Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی و امور بین المللی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تخریب 16 مهدکودک شهری و 14 مهدکودک در منطقه روستایی از احداث 10 مهدکودک در قالب کانکس در مناطق زلزله زده خبر داد.

سیدمهدی میرشاه‌ولد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه بیش از 39 هزار مددجوی تحت پوشش بهزیستی وجود دارد، گفت:  6020 واحد مسکونی مربوط به مددجویان این سازمان بوده است که این منازل دارای وضعیت قابل تعمیر تا تخریب صد درصدی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 1198 واحد مسکونی در مناطق شهری نیاز به ساخت مجدد دارند، افزود:  1993 واحد نیز سکونتگاه‌های قابل تعمیر هستند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه 1213 واحد از منازل مسکونی مددجویان که نیازمند ساخت  مجدد هستند در مناطق روستایی قرار دارند، اظهار کرد: 1616 واحد نیز سکونتگاه‌هایی نیازمند بازسازی هستند که در مناطق روستایی قرار دارند.

میرشاه‌ولد تعداد کودکان بی‌سرپرست شناسایی شده در مناطق زلزله زده را هشت مورد عنوان کرد و ادامه داد: هفت مورد از این کودکان در داخل خانواده‌هایشان و توسط اقوام خود ساماندهی شده‌اند، یک مورد باقیمانده نیز در حال حاضر توسط مرکز بهزیستی کرمانشاه مورد پذیرش قرار گرفته است.

وی با اشاره به حضور تیم‌های توانبخشی مبتنی بر جامعه در مناطق زلزله زده تصریح کرد: تاکنون 12 تیم مشغول فعالیت هستند، همچنین هشت تیم از اورژانس اجتماعی کشور در قالب 29 ماشین مربوط به خدمات اورژانس اجتماعی در این مناطق آماده ارائه خدمات به مردم زلزله هستند. این تیم‌ها در مجموع بیش از 18 هزار و 800 خدمات مشاوره‌ای ارائه دادند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل  سازمان بهزیستی کشور تعداد زنان دریافت کننده خدمات روانی طرح محب را بیش از 1751 مورد عنوان کرد و ادامه داد: تعداد کودکانی که از این خدمات بهره بردند نیز بیش از 1200 نفر بوده‌اند. همچنین بیش از 3160 نفر از خدمات مشاوره روانشناختی در شرایط بحران بهره‌مند شده‌اند.

میرشاه‌ولد در پایان تعداد روستاهایی که دریافت‌کننده خدمات مددکاری و روانشناسی توسط سازمان بهزیستی بوده‌اند را 220 روستا اعلام کرد و افزود: تاکنون 11 نفر از معلولان و سالمندان آسیب دیده در زلزله ساماندهی شده‌اند و مرکز سیار ارائه خدمات کاردرمانی در منطقه سر پل ذهاب دایر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز