Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین گفت: در پی اخذ مجوزهای لازم در حوزه راه اندازی مرکز جامع توان‌بخشی و مرکز جامع طب تسکینی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشاد پیله‌چی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد عمومی غیردولتی رسالت‌های بزرگی را از سال ۵۹ برای خود مشخص کرده و حرکتی جهادگرانه برای تحقق رسالت‌ها و آرمان‌هایش تا به امروز هم ادامه داشته و به‌عنوان یک دستگاه اجرایی و یک مجموعه علمی و پژوهشی همواره به دنبال پیشرفت علمی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


سرپرست جهاد دانشگاهی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به دنبال پیشرفت پایدار و علم‌محور کشور است، این نهاد انقلابی همواره به دنبال این بود که با تولید علم و‌ فناوری، فضای عمومی کشور را به سمت اشتغال‌زایی، تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اعتلای فرهنگی پیش ببرد. 

این مسئول با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد علمی در حوزه‌های مختلف تا به امروز توانسته خود را ثابت کند و دست‌آوردهای خوبی داشته باشد، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری اعلام کردند، جهاد دانشگاهی از معدود رویش‌ها و دست‌آوردهایِ انقلاب و مولود مبارک انقلاب اسلامی است. 

وی افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در سراسر کشور فعالیت‌هایش را بر اساس رسالت‌ها و آنچه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر دوش آن گذاشته دنبال می‌کند. 

پیله چی با اشاره به این نکته که رویه این نهاد انقلابی در استان قزوین نیز به همین منوال بوده و در عرصه‌های آموزشی و فرهنگی و پژوهشی این راه را دنبال کرده است، افزود: ما تلاش می‌کنیم در حوزه‌های فرهنگی نیز به دنبال غنای فرهنگی استان در حد وسع خودمان باشیم و در حوزه‌های آموزشی به دنبال آموزش‌های اشتغال محور و یا دوره‌هایی که ارزش‌افزوده داشته باشد هستیم، آن‌گونه که اگر کسی مهارتی دارد، با افزایش مهارت خود در دوره‌های ویژه جهاد دانشگاهی به یک خروجی مناسب شغلی و مالی دست پیدا کند. 

دغدغه‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی داریم 
وی ورود جهاد دانشگاهی در حوزه‌های پزشکی، پژوهشی، هنر و معماری، انتشارات را نیز در زمینه‌های پژوهشی خوب ارزیابی و عنوان کرد: در حوزه پزشکی مرکز درمان ناباروری، آزمایشگاه تشخیص طبی و نمایندگی بانک خون بند ناف رویان را ایجاد کرده‌ایم و به دنبال این هستیم که پروژه‌های شروع‌شده در ادامه همان روند ‌تقویت یابد.

این مسئول عنوان کرد: همچنین به دنبال گرفتن مجوزها و اجرایی کردن طرح‌های خود در خصوص درمان سرطان سینه با همکاری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی هستیم.

وی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال موارد گزینش‌شده‌ای است که مغفول مانده تا کمکی به استان کند، اظهار کرد: راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری به دلیل نبود چنین مرکزی در سطح استان و وجود آمار بالای جمعیت افراد نابارور بود، امروز هم یکی از شایع‌ترین سرطان‌های استان به‌ویژه در بانوان سرطان سینه است، لذا تلاش خود را برای ورود در این حوزه انجام خواهیم داد تا بتوانیم ضمن انجام فعالیت‌های تحقیقاتی، زمینه درمان آسان‌تر و سریع‌تر بیماران را فراهم آوریم. 

پیله‌چی ادامه داد: با توجه به اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان که باید از زحمات و‌ حمایت‌های آن‌ها تقدیر کرد، نیز در دو حوزه دیگر قصد ورود داریم و در پی اخذ مجوزهای آن در حوزه مرکز جامع توان‌بخشی و مرکز جامع طب تسکینی هستیم. 

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین دستاورد این مجموعه در بحث آموزش و به‌ویژه آموزش‌های کوتاه‌مدت در سنوات گذشته را خیلی خوب و مؤثر ارزیابی کرد با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی اشتغال محور در این واحد عنوان کرد: افرادی که وارد مجموعه آموزشی ما می‌شوند بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی ویژه وارد بازار کار می‌گردند و این باعث افتخار ما است. چراکه هدف ما همین موضوع است تا بتوانیم سهم خود را در کاهش آمار بیکاری استان ادا کنیم و بخشی از رسالت ما در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز کمک به ایجاد اشتغال است. 

این مسئول با اشاره به برنامه‌های آینده جهاد دانشگاهی برای آینده عنوان کرد: در حوزه پژوهشی و آموزشی، برنامه‌ای که برای ادامه ماجرا داریم این است که ضمن ایجاد دو قطب پژوهشی و آموزشی در استان، سهمی شایسته و پررنگ در گردش چرخ پیشرفت استان داشته باشیم. 

پیله‌چی به اهداف ویژه خود در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: ما دو برنامه شاخص و کلیدی را در جهاد دانشگاهی استان قزوین دنبال می‌کنیم، نخست این‌که در حوزه‌ی زیربنایی بتوانیم با اجرای پروژه عمرانی ‌ساختمانی، به یک فضای ملکی درخور برای مجموعه دست‌یابیم، دومین برنامه نیز که به دوشاخه تبدیل می‌شود تثبیت در حوزه‌های درآمدی و همچنین تثبیت جایگاه مجموعه در استان قزوین است. 

سرپرست جهاد دانشگاهی قزوین دغدغه‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی را جزو مأموریت‌های جهاد دانشگاهی برشمرد و عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در ابتدا یک‌نهاد فرهنگی و بعد پژوهشی، علمی و آموزشی است، پس باید به جامعه خود توجه فرهنگی داشته باشد؛ ما نباید تنها به فکر خود باشیم و به‌عنوان یک انسان باید نسبت به محیط پیرامون خود و ‌دغدغه‌های اسلامی، دینی و فرهنگی اهمیت دهیم، هر آنچه کار فرهنگی در امور مختلف در جامعه و دانشگاه که در شأن جهاد باشد در جهاد دانشگاهی موردتوجه است و انجام آن را وظیفه خود می‌دانیم. 

گفتنی است؛ حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، روز شنبه سوم آذرماه جاری با صدور حکمی فرشاد ‌پیله‌چی را به‌عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین منصوب کرد. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد