Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان تعیین تکلیف سپرده‌گذاران تعاونی‌های منحله افضل توس و وحدت به زودی و بر اساس تصمیم کمیته سه نفره سران قوا، سقف پرداختی‌ها از سه به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد همچنین مابقی سپرده‌گذاران کلان نیز می‌توانند تا ۱۰۰ میلیون تومان را دریافت کنند.

افضل توس به عنوان یکی از تعاونی‌های بزرگ فعال در بازار غیرمتشکل پولی در اوایل مردادماه و با تصمیم بانک مرکزی به بانک آینده واگذار شد تا این بانک مسئول مدیریت دارایی‌ها و بدهی‌های آن شده و تعیین‌تکلیف سپرده‌گذاران را البته با نظارت مراجع قضایی و بانک مرکزی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله تعاونی وحدت(آرمان) به موسسه ملل و تعاونی البرز ایرانیان به بانک تجارت واگذر شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، به هر صورت بعد از آغاز ارزیابی و شناسایی دارایی‌ها از اول مهرماه و به مدت ۲۵ روز بانک آینده تعیین تکلیف سپرده‌گذاران افضل توس را به طور مرحله‌ای و از سقف سه میلیون تومان در دستور کار قرار داد بر این اساس سپرده‌گذاران می‌توانستند در شعبی که افتتاح حساب کرده‌اند، مراجعه کرده و با افتتاح حساب جدیدی دفترچه‌های بانک آینده را دریافت و تا حدود ۱۵ روز بعد تا مبلغ سه میلیون تومان به حسابشان واریز می‌ شد.

با اینکه پیش از یک ماه از پایان مهلت تعیین تکلیف سپرده‌های تا سه میلیون تومان گذشته، اما سقف‌های بالاتر اعلام نشد تا اینکه چندی پیش نهاوندیان -معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری- اعلام کرد در جلسه‌ای که با عضویت نمایندگان سران سه قوا تشکیل شده در کنار تصمیم‌گیری برای تعاونی منحله فرشتگان سیاست‌هایی نیز برای تعاونی‌های واگذار شده افضل توس، وحدت و البرز ایرانیان نیز اتخاذ شده است.

وی گرچه جزئیاتی از این تصممیات اعلام نکرد اما گفته بود که با اجرای مصوبات تا ۹۸ درصد سپرده‌گذاران تعیین تکلیف خواهد شد. بعد از این اعلام گمانه‌زنی‌هایی بین سپرده‌گذاران افضل‌توس در رابطه پرداخت ارقام کلان گرفت. به تازگی بانک آینده با انتشار اطلاعیه‌ای توضیحاتی هر چند مبهم ارائه کرد مبنی بر اینکه پیگیری‌های لازم برای تعیین تکلیف سپرده‌گذاران همچنان در دستور کار قرار دارد و همان طور که معاون رئیس جمهور (نهاوندیان) و عضو کمیته پیگیری تعیین شده توسط سران سه قوا اعلام کرده است تصمیم کاملی در مورد سه تعاونی از جمله افضل توس اتخاذ شده و نتایج آن به بانک آینده ابلاغ می‌شود، بنابراین به محض دریافت این ابلاغیه برنامه زمانبندی برای انتقال سپرده‌های باقی مانده و بیش از سه میلیون تومان اعلام خواهد شد.

در حالی این موضوع از سوی بانک آینده اعلام شد که مشخص نبود جزئیات ابلاغیه و نحوه تعیین تکلیف سپرده‌گذاران چگونه است اما پیگیری موضوع از منابع مطلع حاکی از این است که در کمیته سه نفره منتخب سران سه قوا که در آن محسنی اژه‌ای به عنوان نماینده قوه قضاییه، مسعود پزشکیان نماینده قوه مقننه و نهاوندیان به عنوان نماینده رئیس جمهوری حضور دارند، تصمیم بر این شده تا سقف پرداختی به سپرده‌گذاران از سه به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یابد و افرادی که دارای حساب‌های بیش از ۱۰۰ میلیون هستند نیز بتوانند حداکثر تا این رقم را دریافت کنند. البته هنوز جزئیات این موضوع ابلاغ نشده ولی به زودی انجام و در دستور کار بانک‌های مربوطه قرار خواهد گرفت.

طبق اعلام اخیر فرشاد حیدری-معاون نظارت بانک مرکزی-افضل توس حدود ۳۶۰ هزار سپرده‌گذار دارد که در مرحله پرداخت‌های سه میلیونی تا ۷۸ درصد سپرده‌ها توسط بانک آینده پرداخت شده و تعیین تکلیف شده‌اند در مورد ۵۰ هزار حساب باقی مانده نیز در صورت پرداخت سپرده‌های ۱۰۰ میلیونی تا ۹۸ درصد تعیین تکلیف می‌شود. همچنین تا ۷۲ درصد حساب‌های تعاونی وحدت که تا سقف سه میلیون تومان را در برمی‌گیرد توسط موسسه ملل پرداخت شده بود. در رابطه با البرز ایرانیان نیز به دلیل پرونده های مدیران آنها و جریان قضایی که دارد فعلا بانک تجارت برای تعیین تکلیف سپرده گذاران وارد نشده است.

در رابطه با تامین مالی برای این پرداخت‌ها باید یادآور شد که از ابتدا قرار نبود بانک‌های پذیرنده مبلغی را از منابع خود هزینه کنند. آن طور که رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده بود قرار بر این شد تا در جریان ارزیابی و شناسایی دارایی‌ها و بدهی‌های تعاونی‌های افضل توس آرمان (وحدت) و البرز ایرانیان هر آنچه کسری وجود دارد را سهامداران و مدیران آنها تامین کند. با این حال در مرحله اول پرداخت‌های سه میلیونی این پرداخت از محل منابع خود این بانک‌ها انجام شده و احتمالا برای پرداخت‌های ۱۰۰ میلیونی خط اعتباری بانک مرکزی اختصاص پیدا می‌کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه

«القاصی» در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: در راستای تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند. 

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. 

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان