Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بخش خانگی با اختصاص 70 تا 75 درصد از مصرف گاز کشور در فصول سرد سال بزرگترین مصرف کننده به حساب می آید که این امر با اجرایی کردن چندین راهکار ساده کاهش چشم گیری می یابد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، گاز به عنوان اصلی ترین سوخت در زمان سرما برای گرمایش در حوزه خانگی مصرف می شود که این امر در صورت رعایت کردن نکات ساده می تواند با افزایش بهره وری و بهبود مصرف تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال کارشناسان انرژی استفاده از شیرهای ترموستاتیک را در ساختمان ها توصیه می‌کنند که با استفاده از آن تا سقف 50 درصد از مصرف انرژی کاهش پیدا می‌کند. باید به این نکته نیز توجه داشت که هر یک درجه کاهش دما محیط تا 6 درصد صرفه جویی مصرف گاز را به دنبال دارد.

نصرالله سیفی کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص مصرف گاز در بخش خانگی گفت: میزان مصرف گاز در فصول سرد سال با فصول گرم متفاوت است ولی به صورت کلی حدود 70 تا 75 درصد گاز تولیدی در فصل سرد سال در بخش خانگی و در فصل تابستان در حدود 40 درصد گاز در بخش خانگی مصرف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه میزان مصرف میان دو فصل زمستان و تابستان نوسان شدیدی دارد، بیان کرد: دلیل این تفاوت به بحث گرمایشی مربوط می شود، زیرا بخش اعظمی از گاز در زمستان در حوزه گرمایش مصرف می شود که در فصل تابستان این موضوع ملغی است.

سیفی در خصوص تاثیر اصلاح موتورخانه ها و نقش آن در کاهش مصرف گاز گفت: تنها با اصلاح موتور خانه ها می تواند درحدود 6 میلیارد متر مکعب در سال از میزان مصرف را کاهش داد که مقدار قابل توجهی است، به همین خاطر مصوبه شورای اقتصاد در این زمینه صادر شده که اگر سرمایه گذار مبلغ 2 میلیارد دلار بیاورد می‌تواند این رقم را برگرداند که این مصوبه بعد از گذشت 2 سال همچنان اجرایی نشده است.

این کارشناس انرژی در خصوص راهکارهای بهبود مصرف گاز گفت: استفاده از پنجره دو جداره، 5 راهکار موجود در اصلاح موتورخانه ها، بستن دریچه‌های کولر، عایق کردن جداره‌های دیوار و اجرا مبحث 19 ساختمان برای ساختمان های در حال احداث که سازمان نظام مهندسی به وزارت راه و شهرسازی ارائه داده اند در بهبود مصرف گاز موثر است.

به طور قطع استفاده از راهکارهای ساده اما کاربردی احتمال قطعی گاز را در زمان سرما کاهش می‌دهد که این نیز جز با فرهنگ سازی و آموزش محقق نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان

ایسنا/سمنان سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کاهش پرشدگی سد دامغان در مقایسه با سال قبل، گفت: میزان پرشدگی این منبع مهم آبی ۶۱ درصد است.

حمید احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان پرشدگی این سد در سال آبی گذشته ۷۱ درصد بود و اکنون ۱۰ درصد با آن میزان فاصله دارد. 

وی با اشاره به بارش‌های چند هفته اخیر در استان، بیان کرد: این بارندگی‌ها منجر به افزایش سه درصدی شاخص پرشدگی سد شهید شاهچراغی دامغان شد. میزان پرشدگی سد دامغان تا هفته اول فروردین ماه ۵۸ درصد بود که با بارش‌های خوب اخیر، این میزان از مرز ۶۱ درصد عبور کرده است. 

احسانی با اشاره به کاهش درصد پر شدن این سد، ادامه داد: سال گذشته میزان پر شدن مخزن این سد از ۱۱.۶۸ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حدودا ۱۰.۲میلیون مترمکعب در ۱۰ اردیبهشت ماه امسال رسید.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: تراز نرمال سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان ۱۶.۵ میلیون مترمکعب است. 

وی از سد دامغان به‌عنوان مهمترین منبع آبی در شهرستان دامغان نام برد و بیان کرد: امید می‌رود با بارش‌های بهاری شاهد افزایش حجم آب پشت سد باشیم. 

او یادآوری کرد: میزان ورودی لحظه‌ای ناشی از سیلاب‌های اخیر به این سد براساس آخرین آمارها ۶۹۵ لیتر بر ثانیه و خروجی لحظه‌ای آن نیز ۳۸۲ لیتر بر ثانیه بوده است. میزان ورودی لحظه‌ای سد در سال آبی گذشته ۳۴۷ و خروجی آن در سال آبی قبل ۵۶۷ لیتر برثانیه بوده است. 

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌های ناشی از گرم شدن زمین خواستار مدیریت و مصرف بهینه‌تر آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعتی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور