Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: میزان کل صادرات هفت ماهه خراسان جنوبی به افغانستان از دو بازارچه ماهیرود و گمرک بیرجند ۸۰ میلیون دلار بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود شهرکی شنبه شب در کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی در حوزه تجارت با افغانستان، مرزی طولانی و فعال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت صادرات خراسان جنوبی بیان کرد: مجموع صادرات کشور به افغانستان ۲۰.۵ میلیارد دلار بوده که از این میزان ۱.۵ میلیارد دلار فقط به افغانستان بوده است.

شهرکی با بیان اینکه شش درصد کل صادرات کشور به افغانستان بوده است، افزود: ۲۶ درصد ازصادرات افغانستان از مرزهای خراسان جنوبی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: میزان صادرات خراسان جنوبی خروجی خراسان جنوبی به افغانستان در هفت ماهه جاری ۴۲۳ میلون دلار با وزن خالص ۹۹۹ هزار تن بوده که از لحاظ ارزشی ۲۴ درصد و وزنی نیز ۴۳ درصد رشد داشته است.

شهرکی بیان کرد: همچنین میزان کل صادرات خراسان جنوبی به افغانستان از دو بازارچه ماهیرود و گمرک بیرجند ۸۰ میلیون دلار بوده که از نظر ارزشی ۲۰ درصد کاهش و از لحاظ وزنی نیز ۲۹ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: کاشی، سرامیک، رب گوجه، میل گرد و محصولات پلاستیکی از جمله اقلام صادراتی از خراسان جنوبی به افغانستان بوده است.

شهرکی با اشاره به واردات خراسان جنوبی بیان کرد: طی سال گذشته مجموع کل واردات از افغانستان به خراسان جنوبی پنج میلیون دلار بوده است.

ترانزیت ۸۶۳ کامیون در خراسان جنوبی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی میزان واردات افغانستان به استان در هفت ماهه سال جاری را ۵۴۶ هزار دلار دانست و گفت: برنج، کربنات سدیم، شادانه و دستگاه بسته بندی قیر به صورت موردی از جمله واردات بوده است.

وی با اشاره به ترانزیت کالا بیان کرد: در هفت ماهه سال جاری ۸۶۳ کامیون در خراسان جنوبی ترانزیت شده است که تا پایان سال جاری به هزار کامیون خواهد رسید.

شهرکی با اشاره به ظرفیت مرزهای خراسان جنوبی بیان کرد: ماهیرود فعال ترین گذر مرزی و مهم ترین مرز خروجی خراسان جنوبی است.

وی با بیان اینکه صادرات دام در مرز دو کوهانه شکل گرفته است، اظهار کرد: باید  به ایجاد گذرگاه های مشترک مرزی نیز توجه شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خواستار بازگشایی سه بازارچه مرزی شد و گفت: برای خرده فروشی در مرز آمادگی داریم تا تجار افغانستان هم بتوانند کالاهای خود را در گذرهای مرزی در معرض خرید و فروش قرار دهند.

وی با بیان اینکه همچنین خراسان جنوبی با فراه می توانند سرمایه گذاری های مشترکی داشته باشند، افزود: قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی فرصتی مناسب برای این امر است.

لزوم راه اندازی کنسولگری ایران در ولایت فراه

شهرکی بیان کرد: راه اندازی کنسولگری ایران در ولایت فراه و افغانستان در بیرجند می تواند در توسعه صادرات نقش بسزایی ایجاد کند.

وی خواستار رفع موانع صادراتی شد و افزود: استفاده از کشت فراسرزمینی و محصولات کشاورزی در افغانستان نیز راهکاری موثر در رونق اقتصاد است.

شهرکی با بیان اینکه زمینه توریست درمانی در خراسان جنوبی مهیا است، افزود: همچنین برای جذب دانشجو از کشور افغاستان اعلام آمادگی می کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: استفاده از ظرفیت های مرزنشینان در گذرهای مرزی موقت بر تجارت دو کشور رونق می دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت