Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، هفته بسیج با برگزاری بیش از 200 برنامه فرهنگی، ورزشی، بصیرتی، عقیدتی، اخلاقی و همچنین برگزاری نشست های بصیرتی در شهرستان میناب از 29 آبان ماه امسال آغاز و تا روز 5 آذرماه ادامه خواهد داشت.

برنامه هایی کاملا برنامه ریزی شده با اهداف مشخص در کلیه حوزه های مقاومت بسیج اعم از برادران و خواهران در شهرستان میناب با حضور حداکثری بسیجیان پایگاه های مقاومت در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهره ملک بنیادی جانشین حوزه مقاومت حضرت زینب(س) روستای حکمی هفته بسیج را یادآور رشادت و جانفشانی های دلیر مردانی دانست که امنیت و آسایش را برای ملت عزیز ایران اسلامی به ارمغان آوردند.

جانشین حوزه مقاومت حضرت زینب(س) روستای حکمی افزود: از ابتدای آبانماه طبق یک سین برنامه زمانبدی شده کلیه برنامه های فرهنگی بصورت بومی سازی شده طی ابلاغیه ای به پایگاه های مقاومت ارسال شد و با تلاش فرمانده هان پایگاه های بسیج و بسیجیان توانسته ایم برنامه ها را باشکوه تر از سال های گذشته برگزار کنیم.

وی اظهار داشت: کلیه برنامه های اجرا شده در قالب عکس و فیلم، گزارش و بروشور مستند سازی شده هم در حوزه مقاومت نگهداری می شود و هم یک نسخه از آن به ناحیه مقاومت ارسال می شود.

خانم ملک بنیادی ،ختم صلوات.دیدار با خانواده شهدا. برپایی نمایشگاه.غبار روبی گلزار شهدا،نشست بصیرتی .همایش سرگروهها، نشست صمیمی مربیان و فرمانده پایگاه ها با مسئول تعلیم و تربیت بسیج را از برنامه های اجرایی هفته بسیج برشمرد.

جانشین حوزه مقاومت حضرت زینب(س) روستای حکمی خاطر نشان کرد: برپایی نمایشگاه در قالب دستاوردهای بسیج، تجلیل از بسیجیان فعال، مسابقه کتابخوانی در قالب فضای مجازی، برگزاری دعای ندبه، جشن بادبادکها ویژه کودکان، برگزاری کلاس های نشست حلقات صالحین، محفل انس با قرآن و زیارت اماکن متبرکه یکی از برنامه های مستمر در 28 پایگاه مقاومت در هفته بسیج برگزار شده است.

وی همچنین از برگزاری اردوی جهادی رنگ آمیزی قبور 30 شهید سرافراز حوزه استحفاظی حضرت زینب(س) خبرداد و گفت: این اردوی جهادی طی روزهای آینده در سطح پایگاه های مقاومت و خود حوزه مقاومت بسیج برگزار می شود.

ملک بنیادی افزود: هدف از برگزاری این اردوی جهادی نهادینه کردن فرهنگ شهیدو شهادت در بین خانواده ها و ابراز ارادت به ساحت پاک مطهر شهدای سرافرار در روستاهای این شهرستان است.

وی اذعان داشت: شهدا دین بزرگی بر گردن ما دارند لذا با این حرکت جهادی امید است بتوانیم گوشه ای از رشادت ها و جانفشانی این عزیزان ادای دین کرده باشیم.

ملک بنیادی یکی دیگر از برنامه های اجرایی در طول هفته بسیج را همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در سطح پایگاه های مقاومت بسیج اعلام کرد و گفت: بانوان بسیجی مسافتی به طول 2 کیلومتر به پاس گرامیداشت هفته مبارک بسیج پیاده رفتند.

جانشین حوزه مقاومت حضرت زینب(س) روستای حکمی هدف از برگزاری این همایش پیاده روی خانوادگی را ایجاد نشاط و شادابی در بین بانوان بسیجی و نهادینه کردن ورزش پیاده روی برای سلامت روح و روان و همچنین جلوگیری از بیماری ها عنوان کرد.

وی گفت: بسیجیان پایگاه های مقاومت در کنار بر برنامه ها ابلاغی این حوزه برنامه های فرهنگی دیگری از قبیل برگزاری زیارت عاشورا تحت عنوان "چهل منزل" از ابتدای ماه محرم امسال تا اربعین در قالب چهل شب در منازل مسکونی افراد قرائت کردند.

ملک بنیادی اضافه کرد: برنامه فرهنگی چهل منزل، چند سال متوالی است که با حضور بسیجیان روستای حکمی و روستاهای همجوار برگزار می شود و به طریقی توانسته ایم خانواده ها را برای حضور در این مراسم معنوی جذب کنیم.

انتهای پیام/ز

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۰۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۲ برنامه شاخص آموزش و پرورش در مهریز
  • ۴۰ برنامه هفته بسیج کارگری در چالوس برگزار می‌شود
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه ویژه هفته کار و کارگر در استان بوشهر
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان