Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: وام اشتغال روستائیان از طریق بانک های عامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید پرداخت می شود.

سید ابوالفضل رضوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: طرح دو فوریتی مجلس برای استفاده از اعتبارات یک و نیم میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی با نرخ سود صفر درصد به همراه آورده بانک ها با نرخ 18 درصد به ارائه تسهیلات با معدل 9 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارائه این تسهیلات با نرخ سود 6 درصد برای روستائیان غیر مرزی و با نرخ سود 4 درصد برای روستائیان مرزی است.

وی با اشاره به اینکه آیین نامه اجرایی این تسهیلات تصویب شده گفت: باید سهم استان ها براساس معکوس درآمد خانوار، جمعیت خانوار و نرخ بیکاری هر استان مشخص شود.

معاون توسعه روستایی افزود: براساس تحقیقات و در نظر گرفتن موارد ذکر شده استان سیستان و بلوچستان بیشترین دریافت تسهیلات و استان قم به دلیل دارا بودن کمترین جمعیت روستایی میزان کمتری از این تسهیلات را دریافت می کند.

رضوی ادامه داد: وام های تعلق گرفته به بخش کشاورزی 45 درصد، صنایع و معادن 10 درصد، بخش گردشگری 10 درصد، فناوری 15 درصد، صنایع دستی 10 درصد و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی 10 درصد می باشد.

وی گفت: در شهرهای زیر 10 هزار نفر سرمایه در گردش 10 درصد خواهد بود.

رضوی با بیان اینکه این طرح در دهه اول آذرماه اجرایی می شود و به همه استان ها دستورالعمل لازم ارائه می شود افزود: متأسفانه زلزله جلسات ما را جابجا کرد و ما در هفته آینده سه شنبه دستورالعمل را نهایی می کنیم.

وی درخصوص وثائقی که برای ارائه این وام ها دریافت می شود، گفت: وثائق را آسان می گیریم و این وثائق شامل خود محل طرح، سند مسکونی یا ملکی روستائیان و یا صندوق های ضمانت است.

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری افزود: میزان وامی که به هر نفر ارائه می شود مقدار ثابتی نیست و این وام به میزان اشتغال پایدار و نوع طرح از صد میلیون تومان تا دو میلیارد تومان است.

تسهیلات روستائیان یک سال تنفس دارد


­معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: تسهیلاتی که به روستائیان و عشایر با نرخ سود 6 و 4 درصد ارائه می شود تا یک سال تنفس دارد و تا دو سال بازگشت ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، ابوالفضل رضوی در جمع خبرنگاران و نمایندگان شهرهای مختلف افزود : مهم ترین مشکل روستائیان نبود درآمد به اندازه کافی ( 40 درصد درآمد خانوار شهری)، نبود شغل برای جوانان تحصیل کرده روستایی، تبعیض در ارائه خدمات به روستائیان، نبودن وثائق مورد نیاز وام های بانکی از طرف روستائیان از مهم ترین مشکلات روستائیان بود.
وی ادامه داد: این مشکلات سبب می شد تا جوانان تحصیل کرده روستایی به شهرها مهاجرت کنند.
رضوی گفت: ​ارائه تسهیلات با کارمزد پایین برای ایجاد انگیزه و اشتغال در روستائیان بود.
وی با اشاره به اینکه برخی از استان ها مانند خراسان رضوی 20 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند ، افزود: قبل از این دستورالعمل برای ارائه وام به روستائیان با کمک بنیاد مستضعفان وام با کارمزد 8 درصد نیز می دادیم.
­معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: در آیین نامه اجرایی دستورالعمل ارائه تسهیلات با کارمزد پایین سه شاخص مورد توجه بود که نسبت معکوس درآمد خانوار روستایی، تعداد جمعیت روستایی و نرخ بیکاری روستایی مورد توجه بود.
رضوی افزود: در تقسیم استانی برای ارائه تسهیلات به استان سیستان و بلوچستان بیشترین میزان تسهیلات و به استان قم به دلیل داشتن جمعیت کمتر روستایی کمترین میزان تسهیلات تعلق گرفته است.
وی گفت : قبل از دهم آذر دستورالعمل اجرایی را به استان ها ابلاغ می کنیم.
رضوی افزود : هر طرحی که برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می شود باید 4 امضا از مدیرکل تعاون روستایی، رئیس برنامه و بودجه شهرستان، مدیرکل روستایی استان و دستگاه مربوطه را که موافقت اعلام کرده است به همراه داشته باشد.
­معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت : بانک کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کارآفرینی امید و صندوق کشاورزی بانک ها و صندوق های عامل اجرا کننده این طرح هستند.
رضوی خاطرنشان کرد : فقط روستایی ها و عشایری ها باید از این تسهیلات استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه این وام ها یک سال تنفس دارد ، افزود: سقف اعتبارات از طریق این طرح 2 میلیارد تومان و کف آن 300 میلیون تومان تعیین شده است که البته با رایزنی هایی که انجام می شود قابل تغییر است.
رضوی گفت : شرکت های تعاونی و سهامی خاص در اولویت قرار دارد.
وی افزود : برای تک تک دهستان ها به توافق رسیدیم تا یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم.
رضوی گفت: زلزله امسال نشان داد مرکز خدماتی برای دهستان ها از واجبات است چون ایران در کمربند زلزله قرار دارد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درخصوص ارائه تمهیدات ویژه مناطق زلزله زده افزود: اطلاعات مربوط به مناطق زلزله زده در هفته آینده از سوی آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اعلام می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی