Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-08@15:34:11 GMT

کاهش ۴.۹ درصدی پروانه ساختمان در شهر تهران

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۵۷۰۶

رویداد۲۴-تعداد ٢٢٧٣ پروانه‌ی احداث ساختمان توسط شهرداری‌ تهران در فصل بهار ١٣٩٦ صادر شده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۱۰.۵ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٢٧.٦ درصد افزایش داشته است.در فصل بهار سال ١٣٩٦، برای تعداد ۱۴ هزار و ۹۳۶ واحد مسکونی در شهر تهران پروانه‌هایی صادر شده که نسبت به فصل گذشته حدود ١٩.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٤.٩ درصد کاهش داشته است.‏ متوسط تعداد واحد مسکونی برای هر یک از این پروانه‌های احداث ساختمان ٦.٦ واحد بوده است.

نتایج طرح «گردآوری اطلاعات پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور» در فصل بهار سال ١٣٩٦ نشان می‌دهد: برای تعداد ۱۴ هزار و ۹۳۶ واحد مسکونی در شهر تهران پروانه‌هایی صادر شده که نسبت به فصل گذشته حدود ۱۹.۳ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٤.٩ درصد کاهش داشته است.‏ متوسط تعداد واحد مسکونی برای هر یک از این پروانه‌های احداث ساختمان ٦.٦ واحد بوده است.  

همچنین تعداد ٢٢٧٣ پروانه‌ی احداث ساختمان توسط شهرداری‌ تهران در فصل بهار ١٣٩٦ صادر شده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۱۰.۵ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٢٧.٦ درصد افزایش داشته است.      

مجموع مساحت زیربنا در پروانه‌های احداث ساختمان‌ صادرشده از سوی شهرداری‌ تهران در فصل بهار ١٣٩٦ بالغ ‌بر ۲۶۷۲.۹ هزار مترمربع بوده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۲۴.۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٢٩.٣ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زیربنای این دسته از پروانه‌ها در دوره‌ی مورد بررسی حدود ١١٧٦ مترمربع بوده است.

اما در فصل بهار سال ١٣٩٦، تعداد ۷۹ هزار و ‌۶۷۸ واحد مسکونی در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌های کشور پیش‌بینی شده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۲۱.۹ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٢.٨ درصد کاهش داشته است.‏ متوسط تعداد واحد مسکونی در هر پروانه‌ی احداث ساختمان ٢.٧ واحد بوده است‌.

تعداد ۲۹ هزار و ۸۸۴ پروانه‌ی احداث ساختمان توسط شهرداری‌های کشور در فصل بهار ١٣٩٦ صادر شده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۱۹.۸ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته .٢.٢ درصد افزایش داشته است.

مجموع مساحت زیربنا در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان‌ در فصل بهار ١٣٩٦ حدود ۱۴ هزار و ۵۵۳ مترمربع بوده است که نسبت به فصل گذشته ۲۶.۷ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ٦.٩ درصد کاهش داشته است.  متوسط مساحت زیربنا در این پروانه‌ها ٤٨٧ مترمربع بوده است.
انتهای پیام

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • نزول قیمت سکه و طلا در بازار تهران
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۸ اردیبهشت؛ ثبات قیمت سکه طی ۲۴ ساعت گذشته
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • کاهش بیش از ۱۰۰ میلیمتری بارش در تهران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره