Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@10:43:29 GMT

ارزش بازار غذای حلال به ۲ تریلیون دلار می‌رسد

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۸۴۸۳

ارزش بازار غذای حلال به ۲ تریلیون دلار می‌رسد

برآوردهای انجام گرفته نشان می دهد صنعت حلال به سرعت در حال پیشرفت است و اندازه بازار آن تا سال ۲۰۲۲ میلادی به ۱.۹۳ تریلیون دلار خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ترید عربیا، مرکز توسعه اقتصاد اسلامی دوبی در گزارشی تحت عنوان وضعیت جهانی اقتصاد اسلامی و با نگاه به چشم انداز بازار جهانی حلال تا ۵ سال آینده در بخش مواد غذایی و نوشیدنی، خبر از رشد چشمگیر آن داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، انتظار می رود صنعت حلال در سال ۲۰۱۶ میلادی به یک تریلیون و ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده باشد که این رقم برای سال ۲۰۲۲ میلادی یک تریلیون و ۹۳۰ میلیارد دلار برآورد می شود.

غذای حلال بعنوان بزرگ ترین و متنوع ترین بخش در اقتصاد اسلامی محسوب می شود و فعالان اقتصادی جدیدی وارد این بازار شده اند و ارائه محصولات حلال از رشد قابل توجه و چشمگیری برخوردار بوده است. از جمله می توان افزایش تقاضا برای گوشت، آبنات، غذای های حاضری، چاشت ها و غذاهای کودک را در صنعت حلال نام برد.

در این گزارش آمده که هزینه مسلمانان در بخش مواد غذایی و نوشیدنی ها در حال افزایش است و تقریبا ۲ برابر شده است و این موضوع می تواند فرصت های مهمی را برای سرمایه گذاری و ایجاد برندهای مواد غذایی حلال در سطح جهان بوجود آورد.

همچین گفته می شود فرصت صنعت حلال همچنان با نوآوری و برندهای متمرکز بر مصرف کننده پیشروی می کند. برند های حلالی که مخاطبان اصلی را جذب می کنند و غذاهای حلال را به مخاطبان بیشتری می رسانند.

در چشم انداز جهانی اقتصاد اسلامی آمده که انتظار می رود مسلمانان در سال گذشته میلادی بر روی مواد غذایی و پوشاک، رسانه و سرگرمی، سفر، بخش دارویی و آرایشی بهداشتی به ترتیب ۲۵۴ میلیارد دلار، ۱۹۸ میلیارد دلار، ۱۶۹ میلیارد دلار، ۸۳ میلیارد دلار و ۵۷.۴ میلیارد دلار هزینه کرده باشند؛ در حالیکه برآورد می شود تا سال ۲۰۲۲ میلادی مسلمانان در بخش مواد غذایی و پوشاک، رسانه و سرگرمی، سفر، بخش دارویی و آرایشی بهداشتی به ترتیب ۳۷۳ میلیارد دلار، ۲۸۱ میلیارد دلار، ۲۸۳ میلیارد دلار، ۱۳۲ میلیارد دلار و ۸۲ میلیارد دلار هزینه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تبیان، اینفوگرافیک از این مواد غذایی را ببینید.

کد خبر 849614 برچسب‌ها سلامت مواد غذایی مجله خواص میوه‌ها خبر مهم فرهنگ غذایی

دیگر خبرها

  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟