Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا- وزیر ارتباطات و راه آهن هند روز جمعه آمادگی کشورش برای گسترش همکاری های همه جانبه با ایران در زمینه ارتباطات، فناوری اطلاعات و همچنین صنایع مربوط به این حوزه را اعلام کرد.

«مانوج سینها» در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا، با اشاره به مباحثی که روز جمعه در دیدار با «محمد جواد آذری جهرمی» همتای ایرانی خود مورد بحث قرار داده بود، تاکید کرد هند آمادگی کامل دارد تا در تمام حوزه های ممکن با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران همکاری های خود را توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر ارتباطات هند افزود: سال گذشته نیز دو کشور در جریان چهارمین اجلاس بین المللی فضای مجازی در ژنو موارد بسیاری را در جهت توسعه همکاری های دوجانبه مورد بحث قرار داده و پتانسیل های دو کشور را در این حوزه مورد توجه قرار دادند.
وی تاکید کرد که در دیدار امروز نیز دو وزیر در مورد مسایل مختلف به تبادل نظر پرداختند.
سینها در ادامه گفت وگوی خود با ایرنا با اعلام عزم هند برای همکاری با ایران در حوزه های مربوط به ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس استانداردهای جهانی گفت: دو کشور مصمم هستند در تمام زمینه ها بخصوص ارتقا ارتباط از طریق پهنای باند، پژوهش و نوآوری همکاری کنند.
وی با استقبال از پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برای تشکیل کارگروهی برای سرعت بخشیدن به همکاری های دوجانبه گفت: ما آماده ایم در تمام زمینه های ممکن با ایران همکاری کنیم.
وزیر ارتباطات هند افزود: در جلسه امروز دو طرف به این نتیجه رسیدند که تشکیل این کارگروه به شناسایی و بازتعریف حوزه های مختلف برای هرگونه همکاری های ممکن منجر خواهد شد.
وی گفت: تشکیل این کارگروه همچنین به امضای سند تفاهم نامه ای برای تسریع روند اجرایی کردن توافقات گذشته کمک خواهد کرد.
آذری جهرمی نیز پس از پایان دیدار با همتای هندی خود از عزم ایران برای امضای یک سند همکاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هند خبر داد.
وی در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا گفت: در دیدار امروز قرار شد بر مبنای تفاهمات قبلی، اولین کمیته مشترک بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و هند تشکیل شود تا نتیجه پیگیری ها حاصل شده و دو کشور در این حوزه سند تفاهم نامه ای را امضا کنند.
به گزارش ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان برای شرکت در پنجمین اجلاس بین المللی فضای مجازی چهارشنبه شب وارد دهلی نو پایتخت هند شد.
وی روز گذشته (پنجشنبه) در دیدار با وزیر الکترونیک و آی تی هند، پیشنهاد تشکیل یک نهاد بین المللی تصمیم گیر برای کنترل و مقابله با تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی و پورنوگرافی کودکان در فضای مجازی را ارائه کرد.
وی همچنین در صفحه شخصی اینستاگرام خود در رابطه با دستاوردهای سفر خود به هند نوشت: در دیدار با نخست وزیر و وزیر فناوری اطلاعات هند توافق کردیم در حوزه صادرات نرم‌افزار، امنیت زیرساخت های فضای مجازی و نیز دولت الکترونیکی کارگروه مشترکی تشکیل و سطح همکاری های دو کشور در این حوزه ها ارتقاء یابد.
شبد**آساق**1424*9122*وحیده دینداری**انتشار دهنده: مهدی نعمتی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری