Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-28@10:06:00 GMT

سناریوی غربی ها در مقابل توان موشکی ایران

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۷۴۶۵

به گزارش «نماینده»، شکست داعش یکی از بزرگترین شکست های غرب در منطقه خاور میانه بود زیرا آمریکایی ها که خود تشکیل دهنده این غده چرکین بودند امکانات و پشتیبانی تروریست ها برای هرج و مرج و بی ثباتی در منطقه را تامین کردند تا بتوانند پای خود را در منطقه سفت کنند اما جبهه مقاومت با هدایت های داهیانه رهبر معظم انقلاب و با مدیریت قوی و اکمل حاج قاسم سلیمانی توانست پایان داعش را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع باعث عصبانیت شدید غربی ها شده و به نظر می رسد سناریویی که برای تضعیف ایران در موضوع موشکی طراحی شده در حال اجراست که باید به آن توجه کرد.

در اواخر تابستان امسال ترامپ و مکرون به عنوان روسای جمهور آمریکا و فرانسه ملاقاتی را در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل انجام دادند و به توافق رسیدند که فرانسه فشارها را بر ایران بیشتر کند تا ایران مجبور شود در موضوع موشکی پای میز مذاکره بنشیند و به همین دلیل است که، مواضع اخیر فرانسه در تقابل با برنامه موشکی ایران تصادفی یا اتفاقی نبوده و به دلیل تقسیم کاری است که میان ترامپ و مکرون صورت گرفته است.

از سوی دیگر  به نظر می رسد فرانسوی ها باز هم می خواهند نقش پلیس بد را با دستور آمریکایی ها بازی کنند  و حتی شنیده شده برای بازی فرانسه ر این سناریوی آمریکایی، دونالد ترامپ وعده هایی نیز به مکرون داده تا او را مجاب به ایفای نقش خود کند، یکی از این وعده ها تجدید نظر در توافق آب و هوایی پاریس است و اگرچه مقامات فرانسوی به صورت مستمر تاکید می کنند که موضوع توافق آب و هوایی پاریس ارتباطی با موضوعات دیگر در سیاست خارجی این کشور ندارد، اما واشنگتن و پاریس نگاهی مجزا نسبت به پدیده های جاری در حوزه سیاست خارجی خود ندارند.

آمریکایی ها موضوع مذاکرات موشکی را از زمان مذاکرات هسته ای مطرح کرده بودند و اعترافات ریچارد نفیو عضو تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا  نشان می دهد در زمانی که  آمریکا در طول مذاکرات هسته ای  در آن دوران پس از اینکه نسبت به شکست مذاکرات اطمینان پیدا کرد، ناچار شد از مواضع خود در این خصوص عقب نشینی کند، این موضوع نشان دهنده این است که آمریکایی ها قصد داشتند بر سر توان موشکی ایران مذاکره کنند اما با مقاومت تیم مذاکره کننده ایران موفق نشدند به خواسته خود برسند و حالا با سناریویی جدید بازگشته اند و به همین دلیل ریچارد نفیو عنوان کرده که ر برهه فعلی می توان بر سر موضوعاتی مانند توان و برد و حتی تعداد موشک های ایران وارد مذاکره کرد.

به نظر می رسد معامله اروپایی ها و آمریکا بر سر مقابله با توان موشکی ایران شکل گرفته و این فرانسوی ها هستند که در سک سر معامله به سود رسیده و در سر دیگر آمریکا می خواهد سود ببرد، آلمان و انگلیس نیز در این میان چراغ سبز خود را به آمریکا نشان داده اند و به نظری مشترک رسیده اند.

در این میان اما یک اختلافمیان ترامپ و اروپا وجود دارد، رئیس جمهور آمریکا می خواهد موضوع موشکی ایران را ذیل برجام و در ارتباط با سند توافق هسته ای بگنجاند اما اروپایی ها معتقدند موضوع توان موشکی ایران باید به عنوان یک موضوع جداگانه و در قالب توافقی ثانویه منعقد شود و به همین منظور آلمان و انگلیس به واشنگتن پبغام داده اند که تلاش برای تغییر برجام از طریق یک  الحاقیه  (که شامل توان موشکی ایران نیز شود) امکانپذیر نیست، اما می توان در قالب توافقی ثانویه (برجام ۲) این اقدام را صورت داد.

آنچه واضح است اینکه میان آمریکا و اروپایی ها در موضوع مقابله با توان موشکی ایران اختلافی نیست و در واقع غربی ها می خواهند ضربه خود را به توان موشکی ایران بزنند، تنها اختلاف آنها بر سر اجرای  آن است که به نظر می رسد دستگاه سیاست خارجی باید با توجه به سناریوی غربی ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری به شکل مطلق ب هرگونه مذاکره ای مقابله کند زیرا اگر یک قدم در این موضوع ایران کوتاه بیاید، دشمن یک قدم جلو می آید و مقاومت تنها راه پیروزی می باشد.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت:  جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد : تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • امام جمعه تهران: مذاکره موشکی نکردیم، نمی‌کنیم و نخواهیم کرد /وقتی می‌گوییم می‌زنیم محکم می‌زنیم /در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید
  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)