Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در این مراسم از زحمات دکتر سید حمیدرضا رئیس‌السادات سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر تجلیل و دکتر مسعود نصری به عنوان سرپرست این دانشگاه معرفی و منصوب شد.

دکتر احمد آذین سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای مدافع حرم گفت: ثمره خون شهدای مدافع حرم همچون شهید محسن حججی، پیروزی مقتدرانه جبهه مقاومت بر پدیده شوم و خبیث داعش به عنوان فتنه معاصر است، که با جان‌فشانی نیروهای مقاومت و با محوریت و مستشاری نیروهای جمهوری اسلامی ایران، این پیروزی بزرگ و حذف سیطره این شجره ملعونه محقق گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر آذین افزود: جان‌فشانی شهدای مدافع حرم در امتداد تفکر ایثار و شهادت شهدای دوران دفاع مقدس است و این تفکر ایثار و از خودگذشتگی است که موجب شده امروز ایران اسلامی یکی از مقتدرترین و امن‌ترین کشورهای جهان بوده و این خون‌بهای شهدا است که آن را باید گرامی بداریم چرا که امنیت پایه و اساس همه فعالیت‌های کشور است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در هر حوزه‌ای مقتدرانه ورود پیدا می‌کند و اگر امروز دارایی و ثروتی مثل بازدارندگی دفاعی بالایی داریم و اگر دانش هسته‌ای را بومی کرده‌ایم و اگر در نانو و شبیه‌سازی و حوزه‌های پزشکی، چند کشور برتر جهان هستیم، همه به یمن چنین امنیتی است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: شعار راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی توسعه و تعالی است که توسعه ناظر بر پیشرفت در همه حوزه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، عمرانی است و تعالی یعنی توجه مضاعف بر روح فرهنگ و ارزش‌های دینی، اسلامی و انقلابی و کارها و فعالیت‌ها در سطح دانشگاه باید پیوست فرهنگی خود را داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: امروز عصر، عصر دانایی است ودر تعبیر مولای متقیان علم، مولایی و سروری می‌آورد و مایه اصلی هر نوع قدرت و توانایی، دانایی و دانش است. اگر در منظومه فکری مقام معظم رهبری توجه کنیم درمی‌یابیم که بحث جهاد علمی، ارتباط دانشگاه با صنعت، توجه به اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان و طرح آن در دانشگاه همه مبین این است که ایشان تاکید بر علم و دانایی دارند.کشور جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تا کنون نمایشی از توانایی و دانایی بوده است و علی‌رغم همه محدودیت‌ها بر محور دانایی حرکت کرده است.

دکتر آذین با اشاره به ظرفیت‌های خوبی که از وفاق و همدلی بین مسئولان و مدیران شهر شاهین‌شهر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر وجود دارد، از زحمات چندین ساله دکتر سید حمیدرضا رئیس‌السادات تشکر کرد و از دکتر مسعود نصری سرپرست جدید این واحد دانشگاهی خواست از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرده و از این هم‌افزایی و وفاق در جهت تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران که اهداف دانشگاه آزاد اسلامی نیز هست بهره گیرد.

حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته بسیج، یاد و خاطره شهدای مدافع حرم را گرامی داشت و گفت: با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و فرماندهی سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی و جان‌فشانی مدافعان حرم اهل‌بیت(ع)، پیروزی اخیر بر پدیده شوم و خبیث داعش محقق شد و به طور قطع این پیروزی به یاد ماندنی، در تاریخ معاصر جهان، ماندگار خواهد ماند.

حجت‌الاسلام حیدری دانشگاه را مکانی مهم و تاثیرگذار در جامعه دانست و گفت: برای تحقق مفاهیم مهمی همچون تمدن‌سازی نوین اسلامی که بارها در بیانات رهبر فرزانه انقلاب شنیده‌ایم، جز با تلاش دانشگاه‌ها و ایجاد بستر و زمینه‌های رشد و تعالی توسط دانشگاهیان، محقق نخواهد شد.

حجت‌الاسلام مرتضی ملکیان امام جمعه شهر شاهین‌شهر نیز در این مراسم گفت: بنده از ابتدای تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون عضو هیئت موسس چندین واحد دانشگاه آزاد اسلامی بوده و با روسای مختلفی در ارتباط بوده‌ام و در این میان فعالیت‌های دکتر رئیس‌السادات در طول پنج سال گذشته در مدیریت واحد شاهین‌شهر را کامل و جامع می‌دانم.

علیرضا بصیری فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه نیز در این مراسم به موفقیت‌های جبهه مقاومت بر داعش اشاره کرد و افزود: امیدواریم با وحدت و همدلی دولت‌های اسلامی دیگر هیچ زمان شاهد ایجاد پدیده‌ای همچون داعش در جهان نباشیم.

علیرضا بصیری در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه در توسعه و رشد شاخص‌‎های علمی گفت: امروز ایران اسلامی توانسته است با تکیه بر توان خود و به برکت مجاهدت دانشمندان جوان، دانش‌پژوه و انقلابی قله‌های موفقیت را فتح نماید.

فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی افزود: یکی از خواسته‌های مهم رهبر معظم انقلاب که باید در دانشگاه‌ها به صورت ویژه دنبال شود موضوع اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار است که در این راستا دانشگاه‌ها و مراکز علمی به عنوان سرمایه‌های کشور باید در جهت تحقق آن بکوشند.

علیرضا بصیری با اشاره به وجود ۱0 واحد دانشگاهی در شهرستان شاهین‌شهر و میمه افزود: باید به محورهای اساسی اقتصاد مقاومتی همچون کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار در دانشگاه‌ها توجه شود و این مهم با تشکیل کارگروه‌های پژوهشی و تحقیقاتی توسط استادان و دانشجویان و استفاده از ظرفیت‌های شهرستان و ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت،کشاورزی و گردشگری محقق خواهد شد و در این راستا مجموعه شهرستان آماده هرگونه همکاری و تعامل است.

واحد شاهین‌شهر دکتر آذین

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۲۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • لشکر پیروز ۲۵ کربلا در جبهه مقاومت درخشیده است
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر