Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، میرحسین رسولی صدقیانی صبح امروز در نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی با روسای مراکز آموزشی علمی-کاربردی که در سالن جلسات هتل آنا برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی-کاربردی یکی از دانشگاه‌های مهارتی و کاربردی وزارت علوم تحقیقات و فناوری بوده که در این دانشگاه بر اساس مهارت‌آموزی در 4 گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، کشاورزی و صنعت دانشجو پذیرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دانشجویان این دانشگاه به سبب آموزش‌های مهارتی که به آنها تعلیم داده می‌شود به‌عنوان یک کارآفرین به جامعه عرضه می‌شوند.

رسولی صدقیانی افزود: واحد استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی از سال 74 تأسیس و شروع به فعالیت نموده است و در حال حاضر تعداد 25 مرکز فعال در سطح استان وجود دارد که مهرماه امسال تعداد 23 مرکز از این مراکز دانشگاهی اقدام به جذب دانشجو نموده‌اند.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون برنامه ششم توسعه دولت باید در پایان برنامه تعداد دانشجویان مهارتی را از 20 درصد کنونی به 30 درصد افزایش دهد تا تعداد آنها از 550 هزار نفر به یک میلیون و 200 هزار نفر برسد عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه کشور به 2 موضوع اقتصاد دانش‌بنیان و رشته‌های مهارتی تأکید بیشتری شده که هر 2 این محورها موازی رسالت‌ها و اهداف دانشگاه جامع علمی-کاربردی هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی مستلزم ورود نظام‌های دانشگاهی به این موضوع و دانش‌بنیان کردن اقتصاد بومی است و قطعاً دانشگاه‌هایی خواهند توانست در این عرصه موفق ظاهر شوند که از طریق کارآفرینی و آموزش‌های مهارتی اشتغال و تولید را در کشور گسترش دهند.

وی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان جذب‌شده در مهرماه امسال با افزایش 2برابری همراه بوده و به تعداد 3 هزار و 50 نفر رسیده تصریح کرد: تعداد دانشجویان مهارتی دانشگاه علمی-کاربردی آذربایجان غربی بالغ‌بر 9 هزار و 300 دانشجو است که تعداد 6 هزار و 500 نفر از آنها در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی،1600 نفر در گروه صنعت، 900 نفر در گروه فرهنگ و هنر و 350 نفر در گروه کشاورزی تحصیل می‌کنند.

رسولی صدقیانی اظهار داشت: پویایی بیشتر، بهبود کیفیت آموزش، جذابیت آموزش‌های مهارتی و ایجاد فضای اشتغال سبب تمایل بیشتر دانشجویان به انتخاب واحدهای مهارتی دانشگاه علمی-کاربردی برای ادامه تحصیل شده است.

وی افزود: درخواست‌های متعددی برای برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی وجود دارد که امید می‌رود پس از بررسی شورای گسترش دانشگاه و وزارت علوم این امر در واحدهای استان محقق شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی این افتخار داشته که 5 شهید تقدیم این خاک کند عنوان کرد: تعداد 4 تن از شهدای گران‌قدر دانشگاه علمی-کاربردی دردرگیری‌های مرزی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و یکی از آنها نیز جزء شهدای مدافع حرم هستند.

وی گفت: دانشنامه 4 تن از این شهیدان در مراسمی در مشهد مقدس تقدیم خانواده این عزیزان شد و امروز نیز دانشنامه شهید واحد یوسف زاده تحویل خانواده این شهید بزرگوار شد.

منبع: تسنیم

علمی کاربردی آذربایجان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۹۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام داوود میرزایی  افزود: برای دریافت تسهیلات خود اشتغالی، یک هزار و ۱۲۲ نفر معرفی شده بود که تعدادی از آنها نیز در نوبت دریافت قرار دارند.

وی اضافه کرد: برای یک هزار و ۹۹۰ نفر از ایثارگران سال گذشته حدود پنج هزارو ۳۱۹ میلیارد ریال وام خرید مسکن پرداخت و مسکن ۱۰۲ نفر از ایثارگران مناسب سازی شد.

وی اظهارکرد: ۴۳۹ نفر نیز سال گذشته به مراکز آموزش فنی وحرفه ای جهت حرفه آموزی معرفی شدند و ۲ هزار و ۷۵۲ نفر از خانواده های شاهد و ایثارگر حق پرستاری دریافت کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی راه اندازی موکب رهروان شهدا توسط تشکل های ایثارگری در مرز تمرچین، شهر نقده و ارومیه، برگزاری همایش تجلیل از خیّران ایثارگر و غیر ایثارگر استان، تولیدات مستند، نماهنگ، موسیقی، برگزاری نمایشگاه های هنرهای تجسمی، نمایشگاه های کتاب و اجرای تئاتر را از برنامه های صورت گرفته در حوزه ایثارگران استان در سال گذشته عنوان کرد.

حجت الاسلام میرزایی گفت: «طرح سپاس» دیدار با نزدیک به ۲۳ هزار نفر از خانواده های شهدا و ایثارگر در منزل با مشارکت تمام دستگاه های دولتی، دیدار مدیر کل در میز خدمت ارتباطات و مراجعه ۷۳۴ نفر، ملاقات عمومی و برگزاری یادواره های شهری و روستایی از دیگر برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی درسال گذشته بود.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان