Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > دولت - رئیس جمهور گفت: برجام یک توافق مستحکم است و به سادگی نمی توان از بین برد.

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان در ادامه گزارش عملکرد 100 روزه دولت درباره موضع دولت در برجام گفت: در برجام ما یک موفقیت هایی به دست آوردیم که غیرقابل تخریب است. و هیچ وقت از بین نمی رود و برای همیشه باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما یک معضل بزرگ بین المللی که مطرح می کردند پای میز مذاکره حل کردیم این موفقیت دیپلماتیک ماست. مثل جنگ 8 ساله که پیروز شدیم و در تاریخ ما ثبت شد. از لحاظ اخلاقی ما پیروز شدیم ثابت کردیم دشمن دروغ می گفت نه ما. ما هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نیستیم. توانستیم قطعنامه های سازمان ملل را لغو کنیم. در این دو سال از برجام استفاده اقتصادی کردیم. حرکت های خوبی داشتیم. سرمایه گذاری خارجی در ایران انجام شده است توافقات بانکی و فناورانه انجام شده است. نفت را به اندازه ای که خواستیم تولید کرده و فروختیم. میعانات گازی ما روی آب بود بعد از برجام توانستیم بفروشیم. اداره کشور بدون این موفقیت ها سخت تر بود. نه اینکه اگر برجام نبود کشور اداره نمی شد اما گشایشی بود که ایجاد شد.

اهم اظهارات رئیس دولت را بخوانید؛
*اینکه در برجام چه اتفاقاتی خواهد افتاد خیلی مهم است. دولت آمریکا بعد از یک سال که سرکار آمده است همه تلاشش بر این بود که برجام را از بین ببرد ولی تا امروز نتوانسته است. این یعنی برجام یک توافق مستحکم است و به سادگی نمی توان از بین برد. موضع گیری دولت آمریکا در مقابل ایران و برجام از سوی چه کسی مورد حمایت قرار گرفت؟ در دنیا تنها چند کشور از آمریکا حمایت کردند اما کل اتحادیه اروپا روبروی آمریکا ایستاد. چین و روسیه ایستادند. در سازمان ملل دو نطق شد یکی رئیس جمهور آمریکا یکی رئیس جمهور ایران که مورد مقایسه قرار گرفت. می گفتند ایران منطقی و مودب با دنیا حرف زد ولی رئیس جمهور آمریکا با شیوه غیرمنطقی با ملت ایران حرف زده است.

*ما موفقیت بزرگی در سیاست خارجی داشتیم. باید همه تلاش مان را بکار بگیریم که در قدم های بعدی هم دشمن ناموفق شود. تا امروز بدخواهان برجام که در منطقه اسرائیل و عربستان هستند و در بیرون هم تندروهای آمریکا هستند موفق نبودند. در عین حال اگر مشکلی هم پیش بیاید برنامه های لازم را پیش بینی کرده ایم.

*قول من به مردم این بود که در دولت دوازدهم مثل دولت یازدهم حزبی نباشد. فراجناحی باشد و به همان صورت هم عمل کردم. براساس شایستگی ها و مشورت هایی که کردم وزرا را انتخاب کردم. برخلاف آنچه شایع بود که روی من فشارهایی هست که وزرا را انتخاب کنم اما برمبنای مصلحت جامعه عمل کرده و می کنم.

*نکته ای مهم را تاکید می کنم آنهم اینکه در شرایط فعلی کشور هیچ چیز برای ما واجب تر از انسجام و وحدت ملی نیست. باید اختلافات را کم کنیم. همه احزاب و جناح ها و طوابف در کنار هم باشیم. در شرایط فعلی منطقه و جهان این وحدت و توازن بین قوا و نیروهای مسلح بسیار مهم است. در این دولت تلاشم بر مذاکره بیشتر با دو قوه دیگر و نیروهای مسلح بوده است و بیشتر هم خواهد شد. نیازمند یک اتحاد و وحدت بیشتری داریم.

*آنچه من قول دادم این بوده که زن ها در اشتغال بتوانند فضای مناسب داشته باشند. من خدمت بانوان اعلام می کنم که اشتغال بانوان در دولت قبل از دولت یازدهم منفی بوده است. در دولت یازدهم حضور زنان در زمینه اشتغال حضور بسیار پررنگی بوده است. از سال 93 تا سال 96 سالانه 685 هزار اشتغال داشتیم که 307 هزار نفر به طور متوسط خانم ها بوده است. یعنی اشتغال بانوان قابل ملاحظه بوده است.

*قولی که دادم در مدیریت ها هم از زنان بیشتر استفاده کنیم هم در دولت تلاشم براین بود که در سطوح مختلف از بانوان استفاده کنیم. یک مقام ارشد در وزارت نفت خانم است. در دیگر وزارتخانه ها هم معاونانی از بانوان انتخاب شده است. مثلا یک شرکت مهم هواپیمایی را یک خانم اداره می کند. در سطوح مدیریتی تلاش می کنیم خانم ها و جوانان حضور جدی تر داشته باشند. در دولت دوازدهم یک وزیر دهه شصتی را به مجلس معرفی کردیم. این یک نمونه است برای اینکه کابینه ما و مدیران ارشد ما در استفاده از زنان و جوانان و اقلیت های دینی و مذهبی و قومیتی استفاده بیشتری شود. همه اینها در انتخابات سنگ تمام گذاشتنند. هیچوقت فراموش نخواهم کرد هم وعده خود خودم را فراموش نخواهم کرد. در این 100 روز هم همین روند را داشتیم. خوشحالم که وزرایی که به مجلس معرفی کردند هر سه فراکسیون به این وزرا رای دادند. رای به وزرا رای خوب و کم سابقه بود همکاری سه قوه بویژه دولت و مجلس در اداره کشور بسیار مهم است.

2929

کلید واژه‌ها : حسن روحانی - دولت دوازدهم -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی‌های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح‌ها و لوایح بگذارند. آن‌ها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون‌ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت‌تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می‌توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره‌های قبل دولت‌ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کار‌های اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا