Web Analytics Made Easy - Statcounter

قصرشیرین- ایرنا- استاندار کرمانشاه با اشاره به آمار بالای بیکاری در استان گفت: تمام توان خود را برای توسعه بیش از پیش این استان به کار گرفته ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند چهارشنبه شب در جلسه کارگروه اشتغال استان افزود: کرمانشاه در بین سایر استان های کشور رتبه نخست بیکاری را به خود اختصاص داده و رفع این معضل نیازمند مدیریت جهادی مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: تمام توان و همت دولتمردان و مسئولان دستگاه های اجرایی معطوف به ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری در استان کرمانشاه شده و بی شک برای تحقق این مهم از تمام طرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده می شود.
وی اظهارداشت: زلزله اخیر به بسیاری از واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری استان کرمانشاه خسارت جدی وارد کرده که احیای این واحدها، نیازمند تخصیص اعتبار به میزان کافی است.
وی ادامه داد: در جریان زلزله اخیر 77 واحد صنعتی در استان کرمانشاه تخریب شد و یا آسیب جدی دید که در نتیجه آن 800 تن به صورت مستقیم و یک هزار و 500 تن نیز به صورت غیرمستقیم بیکار شدند.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه اضافه کرد که همچنین هفت هزار واحد صنفی در غرب استان کرمانشاه در جریان زلزله اخیر تخریب و یا دچار آسیب جدی شد.
بازوند، اعتبار مورد نیاز به منظور تامین سرمایه در گردش و ثابت واحدهای صنعتی و صنفی که در جریان زلزله اخیر تخریب شده اند را سه هزار و 470 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: زلزله اخیر همچنین به 575 واحد صنعتی کشاورزی و هشت هزار و 300 واحد سنتی دامپروری خسارت زد.
وی اعتبار مورد نیاز برای احیای بخش کشاورزی خسارت دیده ناشی از زلزله اخیر را در قالب پرداخت تسهیلات، سه هزار و 850 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز اعلام آمادگی کرده اند.
استاندار کرمانشاه همچنین اعتبار مورد برای احیای صنعت گردشگری که در جریان زلزله اخیر دچار تخریب و یا خسارت شده اند را نیز 450 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: تعاونی های فعال که در جریان زلزله اخیر دچار خسارت شده اند، بانک توسعه تعاون باید متولی این بخش باشد و تمهیدات لازم رای برای احیای دوباره آن در نظر بگیرد.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه رخ داد که تاکنون 444 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این زلزله حدود 30 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزئی شده است.
7079/7399/8066 خبرنگار:سیروس صدیقی چگینی **انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله