Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: شاخص توسعه یافتگی که پیدا نکرده ایم با این زلزله چند گام به عقب برگشته ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با سهیل سنقر اظهار داشت: بعد از سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه در سال 90  یکی از مصوبات سفر رهبری این بود که سالی ۳۰۰ میلیارد تومان به کرمانشاه کمک شود که شاخصه های زیر ساخت استان کرمانشاه ارتقا پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سنقروکلیایی با اشاره به کمکاری دولت در خصوص عدم اجرای این مصوبه سفر رهبری ادامه داد: متاسفانه این امر تا الان محقق نگردیده و دولت هیچ سالی در ردیف بودجه های خودش نیاورده است؛ این یکی از عوامل عقب افتادگی استان کرمانشاه است چون یکی از اهداف سفر مقام معظم رهبری و برکات سفر رهبری این بود که در واقع این استان یک جهشی پیدا کند که بواسطه این جهش شاخص ما با شاخص استان های توسعه یافته تقریبا متوازن شود.

وی ابراز داشت: در برنامه توسعه ششم، مجلس به این نتیجه رسید که برخی از استان های جنگ زده به دلیل شرایط خاص جنگی که داشته اند در واقع نتوانسته اند ارتقا پیدا کنند و کمتر توسعه یافته اند لذا برای توسعه استان های جنگ زده مصوب شد که هر سال ۱۰ درصد بودجه  بیشتر به این استان ها اختصاص یابد که ظرف ۵ سال بتواند این استان ها را به حداقل شاخص های توسعه کشوری ارتقا بدهد که تا امسال این امر هم از طرف دولت محقق نشده است.

نماینده مردم سنقروکلیایی تصریح کرد: از سوی دیگر زلزله کنونی که در استان کرمانشاه حادث شد علاوه بر اینکه حدود ۳۰ هزار واحد خسارت دید، چند چیز دیگر از نگاه قلم و رسانه مغفول مانده است چون در درجه اول نگاه به سمت کسانی رفته است که حادثه دیده اند در واقع بیشتر آمار کشته ها و مجروحین مورد بررسی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: نگاه ها به سمت احشامی که از بین رفته هنوز معطوف نشده و دیگر موضوع صنایعی که در این مناطق مورد آسیب قرار گرفته است فعلا مغفول مانده اند حدودا بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان به صنایع استان کرمانشاه در این زلزله خسارت وارد شده است یعنی شاخص توسعه یافتگی که پیدا نکرده ایم با این زلزله چند گام به عقب برگشته ایم لذا دولت باید اهتمام ویژه ای نسبت به این مسئله داشته باشد.

حجت الاسلام حسینی کیا در پایان افزود: امیدواریم یکی از برکات سفر مقام معظم رهبری در دیداری که از منطقه زلزله داشتند و التیامی بود بر قلب های داغدار، در این بُعد با توصیه هایی ایشان، دولت گامی جدی بردارد و در واقع صنایعی که در این منطقه آسیب دیده اند با یک اعتباراتی ویژه ای راه اندازی شود والا موجی از بیکاران به خیل بیکاران اضافه خواهد شد.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه تاکید کرد، کاهش معافیتهای مالیاتی بر مبنای سیاستهای اعلامی رهبری بود که در برنامه هفتم توسعه نیز گنجاده شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به ابهامات در خصوص لغو معافیتهای مالیاتی و اختلاف 100 هزار میلیارد تومانی در بخش اول و دوم بودجه امسال گفت:‌ دولت در ابتدا 122 همت مالیات پیش بینی کرده بود و ما وقتی بررسی کردیم دیدیم  65 هزار میلیارد تومان  بیشتر است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: براین اساس نوع محاسبه را درست کردیم و موضوع به این شکل بود که دولت 6 واحد در واقع مالیات بر ارزش افزوده دارد هر کدامش 75 همت است ؛ 6 در 75 می‌شود 450 هزار میلیارد تومان اما  دولت 385 هزار میلیارد تومان حساب کرده بود. بر این اساس  65 هزار میلیارد تومان از افزایش مجموع درامد مالیاتها برای اصلاح شیوه محاسبه این قسمت است، پس مالیات افزایش پیدا نکرد و موضوع مرتبط با نوع و شیوه محاسبه بود.

کاهش معافیتهای مالیاتی برمبنای برنامه هفتم توسعه بود

وی در بخش دیگری از توضیحات خود در خصوص بودجه 1403 گفت: از دیگر سو دربودجه 1403 معافیت‌های مالیاتی را کم کردیم، بر این اساس اعلام کردیم شرکت‌هایی که تا حالا معافیت مالیاتی می‌گرفتند خواهش می‌کنیم که از امسال به بعد تا 500 میلیارد تومان معافیت مالیات بگیرند، یعنی یک میزان مشخص  معافیت داشته باشند.

وی افزود،کاهش معافیتهای مالیاتی در بودجه 1403 اقدام خیلی خوبی بود.  بر اساس  سیاست‌های رهبری که اعلام کردند در برنامه هفتم مصوب کردیم که معافیت‌های مالیاتی را کاهش دهیم.

بایستی به سمت اینکه معافیت‌ها کاهش پیدا کنند، همچنین فرار مالیاتی درست شود و پایه‌های مالیاتی اصلاح شود، حرکت کنیم تا یک درامد مالیات خیلی خوبی داشته باشیم و فشار به مردم نیاید؛ پس ما یک ریال مالیاتها را افزایش ندادیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود