Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور شرکت کنندگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از رشت، حجت الاسلام ابراهیم اسماعیلی معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با گرامیداشت ماه ربیع الاول، گفت: «ماه محرم و صفر ماه حزن و اندوه اهل بیت (ع) است و ما مفتخریم که عزاداری ماه محرم ماه شهادت امام حسین علیه السلام و در ماه صفر شهادت پیامبر(ص) و امام حسن (ع) و امام رضا (ع) رو داریم که بعد از محرم و صفر ماه ربیع الاول واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی ادامه داد: «از تمام شدن عزاداری ها خوشحال نیستیم اما ماه ربیع از آن جایی که دو واقعه بسیار مهم در آن اتفاق افتاده است، یکی میلاد پیامبر اسلام(ص) و دیگری میلاد امام جعفر صادق(ع) است که پیامبر بنیانگذار اسلام ناب و امام صادق موسسه مذهب جعفری بوده است و ما به خاطر بنای اسلام ناب خوشحالیم.»

اسماعیلی با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری که فرموند ماه ربیع ماه حیات است، افزود: «وقتی زندگی و حیات معنا می یابد که ما بتوانیم دستورات اسلام و تشیع ناب را پیاده کنیم در ماه ربیع، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ماه‌های دیگر سال برنامه های دارد که در ابتدای این ماه ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاهی با موضوع روشنفکری دینی برگزار شد.»

معاون فرهنگی دفتر نهاد استان گیلان خاطرنشان کرد: «این دوره با حضور استادان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار که در این دوره سه روزه که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان گیلان انجام شد که با استقبال خوب اساتید همراه بود.»

اسماعیلی با برشمردن مجموعه برنامه های دومین دوره طرح برگزار شده ضیافت اندیشه، اظهار کرد: «در این دوره برای اساتید شرکت کننده، کلاس های آموزشی، دیدار با خانواده شهدا، برنامه های ورزشی و دعای توسل در نظر گرفته شد.»

وی هدف از برگزاری این دوره ها را ارتقای سطح علمی و معرفتی اعضای هیأت علمی واحد رشت دانست و تاکید کرد: «دوره اول در تابستان 1396 با موضوع خلاق علمی برگزار و در پایان این دوره ها به شرکت کنندگان گواهینامه پایان دوره از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان گیلان اهدا شد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد