Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیأت دولت امروز در دو نوبت صبح و بعد تشکیل جلسه داد و تعدادی از تبصره های لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور را به تصویب رساند.

به گزارش امتداد نیوز، هیأت دولت در دو نوبت صبح و بعد از ظهر یکشنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور تشکیل جلسه داد و تعدادی از تبصره های لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور را به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس تبصره های مصوب ، شرکت ملی گاز ایران موظف شد نسبت به بازسازی و مقاوم سازی خطوط لوله گازرسانی به شهرها و روستاها و اصلاح سیستم اندازه گیری به سامانه اندازه گیری هوشمند اقدام نماید.

همچنین دولت موظف شد بدهی خود به بخش های خصوصی و تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی را از محل واگذاری اموال و دارایی ها و سهم الشرکه متعلق به دولت و مؤسسات و شرکت های دولتی پرداخت کند.

به موجب یک بند دیگر سقف تسهیلات تأمین مالی خارجی برای طرح ها علاوه بر باقی مانده سهمیه سال قبل معادل ریالی ۳۰ میلیارد دلار تعیین شد.

براساس یک تبصره با هدف حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری و اختراعات معادل ریالی ۲۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص می یابد.
همچنین بانک های عامل اجازه دارند از محل سپرده گذاری صندوق توسعه ملی در آن بانک نسبت به اعطای تسهیلات ارزی به سرمایه گذاران بخش خصوصی، تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی برای طرح های توسع های بالادستی نفت و گاز با اولویت میادین مشترک و جمع آوری گازهای همراه در راستای افزایش ضریب بازیافت مخازن و احیای چاه های قدیمی و همچنین طرح های حمل و نقل درون و برون شهری اقدام کنند.

در این لایحه، سقف معافیت مالیاتی مبلغ ۲۴۰ میلیون ریال تعیین شد و نرخ مذکور بر درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی مازاد بر مبلغ مذکور تا پنج برابر آن مشمول مالیات سالانه ۱۰ درصد و نسبت به مازاد آن ۲۰ درصد است.

دولت همچنین مصوب کرد وزارت کشور بتواند در سال ۱۳۹۷ از محل ۲۰ درصد از وجوه یکی از مواد مرتبط در قانون مالیات بر ارزش افزوده برای تأمین ماشین آلات خدماتی و عمرانی و تأمین بخشی از هزینه های طرح های تملک دارایی سرمایه ای شهرهای زیر یکصد هزار نفر جمعیت و روستاها به ترتیب نسبت به ۷۰ درصد و ۳۰ درصد پرداخت کند.

براساس یک بند دیگر، به دولت اجازه داده می شود که برای اجرای عملیات تکمیل و احداث شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی، اجرای عملیات آب و خاک کشاورزی، احداث آب بندان ها، مرمت و بازسازی قنوات دولت از محل سهم کمک بلاعوض هزینه کند.

همچنین به موجب یک بند، کاهش اعتبارات برنامه های پژوهشی ممنوع شد.

در مورد تأمین کسری اعتبارات دیه محکومان معسر با اولویت زنان معسر و مواردی که پرداخت خسارات برعهده بیت المال یا دولت باشد، با تصویب هیأت نظارت صندوق تأمین خسارت های بدنی تصمیم گیری شد.

دولت همچنین درباره کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی که بیش از ۸ سال غیبت دارند، با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت به صورت نقد و اقساطی تا پایان سال ۱۳۹۷ موافقت کرد.
هیأت وزیران ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور و تبصره های باقیمانده آن را به جلسه آتی موکول کرد.

true برچسب ها : جلسه هیات دولت حسن روحانی لایحه بودجه کابینه دوازدهم true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟

به گزارش گروه اقتصاد ایسکانیوز، اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: خوردن کدام نوع نان خطرناک است؟

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228484 برچسب‌ها یارانه­

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳