Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- فرمانده سپاه پاسداران شهرستان دماوند با اینکه 6 روستا به سپاه حضرت سیدالشهدا استان تهران واگذار شده است، گفت: خدمات رسانی به روستای قلمه ذهاب که در زلزله غرب کشور تخریب شده است، به سپاه دماوند واگذار شد.

سرگرد پاسدار روح الله عرب روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن ابراز همدردی در خصوص زلزله زدگان غرب کشور اظهار کرد: با توجه به تقسیم بندی صورت گرفته در سطح کشوری با هدف خدمت رسانی به این مناطق، شهرهای آسیب دیده به نیروهای نظامی ارتش و روستاها به سپاه واگذار شد که 6 روستا تحت پوشش سپاه حضرت سیدالشهدا استان تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 80 تا 100 درصد روستاهای آسیب‌دیده تخریب شده اند که روستای قلمه ذهاب با 75 خانوار و بالغ بر 300 نفر جمعیت تحت پوشش سپاه شهرستان دماوند است که سپاه شهرستان‌های فیروزکوه و پردیس به عنوان شهرستان دماوند حضور دارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در این راستا، مقداری اقلام اولیه جهت خدمت رسانی به زلزله زدگان با ارسال دو دستگاه کامیون و به طور کلی 15 دستگاه خودرو سبک و سنگین از سوی سپاه ناحیه دماوند به این روستا ارسال شد.
سرگرد پاسدار عرب در خصوص اسکان خانواده ها عنوان کرد: در مرحله اول اسکان موقت خانواده‌ها در چادر، انجام برق کشی به همت اداره برق و بسیجیان و پاسداران شهرستان دماوند، رفع مشکل آبرسانی و وصل شریان اصلی آب شرب به روستای قلمه ذهاب انجام شد.
وی خاطر نشان کرد: یک تیم 10 نفره و 6 پاسدار در راستای ارائه خدمت به مردم زلزله زده اعزام شدند و می‌توان گفت که خدمت رسانی بسیجیان و پاسداران شهرستان دماوند در این روستا متفاوت با روستاهای مجاور است.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان دماوند تاکید کرد: در مرحله دوم بهسازی و بازسازی منازل زلزله زدگان با کمک افراد خیر و نیکوکار در قالب کمک های نقدی در دستور کار است اما هم اکنون با اولویت بندی تامین اقلامی همچون گوشت قرمز، برنج و حبوبات در راس نیازها قرار دارد.
وی در ادامه گفت: یک دستگاه ماشین به ارزش ریالی هفت میلیون و 500 هزار تومان در خصوص انتقال برق به چادرها و تامین گرمایش خریداری و ارسال شد و همچنین یک دستگاه ایسوزو حاوی نان و تامین یک کامیون آرد برای طبخ نان در روستای قلمه ذهاب از دیگر فعالیت‌های انجام شده توسط سپاه بسیج مقاومت شهرستان دماوند است.
همچنین سرگرد پاسدار روح الله عرب در خصوص احداث آشپزخانه مرکزی توسط سپاه سیدالشهدا استان تهران خبر داد و افزود: در هر وعده 1500 غذا طبخ و در میان آسیب‌دیدگان توزیع می‌کند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان دماوند با بیان اینکه ارتش و سپاه با ورود به مناطق زلزله زده اقدام به بازسازی این مناطق می‌کنند و جمعیت هلال احمر، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها نیز زحمات بسیار زیادی را می کشند، بیان کرد: هنوز کمکی از سوی شهرستان به طور خاص برای روستای قلمه ذهاب دریافت نکردیم و با این وجود مقرر شد تا نشستی به صورت مجدد برگزار و با برنامه‌ریزی دقیق تر منابع و امکانات شهرستان به صورت تجمیع به این روستا ارسال شود.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: الهام حیدری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7246//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد