Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛   رئیس مرکز بهداشت استان در جلسه کمیته استانی بزرگداشت روز جهانی ایدز گفت: تاپایان سه ماهه اول امسال ۲۰۸ نفر مبتلا به بیماری ایدز در استان شناسایی و ثبت شده که از این تعداد ۲۴ نفر در مرحله بیماری پیشرفته، ۵۸ نفر تحت درمان و سه نفر زن باردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعیمی تعداد افراد تخمینی مبتلا به بیماری اچ.آی.وی در استان را حدود ۶۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: از ابتدای شیوع بیماری آچ. آی. وی تاکنون ۸۱ نفر در استان بر اثر ابتلا به این بیماری عفونی فوت کرده اند.

وی مهمترین راه انتقال این بیماری در استان را آمیزش جنسی بیان کرد و گفت: ۵ پایگاه مشاوره بیماری‌های رفتاری با هدف کنترل و کاهش بیماری ایدز دراستان راه اندازی شده است.

ابراهیم نعیمی با بیان اینکه از اول مهر ماه همه بیماران مبتلا تحت پوشش درمان رایگان قرار گرفته اند ادامه داد: همه خدمات (درمانی، تشخیصی، آزمایشگاه، مشاوره درمانی) در مراکز مشاوره و پایگاه‌های مشاوره به صورت رایگان به بیماران مبتلا به این بیماری ارائه می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه هفته مبارزه با ایدز امسال با شعار"سلامتی حقی برای همه با اطلاع رسانی، پیشگیری، تشخیص زودهنگام ودرمان مبتلایان" از ۸ تا ۱۴ آذر ماه برگزار می‌شود اضافه کرد: برگزاری همایش روز جهانی ایدز در مرکز استان و شهرستا‌ها با موضوع ایدز در روز ۱۲ آذر، اطلاع رسانی عمومی از طریق صدا و سیما، برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه گروه‌های هدف در استان، استقرار پایگاه‌های ثابت و سیار و برپایی چادر اطلاع رسانی، مشاوره و تست رایگان برای عموم از جمله برنامه‌های این هفته است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری هم در این جلسه گفت: بنا به مصوبه شورای عالی سلامت کشور ۲۳ دستگاه در کشور و به تبع آن در استان در خصوص مبارزه، کنترل و پیشگیری از بیماری ایدز موظفند با دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

حجت الاسلام میر محمدی با بیان اینکه موج سوم شیوع بیماری ایدز با انجام رفتار‌های پر خطر در جامعه آغاز شده است افزود: اجرای برنامه فرهنگی، فرهنگ سازی مبارزه با بیماری ایدز، استفاده از ظرفیت تبلیغ حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه و جماعات در راستای نهادینه کردن فرهنگ دینی و اخلاقی در جامعه به ویژه در مناطق پر خطر برای کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری اچ‌.ای. وی ضروری است.

رئیس اداره سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه گفت: ۱۰۵ نفر رابط آموزشی در رشته‌های مختلف از جمله بهداشتی، درمانی و روانشناسی اعم از آقا و خانم در حال برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع ایدز در مدارس هستند.

آقای آرمان جامعه هدف این کارگاه‌های آموزشی را دانش آموزان مقطع متوسطه دوم اعلام کرد و افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این دوره‌های آموزشی در ۱۴۰ آموزشگاه استان برای بیش از ۲۱ هزار و ۳۰۰ نفر دانش آموز برگزار شده و یا در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/ش

۲۰۸ بیمار مبتلا به ایدز شناسایی شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد