Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@01:50:23 GMT

تشکیل کمیسیون گردشگری مجلس استارت خورد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۹۲۳۰

تشکیل کمیسیون گردشگری مجلس استارت خورد

تین‌نیوز | 

۱۰۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقاضای تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی را در قالب نامه‌ای به مجلس اعلام کردند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از ارائه طرح تشکیل این کمیسیون به هیات رئیسه مجلس و بررسی آن در صحن علنی خبر داد. به گزارش خانه ملت، پروانه سلحشوری با اعلام این خبر گفت: «پیش‌نویس تشکیل کمیسیون ویژه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پس از اعلام وصول در صحن علنی مجلس در جلسات آتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش خبرگزاری مهر، در طرح تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی آمده است: «براساس ماده ۴۴ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و اهمیت موضوع گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز ۲۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران و ضرورت اجرایی کردن مواد ۹۸، ۹۹ و ۱۰۰ احکام برنامه ۵‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین تاکید و توجه به موضوع خاص پیش روی اقتصاد در مورد گردشگری و موضوع مکان‌محور بافت‌های تاریخی و مناطق روستایی در برنامه ۵ساله ششم توسعه در راستای توسعه گردشگری، حفاظت از مواریث فرهنگی و تاریخی و رونق صنایع دستی با رویکرد ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار، افزایش ایجاد اشتغال و کارآفرینی، کاهش بیکاری و توسعه پایدار و نیز تداوم پیگیری، رسیدگی، مراقبت و اعمال نظارت قوه مقننه بر نحوه اجرایی کردن اسناد بالادستی طرح و لوایحی در حوزه مسائل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی به این وسیله کمیسیون ویژه‌ای تحت عنوان کمیسیون ویژه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در مجلس شورای اسلامی تاسیس می‌شود.» این طرح وظایف پنج‌گانه زیر را برای این کمیسیون درنظر گرفته است:

«۱-استفاده از همه توان کارشناسی تخصصی نمایندگان، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و صاحب‌نظران اقتصادی، گردشگری، صنایع‌دستی و تشکل‌های تخصصی میراث فرهنگی در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز ۲۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی و اسناد بالادستی حوزه‌های تخصصی و آمایش سرزمین و مواد احکام برنامه ۵ ساله ششم توسعه و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد مقاومتی اعم از امور نظارتی و تقنینی.

۲-بررسی راهکارها و ارائه پیشنهاد‌های اجرایی و طرح‌های قانونی و لوایح در راستای تحقق توسعه گردشگری، رونق صنایع دستی و حفاظت از مواریث فرهنگی، تاریخی و تحقق سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در برنامه ۵ ساله ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران در امور گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی و رهنمودهای ایشان در سال جاری.

۳-تداوم پیگیری و مراقبت، نظارت کمیسیون بر نحوه اجرای اسناد بالادستی مرتبط، احکام برنامه ششم توسعه و واگذاری فعالیت‌های قابل تصدی‌گری مطابق با سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه‌های تخصصی مرتبط و نحوه اجرای سیاست‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌های تخصصی.

۴- بررسی لوایح دولت و طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در موارد فوق و بنا بر تبصره ماده ۴۴ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی که به‌عنوان کمیسیون اصلی یا فرعی از سوی هیات رئیسه مجلس ابلاغ می‌شود.

۵- امکان حضور نمایندگان این کمیسیون در کمیسیون‌های تلفیق بودجه سالانه و برنامه ششم توسعه و شوراها و مجامع اقتصادی از طریق اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و قوانین مربوطه.» براساس این خبر، پیش از این فراکسیون گردشگری و صنایع‌دستی در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.

 

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد