Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای سیاست‌گذاری جایزه مصطفی (ص) از تشکیل بنیاد جهانی علم و فناوری مصطفی به دنبال استمرار اعطای جایزه مصطفی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی صفاری‌نیا دبیر شورای سیاست‌گذاری دومین جایزه مصطفی (ص) در نشست خبری این جایزه که صبح امروز در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: ‌هدف ما از استمرار جایزه مصطفی ایجاد بنیاد جهانی علم و فناوری مصطفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: غیر از اعطای این جایزه برنامه‌های متعدد دیگری در دبیرخانه جایزه تدارک دیده شده و برگزار می‌شود که نشست‌های تبادل تجربیات علم و فناوری از 11 تا 13 آذر در دانشگاه‌های صنعتی شریف، امام صادق، علوم پزشکی شهید بهشتی، تربیت مدرس، علوم پزشکی تهران، تهران، علم و صنعت و صنعتی اصفهان با موضوعات مختلف برگزار می‌شود. همچنین نشست آشنایی با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام در روز 12 آذر در هتل فردوسی برگزار خواهد شد.

صفاری‌نیا افزود: همچنین نشست‌های کنز در حوزه‌های سلامت، انرژی، محیط زیست، فناوری اطلاعات و اقتصاد و بانکداری اسلامی برگزار خواهد شد. نشست کنز از 13 آذر در دانشگاه‌های شریف، بهشتی و علوم پزشکی تهران برپا خواهند شد.

او درباره کشورهای اسلامی شرکت کننده در این جایزه توضیح داد: به کشور‌های عربستان و سایر کشورهای اسلامی نیز در این جایزه فراخوان ارسال شده است حتی تعداد زیادی از موسسات عربستانی و بیش از 60 دانشمند این کشور را در این دوره مشارکت داده‌ایم. مدل این جایزه علمی است نه سیاسی و فارغ از همه این مسائل سعی می‌کنیم از همه ظرفیت‌های علمی استفاده کنیم.

او درباره تامین منابع مالی برای تهیه جایزه مصطفی نیز توضیح داد: همه منابع اهدایی به برگزیدگان از محل صندوق موسسه نیکوکاری جایزه مصطفی تامین شده است این موسسه از دو سال پیش راه‌اندازی شده و تاکنون 150 میلیارد ریال به صورت حقیقی و حقوقی در آن سرمایه‌گذاری شده است. دولت هیچ نقشی در تامین جوایز اهدایی نداشته و از اول هم بنا بوده که با کمک‌های مردمی تامین شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • تسلیت رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در پی درگذشت خانم معصومه حائری
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود