Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پس از میزبانی تارو کونو، همتای ژاپنی‌اش در مسکو با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: مسکو تلاش‌های آمریکا را در نظامی کردن منطقه آسیا- پاسیفیک و تزریق سلاح به این منطقه به بهانه مقابله با تهدیدهای کره شمالی غیرقابل قبول می‌داند.

لاوورف با متهم کردن آمریکا به تحریک کره شمالی گفت: جای تاسف است که طی چند ماه اخیر به رغم عدم انجام آزمایشات موشکی از سوی پیونگ یانگ، آمریکا راضی نشده و باز هم دست به اقدامات تحریک‌آمیز می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا آمریکایی‌ها منتظرند صبر کره شمالی به پایان برسد تا بتوانند بار دیگر گزینه نظامی را مطرح کنند. همان طور که مقامات آمریکا بارها گفته‌اند همه گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی درباره کره شمالی روی میز است.

وی ادامه داد: ما براین باوریم که اقدامات انجام شده از سوی آمریکا و متحدانش در منطقه "کاملا نامناسب" است. روسیه نگرانی شدید خود را بابت این حقیقت که ژاپن یا کره جنوبی در واکنش به تهدیدهای کره شمالی میزبان سیستم‌های دفاعی موشکی آمریکا شوند ابراز کرده است.

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: سامانه دفاع موشکی مشابهی از سوی آمریکا در اروپا در حال مستقر شدن است، واشنگتن مدعی است که آن را برای دفاع از قاره سبز در مقابل موشک‌های ایران مستقر می‌کند. اگر شما روی نقشه هم نگاهی بیندازید، می‌بینید که سیستم دفاع موشکی آمریکا به سوی چین و روسیه هدف گرفته شده است.

اما وزیر امور خارجه ژاپن با این اظهارات از سوی لاوروف مخالفت کرد و گفت که این سامانه دفاع موشکی روابط میان توکیو و مسکو را مخدوش نمی‌کند و استفاده از همه ابزار ممکن و تشدید فشارها بر کره‌شمالی برای توقف برنامه‌های هسته‌ای و آزمایشات موشکی‌اش ضروری است.

لاوروف در ادامه تاکید کرد که سیستم آگیس می‌تواند با موشک‌های "کروز توماهوآک" مسلح شود. دولت مسکو از اقدامات موشکی و اتمی کره شمالی که نقض کننده آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است، استقبال نمی‌کند.

دیدار میان وزرای خارجه روسیه و ژاپن در حالی صورت گرفت که تنش در شبه جزیره کره در بالاترین سطح خود قرار دارد. در ماه های گذشته، واشنگتن نشان داده که مساله اقدام نظامی علیه کره شمالی را مدنظر دارد.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

به نقل از ایسنا کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901253

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • حمله موشکی به کشتی مرتبط با رژیم اسرائیل
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح