Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان - مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان گفت : اجرای ۲۵ طرح آبخوان داری در این استان برای جلوگیری از فرسایش و فرونشست زمین به بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی سمنان، علینقی حیدریان با بیان اینکه ۲۵طرح آبخیزداری در استان سمنان اجرا شد، تاکید کرد: بحران کمبود آب در بسیاری از مناطق بیابانی استان اکنون به عنوان یک معضل مطرح است که اجرای طرح های آبخوان داری یکی از اقدامات موثر برای جلوگیری از تشدید پدیده بیابانزایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که فرسایش بادی در بیشتر مناطق بیابانی استان سمنان وجود دارد، اظهارداشت: در مناطق کویری شهرستان های گرمسار و آرادان به دلیل گسترش پدیده ریزگردها تهدیدی جدی به شمار می آید همچنین تشدید ریزگردها در مناطق بیابانی گرمسار در آلودگی هوای استان های تهران و قم تاثیر بسزایی داشته و باید با الگوی صحیح مصرف و افزایش پوشش های گیاهی در اراضی کویری این شهرستان برای رفع این چالش اقدام کرد.

دشت‌های استان سمنان در معرض خطر هستند

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان اضافه کرد: ۱۳ دشت از مجموع ۲۶ دشت موجود این استان به دلیل کاهش محسوس پوشش گیاهی در شرایط فرا بحرانی قرار دارد که افزایش جلوگیری از تخریب اراضی ملی و قاچاق تاغزارها از اقدامات موثر برای جلوگیری از فرونشست زمین دراین دشت ها است لیکن تخصیص اعتبارات لازم و اجرای طرح های آبخوان داری مسیری صحیح برای جلوگیری از فرسایش بادی در مناطق بیابانی استان محسوب می شود.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان تصریح کرد : بیش از یک‌هزار هکتار از اراضی شهرستان های گرمسار و آرادان در کانون ریزگردها قرار دارند که باید با افزایش پوشش گیاهی برای رفع این چالش اقدام کرد از سوی دیگر در سال ۹۶ اجرای پنج طرح آبخوان داری در مناطق بیابانی استان در دستور کار قرار گرفت که با تخصیص اعتبار لازم با پیمانکاران برای اجرای این طرح تفاهم نامه های همکاری منعقد می شود.

اجرای طرح‌های جلوگیری از سیلاب در دامغان و سمنان

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان هم با بیان اینکه اجرای طرح‌های آبخیزداری برای جلوگیری از بروز سیلاب در دستور کار قرار گرفت، گفت: مدیریت جامع حوزه های آبخیز دامغان‌رود و حبله رود در استان با مشارکت مردم و ایجاد انگیزه اقتصادی در بین بهره برداران در راستای بهبود وضعیت منابع طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک در حال انجام است.

محمد هادی نوچه گفت: معتقد هستیم کشت گونه‌های مثمر و مقاوم به کم آبی می‌تواند در اجرای موفق طرح‌های بیولوژیکی مشارکتی موثر واقع شود.

وی با بیان اینکه تغییر پوشش گیاهی خاک و از بین رفتن مراتع از جمله پیامدهای بیابان‌زایی است، گفت: نابودی پوشش گیاهی جنگلی و مرتعی و افزایش شدید فرسایش آبی، بادی و افزایش سیل‌ها از دیگر پیامدهای بیابان‌زایی است.

انجمن خیران منابع طبیعی تشکیل شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهدیشهر از تشکیل اولین انجمن خیران منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و سومین انجمن کشور در شهرستان خبر داد و گفت: این انجمن ۱۴ آبان ماه سالجاری ثبت نهایی شد.

حمیدرضا عبدوس هدف از تشکیل انجمن خیرین منابع طبیعی یا همیاران طبیعت مهدیشهر را اشاعه و گسترش فرهنگ منابع طبیعی در جامعه و بهره‌گیری برای حفاظت و حمایت از منابع طبیعی، ایجاد زمینه های مناسب حمایتی اجتماعی فرهنگی اقتصادی برای تداوم امور خیران در حفاظت و حمایت ازمنابع طبیعی دانست.

وی برنامه ریزی و ساماندهی برای جذب کمک های مردمی و دولتی برای حفظ احیا و توسعه منابع طبیعی، فراهم کردن راهکارهای مناسب با بهره گیری از پتانسیل‌های موجود در راستای حفاظت و حمایت از منابع طبیعی را از دیگر اهداف این انجمن برشمرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد

محمد رضا کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نیمه شب گذشته دو تن و ۱۲۰ کیلوگرم از یک خودرو عبوری نیسان کشف و ضبط شد، ابراز داشت: این خودرو از نیشابور عازم شهریار بود که در شاهرود زمین گیر شد.

وی ضمن بیان اینکه مأموران پاسگاه شهید نوری شاهرود موفق به شناسایی این محموله شدند، افزود: محموله به طور ماهرانه، حرفه‌ای و به شکل کتابی چیده شده بود که در نوع خود نادر است.

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود ضمن بیان اینکه یگان حفاظت با هرگونه مصادیق قاچاق چوب به شدت برخورد می‌کند، ابراز داشت: راننده دستگیر پرونده فرد تشکیل و تحویل مراجع قضائی شد.

کشاورزان اضافه کرد: تخریب حوزه محیط زیست و منابع طبیعی قابل جبران نیست و لذا حراست و حفاظت آن یک وظیفه عمومی تلقی می‌شود.

وی افزود: از شهروندان درخواست داریم هر گونه تخریب را حتماً گزارش دهند تا موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 6098674

دیگر خبرها

  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد