Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@07:36:42 GMT

تجهیز اتوبوسها به فیلتر دوده

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۲۳۳۴

تجهیز اتوبوسها به فیلتر دوده

تین‌نیوز | 

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به تهیه طرح کنترل آلودگی هوا در شورای شهر تهران گفت: راهکارهای کاهش آلودگی هوا نیاز به اعتبار دارند.

به گزارش مهر، زهرا صدر اعظم نوری با اشاره به آغاز روزهای آلوده سال و برنامه ریزی مدیریت شهری برای کنترل و کاهش آن گفت: آلودگی هوای تهران مشکلی است که یک شبه به وجود نیامده و طی سال ها به دلیل نوع سیاست ها و برنامه ها ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر آلودگی هوا به مشکل بزرگ و پر مخاطره ای تبدیل شده که باید عوامل مختلف و دستگاه های متعددی برای کنترل آن مشارکت کنند تا این مشکل برطرف شود ضمن اینکه حل آن نیز در بازه زمانی کوتاه امکان پذیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: یکی از اصلی ترین عوامل دخیل در آلودگی هوا، منابع آلاینده متحرک از جمله خودرو و سوخت مصرفی آن است. برای اینکه آلودگی هوا کاهش یابد، می بایست اقدامات کنترلی بر روی منبع آلودگی صورت بگیرد. در واقع باید در تعاملی که با وزارت صنایع، وزارت نفت و سازمان محیط زیست، سازمان برنامه و بودجه، شورای شهر و شهرداری وجود دارد بتوان راهکاری را در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای حل این معضل ارائه داد.

صدراعظم نوری با اشاره به تهیه طرح" کنترل آلودگی هوا" در شورای شهر گفت: شورا و شهرداری تهران به دنبال ارائه راهکارهایی برای حل مشکل آلودگی هوا هستند اما اجرای این طرح ها به تأمین اعتبار وابسته است که انتظار داریم دولت با شهرداری و شورای شهر در تامین منابع همکاری کند و مجلس نیز در اعتباراتی که سالانه به دولت تخصیص می دهد، موضوع آلودگی هوا را مد نظر قرار دهد.

این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: خودروهای سنگین دیزلی یکی از آلاینده هایی هستند که به شدت آلودگی تولید می کنند. کامیون ها و اتوبوس ها غالبا دیزلی هستند که باید مجهز به فیلتر دوده باشند. بنابراین هزینه ای باید برای تجهیز این خودروها به منظور نصب فیلتر دوده اختصاص یابد. اتوبوس های شرکت واحد نیز باید از سوی شهرداری مجز به فیلتر دوده شوند.

صدراعظم نوری با اشاره به خودروهای فرسوده به عنوان منابع آلاینده در سطح شهر گفت: خودروهای فرسوده چه سنگین و سبک آلاینده هستند و باید از رده خارج شوند که نیاز است  اعتبارات لازم برای این مساله باید تأمین شود.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: همچنین بخش دیگری از آلایندگی هوا مربوط به موتورسیکلت هاست که هر دستگاه موتورسیکلت برابر 8 خودروی یورو 2 آلودگی ایجاد می کند. باید ساز و کاری فراهم شود تا خط تولید موتورهای برقی راه اندازی شود و به تدریج موتورهایی که با سوخت بنزین از رده خارج شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۵ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه پاسداران با شاخص ۱۵۴، در وضعیت هوای ناسالم (قرمز) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۶، باغستان شهریار با شاخص ۱۱۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۰۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۱۰۲، رباط‌کریم با شاخص ۱۳۲، سلامت با شاخص ۱۲۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۱۱، شهریار با شاخص ۱۰۳، قرچک با شاخص ۱۳۲، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

در همین راستا، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۱، امام خمینی با شاخص ۶۹، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاکدشت با شاخص ۶۱، پردیس با شاخص ۸۴، پونک با شاخص ۵۱، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۷، پیشوا با شاخص ۸۲، دانشگاه تهران با شاخص ۷۷، دماوند با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۸۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۳، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۵، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۹۷، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۹۴، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۰، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۶۱، لواسانات با شاخص ۹۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۷، ملارد با شاخص ۸۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۵ و ورامین با شاخص ۷۴ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۴۶، چشمه با شاخص ۴۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۰، علم و صنعت با شاخص ۳۲، قدس با شاخص ۴۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۴۲ در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749281

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم