Web Analytics Made Easy - Statcounter

کافی‌ست کمی سرتان در حساب و کتاب باشد یا از نرخ ساخت و ساز آگاهای داشته باشید تا دستتان بیاید که با 300 میلیون تومان چه کارهایی می‌توان کرد؛ مبلغی گزاف که ظاهرا برای مدیران اهل ساخت و ساز در آموزش و پرورش، بسیار اندک و ناچیز است!
به گزارش جنوب نیوز، در روزهایی که دانش آموزان مناطق زلزله زده از تحصیل بازمانده‌اند و خیرین می‌کوشند با تامین کانکس، جور مسئولان در این زمینه را به دوش بکشند، مسئولان آموزش و پرورش پیش فاکتورهایی برای بازسازی مدارس تخریب شده ارائه می‌دهند که ممکن است از دیدن اعداد و ارقام درج شده در آنها سرتان سوت بکشد!
آن گونه که از مناطق زلزله زده غرب کشورمان خبر می‌رسد، بر اثر این واقعه  78 فضای آموزشی (بخوانید مدرسه!) دچار آسیب‌های جدی شده‌اند، به گونه ای که استفاده از آنها ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارسی که در مجموع حدود 415 کلاس درس در آنها دایر بوده و ۱۰هزار دانش آموز در آنها به تحصیل مشغول بوده‌اند.
تنها کافی است یکبار دیگر شمار دانش آموزان محروم از مدرسه و کلاس درس را مرور کنیم تا دریابیم که با چه مساله مهمی روبرو هستیم و بازسازی مدارس، آن هم در اسرع وقت، چه اندازه ضروری و حیاتی است. کلاس هایی که اگر دایر شوند، نه تنها این شمار زیاد از دانش آموزان به تحصیل باز خواهند گشت و آموزش‌شان از سر گرفته خواهد شد، که خواهند توانست روح زندگی را بار دیگر در کالبد مناطق زلزله زده بدمند.
این در حالی است که به رغم اهمیت فراوان این مساله، تنها اقدامات صورت گرفته تا این لحظه در خصوص بازگشت دانش آموزان مناطق زلزله زده به کلاس درس، تهیه چند ده کانکس، آن هم توسط خیرین است و بس. در شرایطی که مسئولان آموزش و پرورش تمام هم و غمشان را صرف تهیه پیش فاکتورهایی برای بازسازی مدارس تخریب شده کرده‌اند که بسیار نجومی است. 


در خبری که پورتال اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه منتشر کرده، مرزبان نظری، مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه گفته است: «برای بازسازی 415 کلاس درس 120 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که می‌طلبد خیران همچون همیشه نخستین گام را بردارند.» اظهار نظری که به ارائه شماره حساب برای یاری مردم به ایشان گره خورده، اما تامل در آن به نکته عجیبی می‌رسد.
کافی است مبلغ 120 میلیارد تومان را به عدد 415 کلاسی که باید ساخته شوند تقسیم کنیم تا به مبلغ هنگفت 290 میلیون تومانی به ازای ساخت هرکلاس درس برسیم. مبلغی که به نظر می‌رسد برای ساخت مدارس چند کلاسه و تجهیز آنها کافی باشد، اما برای ساخت یک کلاس درس در نظر گرفته شده و بیان می‌شود.
این در حالی است که می‌دانیم این مبلغ هنگفت توسط مدیران نهادی ارائه شده که کارویژه اش، ساخت مدرسه و کلاس درس است. به این معنی که می‌بایست با هزینه کمتر ساخت و ساز مدارس را پیش ببرد و مزیت نسبی در قیاس با دیگر افراد و مجموعه های شاغل در ساخت و ساز داشته باشد.
این عدد آنقدر گزاف و نجومی است که ممکن است تصور کنیم اشتباهی در درج خبر رخ داده است، در حالی که تبدیل مبلغ 120 میلیارد تومان به ریال نیز باز به عددی بزرگ می‌رسد. این در حالی است که کمی کنکاش، ثابت خواهد کرد این عدد، پیش فاکتور مسئولان سازمان آموزش و پرورش برای بازسازی کلاس های تخریب شده در مناطق زلزله است.
محمدتقی نظرپور، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور پس از سفر به مناطق زلزله زده و بازدید و ارزیابی میدانی خسارت های وارد آمده، گفت: «ساخت و ترمیم این مدارس ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.»
اینجاست که به نظر می‌رسد درخواست مبلغ حدود 300 میلیون تومانی برای ساخت هر کلاس درس، ترفند مسئولان آموزش و پرورش کشورمان برای استفاده بهینه(!) از زلزله رخ داده است؛ زلزله‌ای که ظاهرا قرار است به کمک شرایط بحرانی بروز کرده با آن و همراهی بی نظیر مردم با زلزله زدگان، به تامین بودجه ای هنگفت برای سازمان توسعه و نوسازی مدارس گره بخورد!

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر شوشتری صبح سه شنبه در مراسم «زنگ سپاس معلم» اظهار کرد: خراسان رضوی در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس توسط استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور عنوان کرد: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روزهای اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

شوشتری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش استان در چهار عرصه موفقیت‌هایی داشته است، تصریح کرد: یکی از قله‌ها در عرصه پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی است که ما برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا برگزاری نماز جماعت، برنامه‌های قرآن و تاثیرگذاری اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در میدان ۱۴۰۲ داشتیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر، معتکفین استان را تشکیل دادند که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود. حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و بعد انتخابات را شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار نفر برای اولین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند. بیش از ۵ هزار دانش‌آموز خبرنگار پانا در سراسر استان پای صندوق‌های رای رفتند که تا قبل از ظهر کلیپ‌های تبلیغی آنها از صداوسیما پخش شد.

وی ادامه داد: اولین بار جلسات دانش‌آموزی مستقر در سراسر استان در حضور استاندار برگزار شد. این دانش‌آموزان به مسوولان بیان می‌کردند که اگر کار را به ما بسپارید خیالتان جمع باشد که ما کار را به آنها سپردیم و دیدیم در انتخابات چه کردند تا جایی که وزیر کشور تشریف آوردند و از استان تقدیر کردند.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی نمرات ما در استان در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه پشتیبانی، مالی و اداری در زمینه استخدام‌های سال گذشته، بیش از ۲۱ هزار نفر تنها در تابستان سال گذشته گزینش پیچیده شده و حدود ۷ هزار نفر نفر انتخاب شدند. امسال برای اولین بار بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهیم داشت که باید از ۳۰ هزار نفر گزینش کنیم. امیدواریم وضعیت نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند. گزینش‌های آموزش‌وپرورش منحصر به فرد و بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا، در سال گذشته ساخت ۳۰۱ پروژه با ۱۵۰۰ کلاس و افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس نسبت به سال قبل را داشتیم و تا پایان سال نوید خوبی خواهیم داد. ما به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم.

شوشتری گفت: در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را داریم که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت. این سند در ۱۰۰ مدرسه در حال برگزاری است.

کد خبر 6092945

دیگر خبرها

  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود