Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛  "هجیر کریمی"در نشست کارگروه پژوهش و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست استاندار افزود: چند روز باید وقت صرف شود و لابی کنیم تا فضایی برای برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش در مرکز استان فراهم شود.

وی سپس در حالی که اعضای شورای پژوهش را از روی پاورپوئینت می‌خواند، رئیس دانشگاه یاسوج را به عنوان دبیرکل شورای پژوهش استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی کرد که احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آیا رئیس دانشگاه یاسوج در جلسه حضور دارد و با جواب منفی معاون روبرو شد و احمدی بیان کرد: چون آقای رحیمی در جلسه حضور ندارد، از نظر من دیگر دبیرکل نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج گفت: احتمالاً نامه دیر به دست آقای رحیمی رئیس دانشگاه یاسوج رسیده است و متوجه نشد.

در ادامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: معمولاً باید متوجه باشد و رویه من این شکل است که اگر رئیس نیاید، معاون هم حق ندارد به جلسه بیاید اما به احترام جایگاه علمی شما و دانشگاهی بودن فعلاً با شما کاری ندارم .

کریمی حضور نیافتن دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های تولیدی در نمایشگاه هفته پژوهش را از دیگر مشکلات برگزاری نمایشگاه عنوان و خاطرنشان کرد: شرکت‌های تولیدی رغبتی برای حضور در نمایشگاه ندارند که استاندار نیز در جواب او پاسخ داد؛ آیا رئیس دانشگاه انگیزه برای حضور در جلسه دارد که شرکت‌های تولیدی رغبت و انگیزه حضور ندارند؟ کار باید روال داشته باشد .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه خواستار ارائه برنامه‌‌های هفته پژوهش شد و عنوان کرد: تا کنون هفته مناسبتی چهار روزه ندیده‌ام، بنابراین نمی‌گوییم هفته پژوهش بلکه برای ۴ روزه پژوهش چه برنامه‌ای دارید و اگر بلد نیستید برنامه داشته باشید، زنگ به یکی از نیروها بزنم، تا بیاید و چگونگی ارائه برنامه‌ را برای‌تان توضیح و تعریف کند .

احمدی از کریمی معاون دانشگاه یاسوج خواست که برنامه‌های هفته پژوهش را ارائه دهد در حالی که کریمی برنامه‌های ملی این هفته را بر روی اسلاید به نماش درآورد. استاندار آهی کشید و خطاب به کریمی گفت: اگر مثلاً سازمان جهاد کشاورزی به جای ارائه برنامه‌های هفته کشاورزی، وظایف خود را تشریح کند، شما به عنوان یک آدم دانشگاهی آیا می‌پذیرید؟

همچنین مجید محنایی، معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: آقای استاندار حقیقتاً شفاف بگویم، هیچ برنامه‌ای برای هفته پژوهش نداریم. منتهی پیشنهاد می‌کنم از عصر امروز کمیته‌ها تشکیل و فعالیت خودشان را آغاز و برنامه‌های هفته پژوهش را تا فردا به شما ارائه دهیم .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد این پیشنهاد را پذیرفت و ادامه داد: کارگروه شورای پژوهش روز چهارشنبه مجدداً با حضور مدیران و بدون معاونان تشکیل خواهد شد .

نمایندگان برخی از کمیته‌ها هفته پژوهش در ادامه این نشست نیز خواستار صحبت در خصوص برنامه‌های خود در هفته پژوهش شدند.

احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: آقای محنایی(معاون امور اقتصادی استانداری) دستورالعمل را بخوان که محنایی اعضای شورای پژوهش را از روی دستورالعمل خواند و سپس احمدی خطاب به اعضای جلسه بیان کرد: مگر آقای نوروزی(رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان) و ایلامی( رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان) بیکار بودند که در جلسه حضور یافتند و آنها هم می‌توانستند، معاونین خود را به جلسه بفرستند.

وی گفت: باید چارچوب‌ها را رعایت کنیم و اگر غیر از این باشد یا به جلسه نمی‌آیم و یا آئین‌نامه‌ها را رعایت می‌کنید. دوستی که آئین‌نامه‌ها را رعایت نمی‌کند، احترام خودش را با مشکل مواجه کرده بنابراین مدیران چارچوب‌ها را رعایت کنند. در صورتی که در استان نبودم، می‌گویم یکی از معاونان جلسه را تشکیل دهند که حضور اینها به این معنا نیست که مدیرکل به جلسه نیاید .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه احترام همه دوستان خارج از این میز برای من واجب است، گفت: شاید به نظر بعضی‌ها هفته پژوهش مهم نباشد اما برای من شورای اشتغال، شورای برنامه‌ریزی و شورای پژوهش و دیگر شوراها و برنامه‌ها مهم است، اگر مدیرکلی در جلسه حضور نیابد، معاونین وی هم نمی‌آید و کارشناسی را می‌فرستند به جلسه که این کمکی به استان نمی‌کند. نمی‌پذیرم مدیرکلی پشت میز اتاقش باشد و در جلسه به این مهمی حضور نیابد .

حسینعلی فاتحی معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش در جواب صحبت‌های استاندار افزود: من ۱۰دقیقه پیش این دعوتنامه را دریافت کردم و در سریعترین زمان در جلسه حضور یافتم که استاندار با تعجب عنوان کرد: چطور در عرض ۱۰دقیقه دعوت‌نامه را دریافت کردید و بعد می‌خواهید در این جلسه مهم نظر بدهید؟

فاتحی نیز افزود: من خودم همه کاره پژوهش آموزش و پرورش استان هستم و از ریز برنامه‌ها آگاهی دارم .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جمع بندی این جلسه، گفت: دستور عمل هفته پژوهش را ۹ آبان دریافت کردم و با توجه به همه مشغله‌ای که داشتیم از آقای محنایی خواستم که هر چه سریعتر جلسه را تشکیل دهد، اما متأسفانه کسانی که صاحب و متولی این کار هستند، مثل اینکه پژوهش برای آنها مهم نیست و معنایی ندارد .

احمدی با بیان اینکه جایگاه علم و دانشگاه بالاست و تردیدی در آن نیست، افزود: هفته پژوهش هم مانند سایر هفته‌ها باید برنامه داشته باشد و دانشگاه به عنوان بالاترین سطح علمی باید برای این هفته برنامه تعریف کند، بنابراین انتظار می‌رفت کسانی که در این این نشست هستند، باید شسته‌ترین و بهترین برنامه‌ها را ارائه کنند اما جلسه‌ای تشکیل شده که مفاد آن را اعضا رعایت نکردند .

احمدی اضافه کرد: برای من مهم نیست که گذشتگان چگونه برخورد می‌کردند و چه کاری انجام می‌دادند، من به عنوان نماینده دولت مفاد قانون را رعایت می‌کنم و با احترام به همه قائل به این هستم که چارچوب‌ها رعایت شود، اگر در دستور العمل گفته باشد، معاون رئیس جلسه باشد من حاضر نمی‌شدم و شما را هم مورد مواخذه قرار نمی‌دادم .

وی تصریح کرد: وقتی بحث اخلاق می‌شود، دانشگاه باید اخلاق را رعایت و قانونمدار باشد و در حفظ چارچوب‌ها به عنوان الگویی برای سایر دستگاه‌ها و ادارات باشد .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در شورای برنامه ریزی اسلایدهای خوبی به نمایش در می‌آید و فکر می‌کردم دانشگاه یاسوج هم برنامه‌های خوبی را به نمایش خواهد گذاشت، اما وقتی اسلایدها و برنامه‌ها را دیدم، از این دانشگاه ناامید شدم .

احمدی ادامه داد: انتظار نداشتم عزیزی در جلسه به من بگوید، ۱۰ دقیقه پیش دستورالعمل جلسه به من رسید. در جلسه از دانشگاه می‌خواهم که برنامه‌هایش را ارائه دهد اما در جلسه وظایف و چیزهای دیگری را به ما نمایش می‌دهند .

وی  عنوان کرد: روی توان و قابلیت‌های دانشگاه‌های استان حساب باز کردم، مرا ناامید نکنید که اگر کسی به وظیفه خودش عمل نکند، راه دیگری برای پیگیری کارها وجود دارد .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه "سالی که نکوست از بهارش پیداست"، بیان کرد: قصد داشتم یک روز سر زده از دانشگاه‌ها بازدید کنم اما با این نوع پاسخگویی فهمیدم فضای دانشگاه چگونه است و با این نوع نظارت و پاسخگو بودن شما همه چیز برای من روشن شد .

یوسف نیکروز، رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد از استاندار اجازه صحبت کردن خواست و گفت: این جلسه دیر برگزار شد که استاندار از نوروزی(رئیس سازمان مدیریت استان) خواست دستوالعمل زمان برگزاری نشست را بخواند و بیان کرد: شماها برای برگزاری جلسه حضور پیدا نکردید .

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند و صندلی خالی زیادی داریم.

به گزارش ایسنا، «محمدعلی زلفی گل» شنبه شب هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مراسم بزرگداشت هفته معلم و تجلیل از اعضای هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج افزود: دانشگاه یاسوج یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور است.

وی اظهار کرد: باید قدردان گذشتگان باشیم که از روسای سال‌های گذشته دانشگاه یاسوج از مرحوم دکتر عسکریان موسس این دانشگاه تا دکتر رحیمی تشکر می‌کنم، دکتر رمضانی در دوران مدیریت خود بودجه این دانشگاه را ۸۶ درصد رشد داد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: عملیات وعده صادق که انجام شد دستاورد وزارت علوم بود چراکه اساتید و دانشمندان وزارت علوم رفتند تا این عملیات محقق شد.

زلفی گل تصریح کرد: اتفاقات در کشور با وجود تحریم ها نتیجه تلاش های دانشگاهیان است و باید قدردان گذشتگان خود باشیم.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های زیاد و منابع منحصر به فردی دارد و هنر نی خواهد که از این مزیت های نسبی استفاده کنیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری عنوان کرد: برخی مدیران دنبال هستند که از منابع موجود خوب استفاده کنند، اما یکی از ویژگی های اساتید، دانشگاه و مجموعه وزارت علوم مزیت سازی است و مزیت های جدیدی را برای کشور خلق کرده و محصولات جدیدی و نوینی را تولید کنند که قبلاً وجود نداشت بنابراین هر اندازه برای اساتید، دانشجویان و دانشگاه‌ها هزینه کنیم بهترین نوع سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است.

زلفی گل تاکید کرد: رشته های که در دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تصویب می شود باید متناسب با مزیت های نسبی این استان باشند.

وی اظهار کرد: توسعه دانشگاه‌ها شاید زمانی لازم بود چون ۴.۵ میلیون دانشجو داشتیم اما هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند که خیلی صندلی خالی در کشور داریم و باید دنبال توسعه کیفی، علمی و هدفمند دانشگاهها باشیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: چه ضرورتی دارد که دانشگاه دیگری را در استان کهگیلویه و بویراحمد تأسیس کنیم و این موضوع در راستای بهره‌وری آموزش عالی نیست. بنابراین باید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج را توسعه دهیم و یا اگر اعتبارات جواب بدهد می‌توانیم دانشکده دیگری را راه‌اندازی کنیم.

زلفی گل افزود: در اولین فرصت ساختمان کلاس‌ها و فنی و مهندسی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند و خوابگاه متاهلین و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه یاسوج را پیگیری می کنم و تلاش خواهیم کرد که به دانشگاه یاسوج توجه ویژه شود.

وی با اشاره به هفته معلم تاکید کرد: ما امانت دار فرزندان و جگر گوشه‌های مردم هستیم، بنابراین باید امانت‌دار خوبی باشیم و قدر این فرصت را بدانیم به‌گونه‌ای که جامعه دانشگاهی برای سایر اقشار جامعه مرجع باشد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به حمایت دانشگاهیان کشورهای آمریکا ‌اروپا از مردم فلسطین افزود: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از غزه و علیه رژیم صهیونسیتی موضع خوبی گرفتند.

سید علی احمد زاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این مراسم گفت: در سفر اول رئیس جمهور ۸۰ میلیارد تومان و در سفر دوم رئیس جمهور نیز ۲۰۰میلیارد تومان به دانشگاه یاسوج اختصاص یافت.

وی افزود: دو ساختمان آموزشی دانشگاه یاسوج پیشرفت خوبی دارند که قرار شد با همکاری وزارت علوم و سازمان برنامه بودجه در بهره برداری از آنها تسریع شود و با پیگیری‌های وزیر علوم از طریق وزیر کشور، ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید جهت کمک به شهرداری و اتوبوسرانی برای ایاب و ذهاب دانشجویان شهر یاسوج اختصاص داده شد.

احمد زاده از وزیر علوم، دانشگاه صنعتی را درخواست کرد و افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه مخالف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی از سرآمدان کشور است که نیاز به یک دانشگاه صنعتی دارد و مطالبه بزرگ و انتظار ویژه این استان ایجاد و راه اندازی دانشگاه صنعتی یا ارتقای وضع موجود برخی دانشکده هاست.

همچنین بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم گفت: 14 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در مسئولیت های مختلف کشوری و استانی فعالیت دارند.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از ۶۰ استاد، پژوهشگر برتر و عضو هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج به مناسبت هفته معلم تجلیل شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر علوم: امتحانات دانشگاه ها به هیچ عنوان نباید لغو شود/ مسئولیت غیبت با خود دانشجو است وزیر علوم: دانشگاه معتاد نیست که به تخت بسته شود

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • کشف جسد دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار + جزییات ماجرا
  • یگانی از ارتش در کهگیلویه و بویراحمد مستقر شود
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد