Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - استاندار اصفهان گفت: روند صدور مجوز سرمایه گذاری در اصفهان نباید بیش از ۱۵ روز طول بکشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، محسن مهر علیزاده در اولین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهارداشت: رشادت ها و ایثارگری های مردم اصفهان در دفاع از دین خدا و ایران اسلامی یادآور استقامت و پایداری یاران سیدالشهدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمادگی مردم برای کار، فرهیختگی مردم و دارا بودن دانشگاه ها، شهرک علمی و تحقیقاتی، فرهنگ و تدین مردم استان و اماکن تاریخی ارزشمند از ظرفیت های استان اصفهان است که از ابعاد مختلف، این استان را شایسته رشد و توسعه قرار داده است.

استاندار اصفهان ادامه داد: اصفهان علیرغم این قابلیت ها در برخی از شاخص ها عقب است و بالا بودن دو درصد آمار بیکاری نسبت به متوسط کشور نشان می دهد که باید از این پتانسیل ها در عمل استفاده مطلوب تری کرد.

وی با اشاره به مشکلات زیست محیطی استان در بخش های مختلف، افزود: علیرغم تلاش های صورت گرفته همچنان هوای آلوده یکی از مشکلات مردم استان است که نیازمند توجه جدی است.

مهرعلیزاده به موضوع آب اشاره کرد و اظهارداشت: بخش عمده ای از مشکلات این حوزه مربوط به خشکسالی است و اصفهان در منطقه خشک کشور واقع شده است و میزان بارش در ۴۶ سال گذشته از یک روند منفی برخوردار بوده و سال به سال کاهش داشته است.

وی افزود: بخش دیگری از مشکلات بخش آب به چگونگی مدیریت آب در مصارف کشاورزی، خانگی، صنعت و ... باز می گردد که در کنار رشد جمعیت مشکلاتی را ایجاد کرده است که می توانستیم با مدیریت درست و صرفه جویی در مصرف آب از بروز این مشکل جلوگیری کنیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه خوشبختانه روحیه همکاری جهت رفع مشکلات در بین مردم بالاست، افزود: با این وجود زمانی که از بیرون به این روند نگاه می کنیم یکی از دلایلی که نتوانسته ایم از فرصت ها به طور مطلوب استفاده کنیم مسئله ی بروکراسی اداری است.

وی گفت: ما نوکر و خادم مردم هستیم و این مردم حاکمیت را انتخاب کرده اند و هرچهارسال یکبار نیز دولت ها را انتخاب می کنند و باید وقت گذاشتن برای مردم و حمایت از سرمایه گذار در اولویت قرار گیرد و همه مسئولین باید در جهت منافع مردم کار کنند.

مهرعلیزاده تاکید کرد: مشکلات زیادی وجود دارد ولی این مشکلات بگونه ای نیست که با پتانسیل های موجود نتوانیم برطرف کنیم به شرطی که بستر اجرایی این کار توسط مسئولین فراهم شود.

وی با بیان اینکه اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است، افزود: با توجه به این پتانسیل باید از کشورهای دیگر برای سرمایه گذاری در اصفهان برای بخش های گوناگون دعوت نماییم.

استاندار اصفهان افزود: در این مقطع از تاریخ که بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب سال اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال است باید وارد عمل شویم چرا که دغدغه ی اصلی ایشان معیشت و بیکاری جوانان است.

وی با بیان اینکه تحریم ها مشکلاتی را در بخش اقتصادی کشور ایجاد کرده است، افزود: برجام بخشی از تحریم ها را برداشت ولی دولت امریکا باز بدعهدی کرد و مشکلاتی را برای برجام ایجاد نمود.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه باید تدابیری اتخاذ شود که دیگر متکی به درآمدهای نفتی نباشیم، گفت: در حال حاضر شرایطی ایجاد شده است که می توان از بخش خصوصی و سرمایه گذاری این بخش استفاده کرد و باید در این رابطه اصفهان الگویی برای کل کشور باشد.

وی اظهارداشت: بازگشت اصفهان به جایگاه اصلی خود و نقش این استان در سطح ملی به عنوان منطقه ی پایلوت و الگو برای عملیاتی کردن اقتصادی مقاومتی باید مورد توجه جدی همه  مدیران قرار گیرد.

طرح آمایش شهرستان ها به مرحله نهایی رسیده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: مدیران باید موانع داخلی سیستم خود را اصلاح کنند و از این زمان اندک حداکثر استفاده را داشته باشند تا روحیه کار تغییر کند و شعارمان کار، کار و کار باشد.

وی افزود: مدیران باید با اطمینان خاطر کار خود را ادامه دهند و با دقت تمام در جهت تعامل با یکدیگر وظیفه خود را در مقابل خدا و مردم به نحو احسن انجام دهند.

مهرعلیزاده طرح آمایش شهرستان ها را از طرح های بسیار مهم خواند و گفت: خوشبختانه این طرح به مرحله نهایی رسیده است و امروز طرح آمایش شهرستان خوانسار بررسی شد.

وی تاکید کرد: این طرح هدف گذاری و تعیین جهت توسعه ی شهرستان ها را به صورت دقیق براساس آمادگی هر شهرستانی و حتی در مرحله بعد به صورت روستایی ارائه خواهد داد تا از اتلاف منابع و سرمایه گذاری جلوگیری و حداکثر استفاده از منابع انسانی و منابع دیگر در دستور کار قرار گیرد.

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم توسعه ی اقتصادی، فرهنگی و گردشگری استان، اظهارداشت: دستگاه ها باید در جهت تشویق سرمایه گذاران و بازکردن راه آن ها و از بین بردن موانع این کار همکاری داشته باشند و بروکراسی اداری را به حداقل رسانده و همت بیشتری را در جهت همراهی با یکدیگر داشته باشند.

روند صدور مجوز سرمایه گذاری در اصفهان نباید بیش از ۱۵ روز طول بکشد

وی با تاکید بر اینکه روند صدور مجوز سرمایه گذاری نباید بیشتر از ۱۵ روز بطول انجامد، اظهارداشت: دستگاه های متولی باید تعامل بیشتری داشته باشند و در غیر این صورت برخورد خواهد شد.

مهرعلیزاده به سرمایه گذاری در بخش انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: براساس آمار از ۱۴۵۰ مگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی؛ بخش اندکی از آن سرمایه گذاری شده است و باید دستگاه ها بررسی دقیق تری در خصوص موانع داشته باشند و تا جلسه ی آتی دلایل عدم تحقق اهداف در این بخش بررسی شود.

وی به توسعه فعالیت ها هنری و فرهنگی در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد سالن های بزرگ تاتر و موسیقی که جزو مشخصات هنر مردم اصفهان است باید مورد توجه قرار گیرد و سعی شود که بخش خصوصی و افراد علاقمند در این زمینه وارد شوند.

نماینده مردم شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: روحیه ی استاندار اصفهان و اینکه خود را نوکر و خادم مردم می دانند شاه کلید حل مشکلات جامعه است.

وی افزود: در حال حاضر فرصت خوبی برای مدیریت استان ایجاد شده است که با همدلی که بین نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی وجود دارد بتوانیم مشکلات را برطرف نماییم چرا که همه ما نسبت به مردم مسئولیت داریم و باید مردم را برای نظام حفظ کنیم.

حاجی حمایت صد درصدی نمایندگان استان را از رویکرد مدیریت ارشد استان اعلام کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۱۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر؛ محمد قویدل عصر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان هرمزگان دارای ۴۳۰ هزار نفر دانش آموز است و به این منظور از قریب به ۲۹ هزار نفر پرسنل آموزشی برخوردار است اما با این وجود هنوز کمبودهایی در حوزه نیروی انسانی شاهدیم.

وی ادامه داد: مشکل کمبود نیروی انسانی در جزایر هندورابی، و لاوان با استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه رفع شد و برای حل این مشکل در مناطق صعب العبور و روستاهای بشاگرد نیز به طور خاص مجوز استخدام ۳۰۰ نفر صادر شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان اضافه کرد: در حوزه استخدام معلم پرورشی نیز برای جذب ۵۷۰ نفر سهمیه دریافت کرده‌ایم که شامل مربی پرورشی، مشاور، مربی تربیت بدنی، مراقب سلامتی و دبیر قرآن می‌شود و به زودی آزمون آن نیز برگزار خواهد شد.

قویدل ادامه داد: استان هرمزگان در توسعه آموزش فنی و مهارتی جایگاه اول کشور را دارد؛ در شاخص‌های اختصاصی آموزش و پرورش نیز که در کل کشور به صورت یکسان ارزیابی می‌شود موفق شده‌ایم رتبه نخست کشوری را کسب کنیم.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت تاکنون ۲۹ هنرستان جوار صنعتی را تاسیس کنیم که شامل هنرستان‌های بهیاری، جوار فولاد، پالایشگاه نفت، شیلات، معدن و… ضمن اینکه امسال برای سال تحصیلی آینده اولین هنرستان تجارت استان را با همکاری سازمان صمت راه اندازی خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش اضافه کرد: با توجه به احداث نیروگاه اتمی در شهرستان سیریک و نیاز این صنعت به نیروی انسانی متخصص؛ برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی نخستین مدرسه انرژی اتمی در هرمزگان انجام شده است و ظرف چند روز آینده ثبت نام در اولین دبیرستان متوسطه اول و دوم وابسته به سازمان انرژی اتمی را آغاز خواهیم کرد تا بندرعباس به چهارمین شهر دارنده این مجموعه آموزشی در کشور تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش اذعان کرد: در حال حاضر استان هرمزگان ۹ مدرسه تک دانش‌آموزه دارد و برای این مدارس هم معلم تعیین شده است چرا که در نظام تعلیم و تربیت حتی تحصیل یک نفر هم برای ما مهم است.

کد خبر 6092512

دیگر خبرها

  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق