Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران گفت: بر اساس تصمیم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با هدف شفافیت در بازار، ممانعت از عرضه کالای قاچاق و تقلبی، استفاده از شناسه کالا و کدرهگیری و الصاق برچسب اصالت برای برنج‌های وارداتی از ابتدای آذر اجباری شد.

ایران آنلاین / مسیح کشاورز اظهار کرد: بر اساس تصمیم  شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با هدف شفافیت در بازار، ممانعت از عرضه کالای قاچاق و تقلبی، ایجاد نظام پاسخگویی و رعایت حقوق مصرف کنندگان اتخاذ شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تصمیم در راستای مصوبه مجلس شورای اسلامی برای ارتقاء سطح کیفی، بهداشتی و سلامت تمامی محصولات سلامت محور اتخاذ شده‌است، تصریح‌‌کرد: براساس این مصوبه تمامی واردکنندگان برنج موظف هستند، از ابتدای آذرماه جاری و همزمان با بازگشایی ثبت سفارش و واردات برنج، به این مصوبه عمل کنند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران ادامه داد: براساس این مصوبه برنج‌های وارداتی که فاقد شناسه کالا و برچسب اصالت نباشند از گمرکات کشور ترخیص نشده و اجازه مصرف دریافت نمی‌کنند.

کشاورز با اشاره به اینکه این مصوبه مشمول تمامی واردکنندگان برنج می‌شود، اظهارداشت: در صورتی که واردکنندگان این قانون را رعایت نکنند، واردات آنها جنبه غیرقانونی پیدا کرده و مجرم تلقی می‌شوند و با محصولات واردات شده مانند کالای قاچاق برخورد می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه انجمن واردکنندگان برنج ایران و تمامی اعضای آن از این مصوبه استقبال می‌کنند، افزود: این امیدواری وجود دارد که با اجرایی شدن این قانون، واردات غیرقانونی و قاچاق برنج به صفر رسیده و شفافیت در بازار به حداکثر برسد که این مهم خواسته همه تجار و واردکنندگانی است که به صورت قانونی و رسمی فعالیت می‌کنند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران در ادامه به الزام اجرای این مصوبه از سوی شرکت‌‌های تعاونی‌ مرزنشینان اشاره کرد و توضیح‌ داد: علاوه بر شرکت‌های واردکننده برنج، مرزنشینانی که در قالب شرکت‌های تعاونی اقدام به واردات برنج می‌کنند، نیز از این پس باید نسبت به دریافت شناسه کالا و کد رهگیری و همچنین الصاق برچسب اصالت اقدام کنند.

وی گفت: الزامی شدن اجرای این قانون برای شرکت‌های تعاونی مرزنشینان به این معنی است که برنج‌های وارداتی از مسیر نیز باید چون دیگر برنج‌های وارداتی دارای عنوان تجاری و برند مشخص باشند.

کشاورز ادامه‌‌داد: بنابر الزامات اجرای این مصوبه قانونی، شرکت‌های تعاونی مرزنشینان نیز چون دیگر شرکت‌های واردکننده باید شخصیت و هویت مشخص داشته باشند و هر شرکت با مسؤلیت خود اقدام به واردات برنج کند.

وی اظهارداشت: علاوه بر شناسه کالا، کد رهگیری و برچسب اصالت، شرکت‌های تعاونی مرزنشینانی باید روی بسته‌بندی برنج‌های خود جمله "با استفاده از تسهیلات تعاونی‌های مرزنشینان را نیز قید کنند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران تأکیدکرد: اگرچه افزایش قوانین و مقررات ناظر بر واردات برنج، موجب سخت‌تر و شاید طولانی‌تر شدن مسیر و زمان واردات شود، اما موجب افزایش کیفیت، بهداشت و سلامت برنج‌های وارداتی می‌شود، که خواسته تمامی فعالان قانونی و رسمی بازار است.

وی گفت: انجمن واردکنندگان برنج ایران به عنوان تنها تشکل فعال در این حوزه تمام توان خود را برای همراهی با نهادهای مسؤل و مجری این قانون به کار خواهد گرفت تا این مصوبه با زمان کمتر و دقت بالاتر اجرایی شود.

/تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۱۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده اصلی کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود ۴۲ درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام ۵۳ درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود ۱۱۲ درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع ۱۲۳ درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی ۵۲درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات ۱۴۰۲ واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون ۲۳۶ درصد افزایش یافته است.

چندی قبل بانک مرکزی هم اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکت های مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست می تواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز به شرکت ها و بنگاه های اقتصادی را شفاف کند و از این طریق می توان یک برآورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکت ها در دست داشت.

کد خبر 847365 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت دفاع بانک مرکزی

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت