Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا، محمدعلی خلیلی امروز یکشنبه ۵ آذر 96 در ابتدا با بیان این‎که در حال حاضر 110 دفتر/شرکت خدمات مسافرتی فعال با مجوز این اداره‎کل در سطح استان به ارایه خدمات می‎پردازند افزود: 15 دفتر/شرکت خدمات مسافرتی نیز با تهیه و ارایه مدارک، درخواست کتبی صدور مجوز بند "ب" خود را به اداره‎کل ارسال کرده‎اند که در حال حاضر این تعداد پرونده در کمیته فنی در حال بررسی هستند و پیش‎بینی می‎شود تا پایان سال مجوز فعالیت دست‎کم چهار دفتر خدمات مسافرتی دیگر نیز صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به این‎که از اسفند سال 1395 مجوز 45 خانه مسافر از سوی اداره‎کل میراث فرهنگی استان صادر شده است گفت: در این مورد، 30 درخواست مجوز را نیز از سراسر استان در یافت کرده‎ایم که این پرونده‎ها در دست بررسی است و پیش‎بینی می‎کنیم از این تعداد حداقل برای 10 پرونده مجوز صادر شود.

معاون گردشگری خوزستان اضافه کرد: کار صدور مجوز بهره‌برداری خانه‌های مسافر از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با هدف ارتقای امنیت گردشگران و ساماندهی و نظارت بهتر بر این اقامتگاه‌ها انجام می‌شود و مسافران و گردشگران نیز برای امنیت بیشتر و دریافت خدمات مطلوب‌تر، از خانه‌های دارای مجوز از این اداره‎کل برای اقامت استفاده و در صورت مشاهده تخلفات احتمالی، شکایات خود را برای بررسی و پیگیری به حوزه گردشگری استان منعکس کنند.

او گفت: سه واحد سفره‎خانه در اهواز و یک واحد در دزفول نیز با تشکیل پرونده حایز شرایط دریافت مجوز از جمله فضاها، نمای ساختمان و مساحت ساختمان شناخته شدند و موافقت اصولی اولیه برای صدور مجوز نهایی آن‎ها صادر شده است که به زودی این سفره‎خانه‎ها نیز آماده پذیرایی از گردشگران خواهند شد.

خلیلی همچنین از فرآیند صدور مجوز برای نخستین مجتمع گردشگری خوزستان در بستان خبر داد و افزود: این مجتمع گردشگری با هزینه‎ای نزدیک به 42 میلیارد تومان در زمینی به مساحت 45 هزار متر مربع احداث شده است و دارای چهار بلوک اقامتی با ظرفیت 140 تخت ثابت برای هر بلوک می‎باشد.

او با اشاره به دیگر امکانات رفاهی مجتمع گردشگری بستان بیان کرد: این مجتمع همچنین دارای 12 چشمه حمام، ۲۰ چشمه دستشویی در هر بلوک است و از طرفی شامل یک سالن اجتماعات، دو رستوران مجلل و بزرگ با زیربنای بیش از دو هزار متر مربع، مجموعه اداری، مجموعه تجاری، واحد بهداری، پارکینگ، سرویس‎های بهداشتی عمومی و سایر تاسیسات جانبی است.

معاون گردشگری خوزستان پیش‎بینی کرد: این مجتمع فرهنگی با دریافت مجوز تا پایان سال، به بهره‎برداری برسد.

گفتنی است استان خوزستان دارای 113 مرکز رسمی اقامتی شامل 39 هتل، پنج هتل‌آپارتمان، 21 مهمان‌پذیر، 45 خانه‎مسافر، یک اقامتگاه بوم‎گردی و یک اقامتگاه سنتی و یک محوطه گردشگری است. همچنین ظرفیت اقامتی رسمی در استان خوزستان در شش ماه نخست سال 96، تعداد 31977 نفر شب برای گردشگران خارجی و 380199  نفر شب برای گردشگران ایرانی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، گفت: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی بهادری جهرمی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌_ در مراسم تجلیل از مقام معلم در شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: الگوی رشد و تعلیم در مملکت ما با کشورهای غربی تفاوت دارد زیرا الگوی غرب را در کودک کشی و حمله وحشیانه به درمانگاه‌ها، مدرسه و دانشگاه و چادرهای کمپ نشین‌ها در رفح و غزه می‌بینیم در حالی که الگوی توسعه و رشد در جمهوری اسلامی در اقتدار دفاعی غرورآفرین سرداران نظام می‌بینیم که از انسانیت دفاع می‌کنند و هر کدام به تنهایی یک معلم اخلاق هستند.

وی افزود: مملکت ما در آینده به سمتی خواهد رفت که معلمان مشخص می‌کنند چون الگوی رشد و توسعه در اقتصاد، فرهنگ، تاریخ، سیاست به دست معلمانی است که به میدان آمدند تا انسان بسازند بنابراین دولت سیزدهم یقین دارد که اولویت با آموزش و پرورش است و در این راستا بیشترین میزان سهمیه به تربیت معلم اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ بی‌سوادی مملکت ما پیش از پیروزی انقلاب نصف میانگین جهانی یعنی حدود ۳۷ درصد بوده است، افزود: اکنون نرخ باسوادی در مملکت ما به ۹۸ درصد رسیده است که از میانگین جهانی بالاتر رفته است بنابراین دشمنان دندان طمع تیز کرده‌اند تا از پتانسیل باسوادی ما برای منافع خود استفاده کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: امید می‌رود همان گونه که با دستان توانمند معلمان نرخ با سوادی در مملکت ما افزایش یافت، مسیر رشد طراحی و برنامه‌ریزی شود
تا در دنیای آینده که دنیای هوش مصنوعی است دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، افزود: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

سخنگوی دولت با اشاره به تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان گفت: مقرر شده مکانی برای دانشگاه مشخص شود تا برای مهرماه سال جاری دانشگاه راه‌اندازی شود.

رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد

محمدرضا ابراهیمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: علی رغم موانع اقتصادی رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد.

وی از واریز سرانه معلمان خبر داد و گفت: مهمترین مشکل کمبود و چالش نیروی انسانی بود که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور جذب شده است.

کد خبر 750178

دیگر خبرها

  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان