Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ،در این روزهای سختی که گذشت ارتش،هلال احمر،اورژانس،سپاه و ...دوشادوش هم با برقراری امنیت منطقه بحران زده و با حمایتی که از سوی مردم ایران  شدند توانستند مشکلات روزهای ابتدایی را کمرنگ کنند تا مرحله نوسازی و بازسازی آغاز شود.

روزنه های امید

سعیدی سخنگوی  ستاد مدیریت بحران در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: از همان روزهای نخست در بین ارگان های مختلف بسیجی عمومی شکل گرفت تا هرچه زودتر مشکلات زلزله زدگان مرتفع شود به گونه ای که همزمان با امدادرسانی و اسکان زلزله زدگان متخصصان گاز رسانی پس از ثبت 110 هزار پیام مردمی که خواستار وصل شدن گاز بودند در کمتر از 48 ساعت همه خانه ها و ساختمان های اداری و تجاری را یکی پس از دیگر چک کردند و گاز وصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:برنامه ریزی ها طوری تنظیم شدند که با توزیع 73 هزار چادر مردمی که خانه هایشان بر اثر زلزله ویران شده یا قابل سکونت نیستند در شرایط امنی در زمان پس لرزه ها اسکان داده شوند و همزمان با نصب و رفع مشکل آب،برق و گاز بیمارستان های منطقه خدمات رسانی را با جدیت دنبال کنند تا زلزله زدگان تحت مداوا قرار گیرند و این در حالی بود که بخشی از مصدومان و خانواده هایشان به شهرهای دیگر انتقال داده شدند و در بیمارستان ها تحت جراحی قرار گرفتند.

سعیدی با اشاره به اینکه  ارتش، سپاه ، بسیج ،پلیس و همه دستگاه های خدمات رسان اعم از هلال احمر، اورژانس، آب، برق، گاز و سایر دستگاه ها در حال  برآورد خسارت  هستند گفت:از 48 ساعت پیش عملیات آواربرداری  به منزله  آماده سازی زمین ها برای ساخت و ساز در شهر و هم در روستاها آغاز شده است و اعتبارات لازم پیش بینی شده است  که بلا فاصله پس از پایان آوار برداری ساخت و ساز آغاز می شود.

سخنگوی ستاد بحران با تاکید بر موفقیت در ورود به ماجرا اظهار داشت: از همان لحظات نخست تلاش در این جهت بود که برق وصل شود که  بعد از گذشت  دو روز از حادثه صد در صد برق و آب منطقه وصل شد  و مشکلات مخابرات نیز در همان روزهای اول برطرف شد.

وی افزود:  عملیات جستجوی نجات در کوتاهترین زمان ممکن انجام شد و از همان دقایق ابتدایی حادثه    اسکان اضطراری بلافاصله صورت گرفت و باید بگویم این عملکرد ها را با توجه به شدت حادثه و وقوع یک زلزله 7.3 ریشتری  موفق می دانم .

سعیدی در پایان گفت: در حال حاضر مردم در مناطق زلزله زده مشکل خاصی از نظر امکانات ندارند  همگی چادر، موادغذایی و پوشاک دارند و خود مردم هم  به نظر من هر کسی هر آنچه که در توانش بوده انجام داده و مسئولین هر چه که در توان داشتند انجام مردم سراسر کشور و هم مردم سراسر کرمانشاه نهایت همکاری و تعامل را با مسئولین داشتند و امیدواریم که با هماهنگی هر چه بیشتر ادامه کار طی شود و مردم بتوانند به خانه هایشان برگردند.

عملیات اورژانس

خالدی سخنگوی اورژانس کل کشور در زمینه جزییات اقدامات اورژانس در مناطق زلزله زده به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: اورژانس از همان دقایق نخست آماده باش بود و در یک هفته با آمبولانس های زمنی و هلی برد به انتقال مصدومان در مسافت های طولانی پرداخت.

وی افزود:در این هفت روز 7 هزارو 350 مصدوم توسط اورژانس به مراکز درمانی و بیمارستان های شهرهای مختلف انتقال داده شده اند که در این میان 3 هزارو 572 مصدوم بستری شده اند .

خالدی ادامه داد: مصدومین انتقالی از کرمانشاه به تهران، البرز و همدان  418 نفر بودند که تا روز 27 ابانماه در این شهرها 324 مصدوم بستری داشتیم و در بیمارستان های کرمانشاه نیز 355 مصدوم بستری بودند و در واقع تا روز 27 ابانماه در مجموع 679 زلزله زده بستری بودند و بقیه مصدومان ترخیص شده بودند.

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به اینکه  اعزام مصدومین قطع عضو با اولویت فوری صورت گرفت درباره جراحی های  موفقیت آمیز گفت:تا روز 27 ابانماه یک هزارو 519 مصدوم تحت عمل جراحی قرار گرفتند که از میان در کرمانشاه یک هزارو 335 مصدوم در تهران 90 نفر ، در البرز 39 نفر و در در همدان 55 نفر جراحی شده اند.

اقدامات بهزیستی

سید مهدی میرشاه ولد  مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی  در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی برنا در مورد عملکرد بهزیستی در زلزله غرب کشور گفت:  با حضور مددکاران اجتماعی حمایت‌های روانی از افراد به ویژه کودکان و زنانی که سرپرست خود را از دست داده‌اند، انجام شد.

او با بیان اینکه 20 گروه 5 نفره برای ارائه خدمات روانشناسی در منطقه حضور دارند، گفت: راه‌اندازی مهدکودک‌ها و ادارات بهزیستی شروع شده و تاکنون 9 کانکس برای راه‌اندازی مهد‌کودک‌ها در مناطق زلزله‌زده در نظر گرفته شده است.

میرشاه ولد با بیان اینکه حمایت‌های روانی و اجتماعی برای آسیب‌دیدگان ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: گروه‌های اجتماعی و محب تا پایان سال در قالب 20 گروه برای ارائه خدمات اجتماعی در منطقه زلزله‌زده حضور دارند.

وی تاکید کرد: در این حادثه حدود 118 نفر معلول شده‌اند که شناسایی و ارائه خدمات تخصصی توانبخشی برای این افراد در دست انجام است. همچنین اولین اداره بهزیستی در سرپل ذهاب از روز پنجشنبه شروع به فعالیت کرده. از امروز نیز در دیگر شهرها ادارات کل بهزیستی فعالیت‌شان را آغاز خواهند کرد.

ایشان به افرادی که برای دریافت خدمات تخصصی پزشکی به تهران یا کرج مراجعه‌کرده‌اند؛ اشاره کرد و ادامه داد: آمادگی اسکان برای همراهان افرادی که برای دریافت خدمات تخصصی به تهران آماده‌اند را داریم و زمینه برگشت آنها پس از پایان بهبودی را فراهم می‌کنیم.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی با بیان اینکه این حادثه تاثیرات تلخی بر افراد زلزله‌زده داشته است، گفت: ارائه خدمات روانی و اجتماعی برای این افراد ادامه خواهد داشت تا اثرات ناشی از این حادثه تلخ را از بین ببرد. در حقیقت مداخله به هنگام ارائه خدمات روانشناختی و اجتماعی یک بحث علمی است که می‌تواند از شدت تاثیرات این حادثه بکاهد.

میرشاه ولد  تصریح کرد: انجمن‌ روانشناسی، سازمان نظام روانشناسی و انجمن مددکاری نیز برای همکاری با ما اعلام آمادگی کرده‌اند. تیم مشاوره‌های روانشناختی 2360 نفر ساعت کار کرده‌اند و همچنین 39 ماشین اورژانس اجتماعی به همراه تیم مددکاری در منطقه حضور دارند همچنین 14 میلیارد تومان کمک غیرنقدی و 450 میلیون تومان کمک نقدی از طرف بهزیستی انجام شده و 62 ماشین شاسی بلند برای رفتن به مناطق صعب‌العبور به منطقه اعزام شده‌اند.

جزییات اقلام توزیع شده به زلزله زدگان

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا؛ در یک هفته گذشته حدود 75 هزارو926 دستگاه چادر،237 هزارو753 تخته پتو،54 هزارو 439 تخته موکت،582 هزارو 212 قوطی کنسرو،670 هزارو590 باکس آب معدنی و 97 هزارو 861 کیلو نایلون سقف چادری بین زلزله زدگان توزیع شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان

در هفته‌های اخیر، ایالات متحده و اسرائیل کار ساخت یک بندر به بهانه کمک رسانی به غزه در مساحتی به وسعت ۲۷۰ دونم را آغاز کردند. (هر دونم یک هزار متر مربع در نظر گرفته می‌شود).

به گزارش فارس، به گفته پنتاگون، اسکله قرار است از اوایل ماه می (اردیبهشت) آغاز به کار کند و در مرحله اول امکان رسیدن ۹۰ محموله در روز از طریق کشتی‌ها فراهم است و سپس تا ۱۵۰ محموله خواهد رسید.

ارتش رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا مایل نیستند که این اسکله بندر خوانده شود، اما یک منبع سیاسی ماه گذشته به وبگاه اسرائیلی کالکالیست گفت که این احتمال وجود دارد که اسکله موقت بعداً دائمی شود.

با این حساب معلوم می‌شود که حتی پس از افتتاح اسکله هم راه اصلی انتقال کالا به نوار غزه راه زمینی است که این روز‌ها تحت فشار بین المللی و با انتشار گزارش‌ها درباره بروز بحران انسانی و گرسنگی در غزه روزانه صد‌ها کامیون از گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم وارد می‌شود

طرح احداث بندر در ساحل غزه را جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دو ماه پیش با ادعای افزایش کمک رسانی‌ها به نوار غزه با وجود چندین گذرگاه در مرز این منطقه ارائه کرد و انتظار می‌رود قریب به یک هزار نظامی آمریکایی برای اجرای این طرح در غزه مستقر شوند.

ناظران و گزارش‌های متعدد مطبوعاتی بر این باورند که احداث این بندر واقعاً به دلایل انسانی مرتبط نیست، بلکه با تشدید محاصره انسانی و اقتصادی بر روی ساکنان نوار غزه که از سال ۲۰۰۶ در معرض محاصره شدید قرار گرفته اند، مرتبط است.

دریای غزه یک ریه اقتصادی برای ساکنان نوار غزه محسوب می‌شود که در ساحل آنجا پروژه‌ها، مغازه‌ها و فروشگاه‌ها دایر شده و همچنین منبع امرار معاش هزاران ماهی‌گیر است که سال‌هاست از سوی رژیم صهیونیستی با خطرات متعددی از جمله تیراندازی به سمت ماهیگیران روبرو بوده‌اند.

فتحی ریاض مهندس فلسطینی به آناتولی گفت: احداث بندر با استفاده از صد‌ها هزار تن نخاله از آوار‌های خانه‌های مردم نیاز دارند، یعنی همه آن‌ها از همه مناطق شهر غزه جمع شوند، زیرا این آوار‌ها به بندر جدید نزدیک هستند.

وی افزود: حمل این حجم از آوار‌ها مستلزم تعداد زیادی کامیون و بولدوزر‌های غول پیکر است و نمی‌توان به ماشین آلات موجود در این بخش از شرکت‌های داخلی غزه اتکا کرد، زیرا دارای قابلیت‌های ضعیفی هستند.

مهندس فلسطینی گفت که ده‌ها خودروی سنگین در هفته‌های گذشته وارد غزه شده‌اند و هم‌اکنون انتقال حجم عظیمی از آوار را از خانه‌ها به بندر جدید آغاز کرده‌اند.

هشام خریسات کارشناس اردنی در امور نظامی و استراتژیک به خبرگزاری آناتولی گفت: هزینه اولیه این اسکله ۳۵ میلیون دلار برآورد شده است که آمریکا آن را پرداخت خواهد کرد و عمق آب خور کشتی‌ها در اسکله کمتر از ۱۷ متر نخواهد بود تا همه کشتی‌های کمک رسانی را در آنجا جای دهد.

در هشتم مارس گذشته نیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حق غذا، مایکل فخری، پیشنهاد آمریکا برای ساخت یک اسکله را محکوم کرد.

فخری گفت: اولین بار است که می‌شنوم کسی می‌گوید، ما باید از اسکله استفاده کنیم، نه مردم فلسطین و نه جامعه بشردوستانه درخواست اسکله نکرده‌اند.

نیت خبیث آمریکا

فخری این پیشنهاد بایدن را «بدخواهانه» و در راستای منافع انتخاباتی خود در آمریکا توصیف و تاکید کرد، ایالات متحده در عین حال که از اسرائیل برای حمله به غزه حمایت مالی می‌کند و به آن بمب و مهمات می‌دهد دم از کمک رسانی به فلسطینیان می‌زند.

محمد محمد المغیر مسئول بخش امداد نهاد دفاع مدنی غزه نیز در گفتگو با فارس گفته است که اتحادیه پیمانکاران فلسطینی خواهان عدم تعامل با رژیم اشغالگر در خصوص ساخت اسکله هستند، اما رژیم صهیونیستی شرکت‌های پیمانکاری را تهدید کرده که باید با این رژیم همکاری کنند.

وی ساخت اسکله در ساحل غزه را از مطالبات و برنامه‌های دولت فلسطین در غزه خواند و گفت، اما حالا آمریکا و رژیم اشغالگر می‌خواهند این طرح را به نفع خود مصادره کنند.

بر اساس طرح کمک رسانی دریایی به غزه قرار است از قبرس به اسکله ساحلی غزه ارسال شود و در آنجا صهیونیست‌ها ابتدا آن را بازرسی خواهند کرد، چیزی که در حال حاضر در مرز‌های زمینی اتفاق می‌افتد که این خود به معنای تشدید بیشتر محاصره مردم غزه است.

در اواسط ماه مارس، یک کشتی حامل حدود ۲۰۰ تن غذا از بندر لارناکا در قبرس در یک پروژه آزمایشی برای باز کردن یک مسیر دریایی جدید برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان نوار غزه که در آستانه قحطی هستند، به آنجا رسید.

به نام فلسطین به کام صهیونیست‌ها

در همین حال وبگاه خبری وای نت رژیم صهیونیستی گفته که این رژیم می‌خواهد ترانزیت کالا از مبدا قبرس را فعال کند تا در شرایط تنش در جبهه شمالی اگر حزب الله با موشک‌های خود بندر حیفا را مسدود کند، قبرس به عنوان مکان بارگیری موقت کالا به بنادر ایلات و اشدود در سرزمین‌های اشغالی باشد.

وای نت آورده که بر خلاف گزارش‌های خبری هدف اصلی از تاسیس بندر اسرائیلی در قبرس انتقال کمک‌ها به غزه نیست، بنابراین این طرح به نام فلسطین، اما به کام اسرائیل است.

یک مقام آگاه هم به روزنامه اسرائیل الیوم گفته که اسرائیل می‌خواهد بندر لارناکا بخشی از کریدور ترانزیتی کالا برای اتصال هند به اروپا با عبور از اسرائیل باشد.

شخصی که امتیاز بهره برداری از بندر لارناکا را در اختیار دارد، میلیاردر اسرائیلی یاکیر گابای، یک تاجر اسرائیلی با تابعیت قبرسی است که کنسرسیوم Roundtown SA، بزرگترین شرکت تجاری املاک و مستغلات در آلمان را در اختیار دارد که کارش ترمیم بنادر و اسکله هاست و شرکای امتیاز بهره برداری از بندر لارناکا هم برادران ناکش هستند که امتیاز بهره برداری بندر ایلات را هم در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان