Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که زلزله و ریزش مسکن مهر میز محاکمه نیست و باید وحدت عامل باشد، گفت: آقایان منتظر زخمی هستند تا روی آن نمک باشند و با بزرگ نمایی ریزش مسکن مهر کاسبی سیاسی می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور افزود: گرچه نمی‌خوام از مسکن مهر دفاع کنم، ولی آن چه که در زلزله ریخته این طور نبوده است که اسکلت ساختمان بریزد؛ ساختمان یک اسکلت، سقف و دیوار دارد در این زلزله با این شدت ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ ریشتری اسکلت ساختمان فرو نریخته است.

ذوالنور اظهار داشت: آن چه در این زلزله اتفاق افتاده فقط برخی دیوار و نمای ساختمان‌های مسکن مهر فرو ریخته و این با بزرگی این زلزله طبیعی است و سایر ساختمان‌ها در جوار مسکن مهر فرو ریخته است در زلزله بم دیدیم که تمام ساختمان‌ها فرو ریخته بود.

وی خاطر نشان کرد: به طور مثال یک ساختمان مسکن مهر پنج طبقه فرو ریخته باشد و سقف هایش خوابیده است، نداشتیم اگر این طور بود یک میلیون کشته می‌داد ما نمی‌گوییم نقض نیست، هست حالا یک تیغه دیوار افتاده است اگر سقف‌ها و اسکلت فرو می‌ریخت تلفات خیلی بیش از این حرف‌ها بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که چند تن با ریزش در ساختمان‌های مسکن مهر جان باختند، باید گفت: فقط دو تن، تاکید کرد: این میزان در مقایسه با سایر ساختمان‌های بلند قامت در کنار مسکن مهر قابل قیاس نیست لذا این دوست با بزرگ نمایی ریزش مسکن مهر کاسبی سیاسی می‌کنند.

ذوالنور تصریح کرد: باید گفت: تغاری بکشند ماستش بریزد جهان گردد به کام کاسه لیسان. برخی‌ها منتظر همین هستند زخمی ببینند و روی آن بشینند لذا نقاط قوت را بیان نمی‌کنند که چه میزان جمعیت با مسکن مهر مشکل سکونت شان حل شده است.

وی ادامه داد: حالا یک جایی هم ممکن است یک پیمانکاری سهل انکاری کرده باشد این قابل تعمیم نیست، چون یک نفر که این کارها را در کشور نکرده است بلکه یک مجتمع چند واحدی پیمانکار جداگانه دارد و این وجدان کار پیمانکاران را دارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که بحث نظارت و عوامل مختلف در مسکن مهر مهم و به همه جوانب بستگی دارد، گفت: آقای جهانگیری و برخی دولتی‌ها آن قدر آشکار حرف زدند و آن قدر سیاسی عمل کردند که حتی داد خود آقای رییس جمهوری هم در آمد.

ذوالنور با بیان این که زلزله میز محاکمه نیست باید وحدت عامل باشد، افزود: زلزله آن قدر وضع خرابی‌ها غیر از مسکن مهر بر جای گذاشت که به افتضاح بانی و ذاکر مستمع تمام شد یعنی آقایون آمدند و شروع کردند به تسویه حساب سیاسی و بهره برداری کردن که مشکل اصلی زلزله متاسفانه فراموش شد.

وی به تذکر رییس جمهوری به این آقایان اشاره کرد و اظهار داشت: این موضع گیری سیاسی متاسفانه عاملی شده است که نیروها و امکانات هدر برود و اصطحکاک ها، فرصت‌ها را بسوزاند و گاهی این‌ها آدرس‌های غلط می‌شود و از مشکلات اصلی مردم و جامعه دور شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که اقتصاد موفق آقای جهانگیری را برادرشان الحمدالله ارایه دادند، خاطر نشان کرد: برادر وی در بانک گردشگری با یک اوضاع افتضاحی پرونده در دستگاه قضایی دارند که در حال پیگیری است و ما شاهد وضعیت نابسامانی هستیم که در این حوزه پیش آمده است.

ذوالنور تصریح کرد: لذا این دوستان متاسفانه و معمولا حرف می‌زنند، ولی ما عملی که مشکلی را حل کند نمی‌بینیم و ما در همین شروع دولت افزایش پرشی و متحیر کننده قیمت کالاها را داشتیم نمی‌دانم آقایان چه جوابی برای این مساله دارند.

وی با بیان این که همواره استمرار رکود شدید را داریم که گشایشی اتفاق نمی‌افتد، تاکید کرد: با سخن پراکنی و حمله به مسکن مهر و سرپوش گذاشتن بر مشکلات، وضع نابسامان که حل نمی‌شود؛ مشکل بیکاری مفرط در جامعه بیداد می‌کند و جامعه ما را به شدت اذیت می‌کند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمارهای دروغ و بی پایه و اساس برای ایجاد اشتغال و نیز آمارهای متفاوت که آقایان می‌گویند و می‌دهند، ولی آیا ارایه آمار و ارقام مشکل را حل کرده، نکرده است.
ذوالنور ادامه داد: یادمان نرفته است که آقای روحانی در شعارهای تبلیغاتی خود در دوره نخست ریاست جمهوری می‌گفت که بیکاری اصلا نیازی به آمار ندارد کافی است که به منازل مردم مراجعه کنیم تا بفهمیم سر هر سفره چند نفر بیکار نشستند ما سوال می‌کنیم سرسفره‌ها اکنون بیکار نیست چرا هست حتی افزایش هم یافته است.

وی گفت: گاهی کسی را داشتیم کار می‌کرد نان می‌خورد امروز همان هم کس با توجه به رکود در صنایع چند سال اخیر بیکار شده است متاسفانه ما شاهد ورشکستگی در صنایع و کارخانه‌ها هستیم به شکلی که خود آقایان و مسوولان ذی ربط می‌گویند با ۴۰ درصد ظرفیت در صنایع خود کار می‌کنیم بقیه تعطیل شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: لذا باید پرسید آقای جهانگیری پنج سال زمان کمی نبوده که شما در اختیار داشتید به هر حال بگویید چه تحولی اتفاق افتاده است نگویید مسکن مهر، مسکن مهر هم پنج سال دست خودتان بود این اوضاع، اوضاع نگران کننده‌ای است.

ذوالنور با بیان این که وضع بودجه دولت نیز وضع مناسبی ندارد، اظهار داشت: تا دیروز همه چیز را گردن برجام می‌انداختید می‌گفتید نفت نمی‌توانیم بفروشیم اکنون که می‌گویید فروش نفت بین دو تا سه برابر افزایش یافته است؛ پس گشایش کجاست. این اثری که نفت باید در اقتصاد نشان داده می‌شد، چطور شده است.

وی خاطر نشان کرد: مردم باید شاهد یک تکان خوردن اقتصاد باشند اگر نفت سه برابر فروش می‌رود پس کجا هزینه می‌شود قبلا می‌گفتید سرمایه گذاری خارجی نداریم حالا توافق نامه‌ها و قراردادهایی که امضا می‌شود راست یا دروغ؛ اگر راست است یک گوسفندی که می‌چرد باید آثار این چرا را در دمبش بروز کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر واقعا در اقتصاد ما چنین گشایشی صورت گرفته است منابع درآمدی چند برابر شده و روابط اقتصادی با دنیا حسنه شده و سرمایه گذاری خارجی در داخل اتفاق می‌افتد باید ایجاد شغل، تولید و رفاه مردم هویدا می‌شد پس این‌ها را باید از آقایان سوال کرد.

ذوالنور تصریح کرد: اکنون دیگر نمی‌توانید بگویید که دولت گذشته، یک دولت گذشته خودتان بودید به هر حال چهار سال گذشت و تمام شد هنوز هم انگشت اتهام را متوجه مسکن مهر می‌کنید اگر بگویند دولت گذشته یعنی خودشان بودند چرا در دوره قبلی می‌گفتید دولت گذشته حالا اگر راست می‌گویید چرا نمی‌گویید دولت گذشته بگویید دولت گذشته که خودتان هستید.

وی ادامه داد: پس این مشکلات یا باز هم به دولت گذشته مربوط می‌شود که خودتان بودید یا به دولت فعلی مربوط است که باز هم خودتان هستید پس تغییر را ما باید ببنیم.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • هشدار ناجی بارسا: ما باید زیاد گل بزنیم!
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • انتقال نافرجام «شروین بزرگ» به پرسپولیس، سرخ ها را نقره داغ کرد!
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟