Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از نشست کمیسیون عمران مجلس با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خبر داد و گفت: نحوه تخصیص اعتبارات عمرانی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری آنا، صدیف بدری با اشاره به جلسه شب گذشته (29 آبان ماه) کمیسیون عمران مجلس با محمدباقر نوبخت، گفت: این نشست در محل سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور بررسی نحوه اجرای احکام قانون بودجه سال 1396 کل کشور و هم اندیشی در خصوص پیش نویس لایحه بودجه 97 کل کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در این جلسه گزارشی از نحوه هزینه کرد بودجه عمرانی در سال 96 به نمایندگان ارایه شد، افزود: بر اساس گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه حدود 31 هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبارات عمرانی اعم از استانی و ملی در سال جاری صورت گرفته که بخشی از آن به صورت پرداخت نقدی و بخشی اعظم آن به صورت اسناد خزانه اسلامی بوده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به وضعیت تخصیص منابع در سال جاری به نسبت سال گذشته، تصریح کرد: تخصیص منابع در 8 ماهه نخست سال جاری به نسبت سال گذشته وضعیت مناسب تری داشته و تقریبا 2 برابر رشد داشته است،اما از نظر اعتبارات مصوب تنها حدود 42 درصد تخصیص ها صورت گرفته است.

بدری با تاکید بر اینکه تخصیص منابع استانی در سال 96 درست بوده اما به برخی استان ها هنوز نرسیده است، افزود: رئیس سازمان برنامه و بودجه وعده پیگیری و رفع موانع برای تخصیص منابع استانی را به نمایندگان داده تا هر چه سریع تر این منابع به دست پیمانکاران برسد.

بررسی چالش های پیش روی نحوه تخصیص اعتبارات سال 97 با حضور نوبخت در کمیسیون عمران مجلس

وی از دستور کار هفته آینده کمیسیون عمران مجلس خبر داد و گفت: این کمیسیون هفته آینده میزبان رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای بررسی اعتبارت سال 97 خواهد بود تا چالش ها پیش روی تخصیص اعتبارات استانی مطرح شود.

بدری با اشاره به فرصت قانونی برای واگذاری پروژه های نیمه تمامی که توجیه اقتصادی دارد به بخش خصوصی، افزود: دولت و سازمان برنامه و بودجه باید این تکلیف قانونی را به جد پیگیری کنند و اگر موانعی هم در خصوص عملکرد این راهکار قانونی وجود دارد برای تسهیل در بودجه سال 97 باید آن را در قالب پیشنهاد به مجلس ارایه دهند.

به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هنوز زیرساخت های واگذاری پروژه های نیمه تمام به بخش خصوصی از سوی دولت فراهم نشده است، تصریح کرد: باید این زیرساخت ها در ایام آتی فراهم شود تا در سامانه ویژه ای درج شود در غیر این صورت طولانی شدن زمان در این خصوص به نفع کشور نیست.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۲۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • مجلس با جدول اعتبارات «طرح‌های عمرانی» موافقت کرد
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد