Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی سه درخواست خود را در قالب گزارشی به نمایندگان ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ادامه گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی درباره نحوه اجرای قانون سیاست های کلی اصل ۴۴ با حضور نمایندگان دولت بررسی شد و در نهایت، رای گیری برای ارسال این گزارش و تخلفات دولت به قوه قضائیه، به جلسه علنی بعدی مجلس موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در شرح این گزارش اظهار داشت: سیاست های کلی اصل ۴۴ فقط به معنی واگذاری و خصوصی سازی نیست و در این گزارش نیز سعی شده تا به فعالیت های دیگر مرتبط با این سیاست ها نیز پرداخته شود.

وی اظهار داشت: یکی از موارد مهم به جا مانده در سیاست های کلی اصل ۴۴، توانمندسازی تعاونی هاست.

فولادگر با بیان اینکه روح سیاست های کلی اصل ۴۴ کاهش تصدی گری دولت و توانمندسازی بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: ۴۰ ماده در قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ مربوط به موضوع «رقابت» است اما چرا شورای رقابت به قیمت گذاری خودرو وارد می شود؟ آنها باید ناظر ناظرین باشند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به ذکر نمونه هایی از جمله خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اشاره کرد و گفت: این دو باشگاه ورزشی هستند نه فرهنگی، چون در ای اف سی به عنوان باشگاه حرفه ای ثبت شده اند، بنابراین باید واگذار شوند و منابعی که دولت می دهد صرف دیگر رشته های ورزشی شود.

فولادگر در پایان با اشاره به سه محور اصلی این گزارش خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین محورهای گزارش درخواست ۵ مورد اصلاح قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ است که درخواست اعلام وصول خارج از نوبت آن را داریم.

گفتنی است در گزارش ارائه شده سه محور اصلی به این شرح به چشم می خورد؛

۱-درخواست ارائه گزارش استنکاف دولت از اجرای قانون سیاست های کلی اصل ۴۴ به قوه قضائیه با توجه به ماده ۲۳۶ قانون آیین نامه داخلی مجلس

۲-اصلاح روند اجرایی و بخشنامه ها و مصوبات دولت و مصوبات شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی

۳-اصلاح قانون سیاست های کلی اصل ۴۴ در محورهایی از جمله ساماندهی سهام عدالت، موضوع فصل ششم قانون، اصلاح ماده ۵ قانون در جهت افزایش سقف سهم اشخاص حقیقی و حقوقی از تملک سهام بانک های خصوصی، اصلاح ماده ۶ قانون، تعیین تکلیف خلاء قانونی و یا رفع نقیصه قانونی در ارتباط با موضوع رقابت و انحصار و پیگیری ارسال لایحه توسط دولت یا طرح توسط نمایندگان در حوزه های آموزش و تحقیقات، بهداشت و سلامت و فرهنگ (موضوع تبصره ۲ ماده ۳ قانون)

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود

 عبدالله مرادی با اعلام برگزاری نخستین نشست کمیسیون احزاب در ۱۴۰۳ گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات از ۳ عضو کمیسیون امیری اصفهانی به عنوان نماینده قوه قضائیه و شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مجریه به همراه دبیر کمیسیون شکل گرفته است.

مردای ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات ۱۰خرداد ۱۴۰۳ تعیین شد که طبق قانون، آگهی رسمی آن یک ماه زودتر برای ثبت نام داوطلبان منتشر می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه این نشست اظهار کرد: مقرر شد مبلغ یارانه اختصاص یافته به احزاب سراسر کشور به حساب خانه احزاب ایران واریز و نحوه توزیع آن توسط کمیسیون احزاب تعیین شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در خصوص حزب جامعه زینب (س) اعلام کرد که اعضای کمیسیون ضمن توجه به رای صادره تصمیم گرفتند: متقاضیان برگزاری مجمع عمومی این حزب، مطابق قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی درخواست و پیشنهاد برگزاری مجمع عمومی را به دبیرخانه کمیسیون ارائه دهند.

مرادی اضافه کرد: در این جلسه با صدور پروانه فعالیت حزب «سازمان مردم تمدن ساز استان تهران» مشروط به اصلاح اساسنامه و مرامنامه موافقت و نیز با تمدید پروانه فعالیت سه حزب؛ «جوانان ایران اسلامی»، «کانون تربیت اسلامی»، «خانه پرستار» موافقت شد.

به گفته وی، ایجاد چهار شعبه استانی احزاب شامل: ۱-شعبه استانی حزب جمهوریت در استان همدان، ۲- شعبه استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در استان ایلام، ۳- شعبه استانی جمعیت اعتلای نهاد‌های مردمی در استان ایلام، ۴-شعبه استانی حزب نسل نو در استان ایلام مورد پذیرش کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب اعلام کرد: همچنین با تمدید پروانه فعالیت ۴ انجمن اقلیت دینی ۱-سازمان زنان زرتشتی، ۲-انجمن زرتشتیان رحمت آباد یزد۳، انجمن زرتشتیان مریم آباد یزد، ۴-انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر موافقت شد.

مرادی خاطرنشان کرد که طبق قانون، تعداد ۵۷ انجمن اقلیت‌های دینی در کشور در فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد