Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@15:02:57 GMT

گران ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۱۷

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۷۱۶۸

همه ساله تحقیقاتی انجام می شود که طی آن فهرستی از گران ترین و ارزان ترین شهرها و کشورهای دنیا منتشر می گردد. معیارهایی که برای اندازه گیری هزینه های زندگی در این مناطق مورد بررسی قرار می گیرند از این قبیل هستند: قیمت غذا، نوشیدنی، لباس، لوازم خانگی، حمل و نقل و خدمات. این نکته را هم در نظر داشته باشید که این آمارها نسبی هستند؛ به این معنا که درآمد و هزینه های شهروندان هر کشور نیز به طور جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته و نهایتا با میزان درآمد و هزینه های زندگی در شهرهای دیگر دنیا مقایسه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در سال ۲۰۱۷ نیز فهرستی جهانی اعلام شد که طی آن ۱۳۳ شهر دنیا به عنوان گران ترین شهرهای جهان برای زندگی معرفی گردیده اند. بر خلاف تصور عموم مردم، نیویورک یا لندن مقام اول را کسب نکردند؛ بلکه یک کشور آسیایی رتبه ی نخست را در این فهرست از آن خود کرد. اگر شما هم کنجکاوید که از این رتبه بندی ها با خبر شوید در ادامه همراه کارناوال بمانید. لازم به ذکر است که رسانه هایی چون شبکه خبری آمریکایی سی ان بی سی (CNBC) و مجله اینترنتی و انگلیسی اِکونومیست (The Economist) نیز این فهرست را تایید کرده اند. قبل از خواندن ادامه مطلب، این نکته را در نظر داشته باشید که این لیست را از دهمین شهر گران دنیا آغاز و در انتها، گران ترین شهر جهان را با هم بررسی می کنیم. مورد دیگری که باید به آن توجه کنید این است که در مطلب پیش رو، قیمت دلار ۴ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.


۱۰- کپنهاگ؛ دانمارک
کپنهاگ پایتخت کشور دانمارک و یکی از محبوب ترین شهرهای این سرزمین نزد گردشگران است. این شهر آب و هوای خوبی دارد و افراد زیادی همه ساله به آن سفر می کنند تا از دیدنی های و جاذبه های آن دیدن کنند.
قیمت برخی کالاهای مهم در کپنهاگ:
میانگین قیمت نان: ۳.۵۵ دلار (حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۶۳ دلار (حدود ۶ هزار و ۶۰۰ تومان)


۹- نیویورک؛  ایالت نیویورک

نیویورک پرجمعیت ترین شهر ایالات متحده ی آمریکا و ایالت نیویورک است و یکی از قطب های مهم سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جهان به حساب می آید. این دیار لقب وسیع ترین شهر جهان را نیز به دوش می کشد و رکورددار بیشترین تعداد آسمان خراش ها در دنیا نیز هست.
قیمت برخی کالاهای مهم در نیویورک:
میانگین قیمت نان: ۷.۹۵ دلار (حدود ۳۲ هزار و ۶۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۶۱ سنت (حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تومان)



۸- پاریس؛  فرانسه

پاریس، پایتخت فرانسه و قلب اقتصادی قاره ی اروپاست. این شهر و تصمیمات سران آن بر وضعیت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی همه ی کشورهای عضور اتحادیه ی اروپا و چه بسا دنیا تاثیر گذار است. آب و هوای اقیانوسی پاریس و جاذبه های تاریخی آن، از دلایل اصلی شهرت و آوازه ی این شهر در میان گردشگران به شمار می روند.
قیمت برخی کالاهای مهم در پاریس:
میانگین قیمت نان: ۶.۸۱ دلار (حدود ۲۷ هزار و ۹۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۵ دلار (حدود ۵ هزار و ۹۰۰ تومان)

 
۷- ژنو؛  سوئیس

ژنو یکی از مهم ترین شهرهای کشور سوئیس است. آمار و ارقام نشان می دهند که در چند سال گذشته شهروندان ژنو زندگی بسیار با کیفیت و خوبی را تجربه کرده اند و امروز ژنو یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی به حساب می آید.
قیمت برخی کالاهای مهم در ژنو:
میانگین قیمت نان: ۶.۶۲ دلار (حدود ۲۷ هزار و ۱۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۵۲ دلار (حدود ۶ هزار و ۲۰۰ تومان)


۶- سئول؛ کره جنوبی

سئول بزرگترین شهر و پایتخت کشور کره ی جنوبی است. این دیار زیر ساختی بسیار قوی و مدرن دارد و همه ساله پیشرفت هایی در زمینه ی حمل و نقل عمومی در آن انجام می شود و بدون شک یکی از بهترین شهرهای دنیا برای زندگی است.
قیمت برخی کالاهای مهم در سئول:
میانگین قیمت نان: ۱۴.۸۲ دلار (حدود ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۲۸ دلار (حدود ۵ هزار و ۲۰۰ تومان)

 ۵- اوساکا؛  ژاپن

یکی از مهم ترین و سومین شهر ژاپن، اوساکا نام دارد و در جزیره ی هونشو (Honshū) واقع شده است. این شهر بناهای تاریخی بسیاری را در خود جای داده که باعث شده همه ساله افراد زیادی به آن سفر کنند.
قیمت برخی کالاهای مهم در اوسکا:
میانگین قیمت نان: ۵.۹۱ دلار (حدود ۲۴ هزار و ۲۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۱۸ دلار (حدود ۴ هزار و ۸۰۰ تومان)


۴- توکیو؛  ژاپن

چهارمین شهر گران قیمت جهان نیز در ژاپن واقع شده؛ توکیو پایتخت این کشور که یکی از مهم ترین شهرهای آسیاست. این شهر از قرن هجدهم تا به حال، به عنوان یکی از بزرگترین مراکز صنعتی دنیا به شمار می آید و مردمانش زندگی مدرن و پیشرفته ای دارند.
قیمت برخی کالاهای مهم در توکیو:
میانگین قیمت نان: ۷.۴۱ دلار (حدود ۳۰ هزار و ۳۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۲۴ دلار (حدود ۵ هزار تومان)


۳- زوریخ؛  سوئیس

زوریخ پرجمعیت ترین و بزرگترین شهر سوئیس است که در دامنه ی رشته کوه آلپ قرار دارد. این شهر دانشگاه های بسیار معتبری را در خود جای داده که در سراسر جهان بی نظیر هستند. زوریخ در سال ۲۰۱۷ در جایگاه سومین شهر گران دنیا قرار گرفت.
قیمت برخی کالاهای مهم در زوریخ:
میانگین قیمت نان: ۵.۶۶ دلار (حدود ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۹ دلار (حدود ۶ هزار و ۱۰۰ تومان)


۲- هنگ کنگ؛  چین

شاید تصورشم را هم نمی کردید که رتبه ی دوم و اولِ گران ترین شهرهای دنیا از آنِ آسیانشین ها شده باشد. هنگ کنگ جزیره ای در جنوب چین، توانست جایگاه دوم را به دست آورد. این شهر یکی از مهم ترین بازارهای تجاری در جهان به حساب می آید و دیدن نامش در این فهرست زیاد عجیب به نظر نمی رسد.
قیمت برخی کالاهای مهم در هنگ کنگ:
میانگین قیمت نان: ۴.۶۱ دلار (حدود ۱۸ هزار و ۹۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۳۷ دلار (حدود ۷ هزار تومان)


۱- سنگاپور؛ جمهوری سنگاپور

سنگاپور برای چهارمین سال پیاپی، در صدر جدول گران قیمت ترین شهرها دنیا قرار گرفت. اینجا کوچک ترین کشور در آسیاست؛ اما مردمان آن زندگی لوکس و مرفهی دارند. این کشور بسیار ثروتمند و مدرن، در چند سال گذشته یکی از توریست پذیرترین سرزمین های قاره ی آسیا به حساب آمده است. آب و هوای خوب، هتل های خاص و منحصر به فرد، خدمات فوق العاده و مدرن بودن از مهم ترین دلایل شهرت و آوازه ی سنگاپور هستند.
قیمت برخی کالاهای مهم در سنگاپور:
میانگین قیمت نان: ۳.۵۵ دلار (حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان)
میانگین قیمت یک لیتر بنزین: ۱.۴۴ دلار (حدود ۶ هزار تومان)

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در این هتل‌ها اقامت نکنید!

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، رزرو هتل معمولاً یکی از اولین قدم‌هایی است که گردشگران قبل از سفر برمی‌دارند. بسیاری از آنها با قوانین هتل آشنایی ندارند و بیشتر به قیمت، امکانات و منوی رستوران هتل توجه دارند.

برخی از این قوانین که در تمام هتل‌های دنیا رعایت می‌شود بسیار مهم است و می‌تواند مسافران را با مشکل مواجه کند، بنابراین هر گردشگری باید از این قوانین آگاهی کامل داشته باشد و سپس برای داشتن اقامتی آرام و مطمئن اقدام کند. در این مقاله به بررسی قوانین مهم هتل‌های ایرانی می‌پردازیم و به شما کمک می‌کنیم تا با خیالی آسوده و بدون نگرانی از قوانین هتلداری و محدودیت‌های آن در ایران به اقصی نقاط ایران پهناور سفر کنید.

وقتی قصد رزرو هتل تهران علی بابا را دارید، فکر کنید که هر چه هتل گران‌تر باشد، بهتر است. اما آیا این همیشه درست است؟ خوب، شاید هر چه هتل گران‌تر، خدمات بهتری ارائه می‌دهد. اما این نمودار ارزش برای پول تا کجا پیش می‌رود؟ آیا واقعاً منطقی است که برای اقامت در هتل‌های مجلل این همه هزینه پرداخت کنید؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا ببینید چرا نباید در هتل‌های گران قیمت اقامت کنید!

هزینه امکاناتی که استفاده نمی‌کنید

اولین چیزی که باید بگوییم این است که با اقامت در یک هتل خوب، هزینه‌هایی را پرداخت می‌کنید که ممکن است هرگز استفاده نکنید. هنگام برنامه‌ریزی برای یک هتل، می‌توانید مبلمان منحصر به فرد و زیبایی پیدا کنید و سپس خودتان فکر کنید که استفاده از این خدمات چقدر لذت بخش است. اما در حین سفر، معمولاً آن‌قدر مشغول فعالیت‌های دیگر هستید که معمولاً از بسیاری از بهترین امکانات هتل استفاده نمی‌کنید! پس چرا برای چیزی که استفاده نمی‌کنید پول بدهید!

هزینه برندینگ هتل را پرداخت نکنید

برخی از هتل‌ها برند شده‌اند. بنابراین گاهی اوقات قیمت اقامت در این هتل‌ها بالاتر از هتل‌های ۵ ستاره خواهد بود! چرا باید برای لوگوی رستوران هزینه کنم؟ بهتر است به دنبال هتل‌های شیک باشید. مهم نیست که هتل نام معروفی داشته باشد ارائه خدمات خوب کافی است.

به‌جای آن، مدت بیشتری را سفر کنید

این یکی از دلایل اصلی این است که چرا نباید برای اقامت در یک هتل گران قیمت پول زیادی پرداخت کنید. به‌جای اقامت در هتل‌های گران‌قیمت، می‌توانید سفر خود را تمدید نمایید. این بهتر است! به‌عنوان‌مثال به‌جای اقامت ۳ روزه در یک هتل گران‌قیمت و لوکس، می‌توانید ۱ هفته در یک هتل معمولی اقامت داشته باشید. البته افزایش روزهای سفر برای شما خاطره‌ای فراموش‌نشدنی خواهد بود. بنابراین، این بار هنگام رزرو هتل تهران علی بابا، این نکته را در نظر بگیرید. اقامت در یک هتل گران‌قیمت یا سفر طولانی‌تر؟ این تصمیم شماست.

به این دلایل در هتل‌های گران‌قیمت اقامت نکنید! مگر چقدر در هتل حضور دارید؟

حالا باید این سؤال را از خود بپرسید. چه مدت در هتل اقامت خواهید داشت؟ در سفر به چند شهر مانند اصفهان، شیراز و استانبول در طول روز جذب جاذبه‌های مختلف می‌شوید تا زمانی برای اقامت در هتل نداشته باشید.

در این مواقع هتل تنها محل اقامت شما خواهد بود. پس چقدر حاضرید برای خوابگاه بپردازید؟ شما فقط نیاز دارید که هتل در یک مکان خوب باشد و یک تخت و تشک راحت به شما بدهد! لازم نیست صدها کیلومتر از خانه خود تا هتل را طی کنید! خوب، اگر چنین است، می‌توانید در یک هتل مجلل در شهر خود اقامت کنید! تفاوت در چیست؟!

روی کیفیت سفرتان سرمایه‌گذاری کنید

فکر نمی‌کنید به‌جای اقامت در یک هتل فوق مجلل و بسیار گران، بهتر است در یک هتل معمولی‌تر و باکیفیت‌تر اقامت کنید و درعین‌حال روی کیفیت تجربه سفر خود سرمایه‌گذاری کنید؟ سرمایه‌گذاری روی کیفیت تجربه سفر به چه معناست؟

خب مثلاً وقتی به شیراز می‌روید باید برای ورود به مکان‌های مختلف تاریخی و فرهنگی ولی در سفر به کیش برای ورزش‌های آبی مختلف و مبارزات کمدی یا کنسرت‌های مختلف هزینه کنید. حالا به نظر شما بهتر است بیشتر بودجه سفر خود را صرف یک هتل فوق لوکس کنید؟ یا بیشتر سرمایه خود را صرف تفریحات مسافرتی نمایید؟

بوم‌گردی را نیز تجربه کنید

در نهایت باید بگوییم که سفر فقط رزرو بهترین هتل لوکس در یک شهر دیگر نیست. گاهی اوقات شهرهای خاصی دارای تاریخ و فرهنگ بسیار غنی هستند. در چنین شرایطی بهتر است به‌جای اقامت در هتل‌های مجلل به اقامت در اقامتگاه‌های بوم‌گردی فکر کنید.

به این ترتیب هزینه زیادی برای اقامت در هتل نخواهید داشت و می‌توانید تجربه سفر بهتری داشته باشید. باور کنید وقتی به روستایی مثل کندوان می‌روید، لذت اقامت در یک اقامتگاه بوم‌گردی در سنگ صدها برابر بیشتر از اقامت در یک هتل ۵ ستاره نزدیک است.

مثلاً در سفر به قشم می‌توانید در خانه‌های سنتی اقامت کنید تا نحوه زندگی مردم را بهتر بشناسید. هتل‌های لوکس همه در شهرهای مختلف یکسان هستند. همه آنها از بهترین طرح‌ها استفاده می‌کنند. اما هیچ عنصر سنتی در این هتل‌های مجلل و گران‌قیمت وجود ندارد.

به‌این‌ترتیب سفر شما به همه شهرها از نظر اقامت یکسان خواهد بود! اما اگر در اقامتگاه‌های بوم‌گردی اقامت داشته باشید، تجربه سفر شما با هر سفر دیگری متفاوت خواهد بود. دوستان نظر شما در مورد اقامت در هتل‌های فوق لوکس و گران‌قیمت چیست؟ آیا این هتل‌ها را برای اقامت دوباره انتخاب می‌کنید؟ یا بودجه سفر خود را متفاوت خرج خواهید کرد؟

مقررات هتل برای مهمانان خارجی

۱- مهمانان خارجی تنها در صورتی در هتل ایرانی پذیرفته می‌شوند که با اصل گذرنامه و ویزا و تاریخ ورود معتبر با مهر ورود ایران و تاریخ انقضا وارد هتل شوند.

۲- قوانین ذکر شده برای اقامت زوجین در اتاق‌های مشترک فقط شامل خانم‌ها و آقایان ایرانی می‌شود و مسافران خارجی نیازی به ارائه مدارک حریم خصوصی ندارند.

۳- امکان اقامت یک خانم ایرانی با یک آقای تبعه خارجی نامحرم، در اتاقی مشترک امکان ندارد.

۴- ایرانیان دارای تابعیت خارجی یعنی پاسپورت خارجی هنگام پذیرش در هتل‌های ایران به‌عنوان مهمان ایرانی پذیرفته می‌شوند و مهمانان ایرانی ملزم به رعایت قوانین هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100402

دیگر خبرها

  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته، 12 هزار افت کرد
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۹ ارديبهشت
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد
  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • نبض مسکن در کلان‌شهر همسایه تهران
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود