانگ آن‌ها موقوفه است لذا در شهرستان میانه برای احیای موقوفات کار جهادی لازم است. اگر واقعاً جهادی عمل کنیم در عرض 5 سال این موضوعات را به ثمر می‌رسانیم ولی اگر کُند عمل کنیم 20 سال طول می‌کشد.

وی با اشاره به اینکه نیم دانگ شهر میانه موقوفه امامزاده سید اسماعیل(ع) است عنوان کرد: این نیم دانگ احرازشده و قطعه‌هایش مشخص‌شده است که در حال پیگیری هستیم که بدانیم قطعات در دست چه کسانی است تا رابطه استیجاری با آنان برقرار کنیم.

پرورش بابیان اینکه فضا درگذشته علیه اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میانه بسیار سنگین بوده است اذعان کرد: برخی علل باعث شده تا در گذشته اداره اوقاف شهرستان میانه عملکرد چندان چشم‌گیری نداشته باشد، در برخی مسائل قانونی ورود نمی‌کردند، کارشناسانشان نیز تا حدی غیرحرفه‌ای بوده‌اند و برخی مسائل دیگری هم هست که این‌ها دلایلی بر ضعف عملکرد اداره اوقاف میانه است.

وی با تأکید بر اینکه اشرافیت اطلاعاتی در مورد موقوفات و امامزاده‌ها در شهرستان میانه امری بسیار مهم و ضروری است تصریح کرد: باید در شهرستان میانه موقوفات شناسایی شوند و در این راستا موقوفاتی که فاقد رابطه استیجاری هستند باید از متصرفین آن دعوت کرده تا با آنان اجاره‌نامه منعقد کنیم لذا عده‌ای هم در این میان اقدام به صدور سند برای زمین‌ها و ملک‌های موقوفه کرده‌اند که در تلاش هستیم آن‌ها را شناسایی و باطل کنیم.

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میانه در ادامه با اعلام اینکه امامزاده سید اسماعیل(ع) میانه طرح جامع عمرانی ندارد تأکید کرد: باکمال تأسف محل امامزاده سید اسماعیل(ع) که نوه امام صادق (ع) هستند طرح جامع عمرانی ندارد و باید تمامی فعالیت‌های عمرانی که در این مکان مقدس صورت می‌گیرد بر اساس طرح جامع عمرانی باشد و هرکسی نمی‌تواند به‌دلخواه اقدام به ساخت‌وساز و یا تخریب در این مکان کند.

پرورش امامزاده سید اسماعیل (ع) را قلب میانه عنوان کرد و گفت: فرهنگ ناب محمدی(ص) باید از طریق این امامزاده به رگ‌های شهرستان میانه پمپاژ شود لذا هم‌اکنون قلب میانه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد که سعی داریم تمامی فعالیت‌های فرهنگی و عمرانی در این امامزاده را ساماندهی کنیم.

وی در پایان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امامزاده‌ها قطب‌های فرهنگی کشور هستند ابراز کرد: برای ما این مهم است که چه کسانی امامزاده‌ها را می‌خواهند تبدیل به قطب فرهنگی کنند؟ آیا فقط اوقاف وظیفه دارد تا این موضوع را پیاده کند؟ لذا انتظار می‌رود جوانان انقلابی و آتش به اختیار در این راستا وارد عمل شده و فرمایشات مقام معظم رهبری را به کرسی بنشانند.

انتهای پیام/

R7887/P1357/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • برپایی اردوی تیم ملی تنیس
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری