Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: به عنوان نماینده خانم موگرینی که از طرف اتحادیه اروپا مامور پیگیری سند برجام است به طور واضح می گویم که امکان مذاکره مجدد برجام وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، هلگا اشمید در دومین سمینار همکاری های هسته ای؛ پیشرفتها و چشم اندازها که در تالار آیینه هتل عباسی اصفهان برگزار شد افزود: این گفت و گوها به عنوان گفت و گوهای سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا در زمینه مسایل هسته ای همکاری های بین دو طرف را پوشش می دهد و در عین حال نشان دهنده اهمیت همکاری های دو طرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ما کاملا متعهد هستیم که روابطمان را با ایران گسترش دهیم ، گفت: برگزاری سمینار به خودی خود نشان دهنده همین امر است؛ روندی که از فوریه امسال در بروکسل شروع کردیم ، ادامه می دهیم.
اشمید با بیان اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی 9 بار پایبندی جمهوری اسلامی ایران به تعهداتش در برجام را تایید کرده است اظهارکرد: من به عنوان نماینده خانم موگرینی که از طرف اتحادیه اروپا مامور پیگیری سند برجام است به طور واضح می گویم امکان مذاکره مجدد برجام وجود ندارد.
وی ادامه داد: در مذاکراتی که ما با کشورهای دیگر داریم همه آن ها از برجام حمایت می کنند. برجام نشان دهنده فرهنگ همکاری است برای اینکه از انرژی هسته ای استفاده صلح آمیز شود. این نشان دهنده فرهنگ همکاری در سطح بین المللی است.
اشمید افزود: پیوست شماره 3 برجام پیوست مهمی است که ایران و اعضای اتحادیه اروپا ملزم به رعایت آن هستند. از طرف دیگر همه می دانند که اتحادیه اروپا تلاش می کند بالاترین استاندارد ایمنی را در سایت های هسته ای اجرا کند و گام های زیادی در این زمینه برداشته است.
وی ادامه داد: بیانیه مشترک کمیسیون اروپایی و سازمان انرژی اتمی ایران در آوریل 2016 که بعد از سفر خانم موگرینی به ایران صادر شده است بر توسعه همکاری ها تاکید دارد.
اشمید با اشاره به افزایش همکاری های هسته ای ایران و اتحادیه اروپا پس از برجام اظهار داشت: برجام باعث شفافیت و گسترش فعالیت های هسته ای صلح آمیز ایران می شود به نحوی که دانشمندان ایرانی می توانند آزادانه با دانشمندان بین المللی تبادل نظر کنند.
معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا برجام را پتانسیل بالقوه ای برای همکاری های طرفین عنوان کرد و اظهار داشت ایمنی هسته ای نقطه آغاز همکاری های هسته ای دو طرف است.
اشمیت پیوست شماره 3 برجام را زمینه ساز افزایش شفافیت عنوان کرد و گفت: این پیوست زمینه ساز همکاری های هسته ای و بالاترین استاندارد ها برای ارتقا ایمنی هسته ای است.
وی خاطرنشان کرد: سمینار امروز در اصفهان ادامه سمینار ماه فوریه امسال است و ما با این سمینار این پیام را می دهیم که استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای امکان پذیر است.
وی یادآور شد خوشحالیم که ایران به کنوانسیون های بیشتری می پیوندد و روندهای قانونگذاری در داخل کشور هم طی می شود.
اشمیت گفت: بعد از شصت و دومین نشست آژانس، آقای دکتر صالحی گفت که در مورد ایمنی و مدیریت پسماندهای رادیواکتیو سازمان انرژی اتمی پیشنهادی به مجلس داده است و این یک گام رو به جلو است و ما آن را به فال نیک می گیریم.
معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار داشت این اقدامات باعث می شود ایران به کنوانسیون های هسته ای دیگر هم بپیوندد.
وی یادآور شد: داشتن حمایت قانونی در داخل باعث می شود همکاری های هسته ای ایران گسترش یابد.
وی با اشاره به پروژه های مشترک ایران و اتحادیه اروپا اظهار داشت: اتحادیه اروپا متعهد به اجرای پروژه های مختلفی از جمله ابزارهای ایمنی هسته ای با رگلاتور ایرانی، همکاری در نیروگاه بوشهر، مطالعه مرکز ایمنی در برجام است و این پروژه ها در حال بررسی است و پروژه های دیگری هم برای همکاری های مشترک تعریف خواهد شد.
اشمیت علوم و تکنولوژی و پژوهش و نوآوری در حوزه های مختلف از جمله تکنولوژی فیوژن و گداخت را از جمله محورهای همکاری ایران با اتحادیه اروپا ذکر کرد و اظهار داشت داشمندان ایرانی از مراکز اتحادیه اروپا بازدید می کنند به طوری که اخیرا دانشمندان ایرانی بازدیدی از مراکز هسته ای در اروپا داشتند.
وی همکاری در پروژه اراک را گامی رو به جلو در اجرای برجام عنوان کرد و ادامه داد:علاوه بر این تبدیل فردو به یک مرکز تحقیقاتی و همچنین همکاری روسیه در حوزه ایزوتوپ ها در این مرکز از جمله اقدامات ایران به شمار می رود و ما در این زمینه از همکاری های روسیه هم قدردانی می کنیم.
اشمید با بیان اینکه باید پروژه های دیگری هم اجرا شود اظهار داشت: اتحادیه اروپا در اجرای این پروژه ها به ایران کمک می کند.
وی یادآور شد برجام توافق بین المللی است و همه طرفین ملزم به اجرای تعهدات خود از جمله در پیوست 3 هستند و همه طرفین باید برجام را اجرا کنند. ما در برجام نشان دادیم که دیپلماسی می تواند چه دستاوردهایی داشته باشد و همه در آن ذینفع هستند.
اشمید در پایان گفت : اتحادیه اروپا متعهد به تعهدات خود در برجام است و ما از طرف های دیگر می خواهیم به تعهدات خود عمل کنند و برجام استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را برای ایران مهیا کرده است.
به گزارش ایرنا دومین سمینار همکاری های هسته ای، پیشرفت ها و چشم اندازها با حضور سید عباس عراقچی، هلگا اشمید، بهروز کمالوندی، محسن مهرعلیزاده، مجتبی ذوالنوری و جمعی از متخصصان صنعت هسته ای در تالار آیینه هتل عباسی اصفهان برگزار شد.

سیام*2021*9254**خبرنگار: داوود مرادپور
انتشار: کتایون لامع زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامی که ایران در عملیات «وعده صادق» انجام داد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بجای اینکه متخلف را مورد بازخواست قرار دهد، دوباره از تحریم‌های جدید علیه ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی‌اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر می‌کند، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستیابی اعضای این اتحادیه به یک توافق سیاسی در زمینه اعمال تحریم‌های پهپادی و موشکی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای اتحادیه اروپا جای تأسف دارد که در حالیکه بیش از ۶ ماه از جنگ غزه می‌گذرد هیچ موضع‌گیری در خصوص حمایت از مردم بی‌گناه غزه انجام نمی‌دهد یا در قبال جنایاتی که جریان تکفیری‌ها و داعش در عراق و سوریه و جاهای دیگر انجام دادند و همچنین اتفاقاتی که در میانمار انجام شد و مردم بیگناه و مسلمان و غیر مسلمان از بین رفتند، اتحادیه اروپا هیچ اعتراضی انجام نداد و اخیراً مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یکی از جنایات رژیم صهیونیستی در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهاراتی را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه « اگر این تحریم‌ها کار ساز بود، امروز مشارکت مردم را پای صندوق‌های رای نداشتیم»، تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کسی مثل رژیم جعلی صهیونیستی بخواهد به خاک ایران تجاوز کند و ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را مورد تعرض قرار دهد؛ ما منتظر بودیم اتحادیه اروپا و مسئول سیاست‌ خارجی اروپا درباره اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد اعتراضی داشته باشند اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ زمانی که آنها نسبت به این اقدام جنایت کارانه اعتراضی نمی‌کنند، قرار نیست که جمهوری اسلامی ایران نیز ساکت بنشیند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: اقدامی که ایران در عملیات وعده صادق انجام داد، در پاسخ به جنایاتی بود که رژیم صهیونیستی مرتکب شده بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بیاید بجای اینکه متخلف را که رژیم صهیونیستی است مورد بازخواست قرار دهند، دوباره از تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر و مانع ذوب شدن یخ‌های روابط میان ایران و اتحادیه اروپا می‌شود، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

آصفری با بیان اینکه «اقدام آنها مطمئناً در اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خودکفایی نیروهای مسلح در زمینه موشک‌ها و پهپادها تاثیری نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: اعتقاد دارم که رفتار اتحادیه اروپا رفتاری دوگانه است چراکه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ساکتند اما در قبال پاسخ ایران این گونه رفتار می‌کنند. البته رفتار آنها به این جهت است که امروز بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی یا عضوی از جریان صهیونیست‌ها بشمار می‌روند یا اینکه از حامیان آنها هستند و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی آنها را در انتخابات‌های مختلف صهیونیست‌ها تامین می‌کند و توقعی از آنها وجود ندارد اما رفتارهای دوگانه آنها به غیر از اینکه حقوق بشر و منشور ملل متحد را زیر سوال می‌برد، نتیجه‌ای در پی ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تصویر واضح از پرچم جمهوری اسلامی ایران در دست تظاهرکنندگان در آمریکا | تصویر
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست