Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: تا امروز ۴۵ میلیارد تومان وام شهریه به دانشجویان پرداخت شده ولی متاسفانه تخصیص صفر بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان کمپین مطالبات دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری وزارت علوم با مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدان مهر در این دیدار گفت: دولت نیز محدودیت هایی دارد، سازمان برنامه و بودجه در مجموع ۸ میلیارد تومان وام دکتری به دانشجویان اختصاص داده بود که هنوز ۴۰ درصد اعتبار کلی آن پرداخت نشده است.

پرداخت ۱۳۰ میلیارد تومان وام ویژه دکتری

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: با این وضعیت، بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان به دانشجویان دکتری وام پرداخت کرده ایم و وام ضروری را هم به ۹ هزار نفر به مبلغ ۲۸ میلیارد تومان توانستیم، پرداخت کنیم.

پرداخت  ۴۵ میلیارد تومان وام شهریه

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: تا امروز ۴۵ میلیارد تومان وام شهریه به دانشجویان پرداخت شده ولی متاسفانه به دلیل اینکه تخصیص صفر بوده، اگر توسعه منابعی صورت نمی گرفت، پرداخت وام هم منتفی می شد که با تدبیر و مدیریت وضع موجود توانستیم هم شرایط را تسهیل کرده و هم خدمت رسانی را انجام دهیم.

پیشنهاد افزایش مبلغ وام ویژه دکتری از ۷۰۰ هزار تومان به ۸۰۰ هزار تومان

وی ادامه داد: در جلسات وزارت علوم نیز تصویب شده که مشکلات وام با بانک را حل کنیم که پیشنهاد افزایش مبلغ وام را از ۷۰۰ هزار تومان به ۸۰۰ هزار تومان مطرح کرده ایم و همچنین زمان تنفس و سودش را مطابق پیشنهاد دانشجویان دکتری دنبال خواهیم کرد.

یزدان مهر افزود: توقع ما از دانشجویان دکتری این است که با درک شرایط کمک کرده و اصل را بر این قرار دهیم که جدیدالورودها به سمت بانک تمایل پیدا کنند چون شرایط بانک نیز بهتر است. همچنین در مذاکرات بعدی بانک را متقاعد کنیم ضامن بازنشسته را بپذیرد.

وی ادامه داد: متاسفانه فرهنگی نهادینه شده، که بانک وام را پس می گیرد ولی صندوق نه، ما به جد پیگیر اقساط دانشجویان خواهیم بود. بهتر است اگر مواردی بود که به دلایل خاص مثلا ضامن بازنشسته نمی تواند از بانک وام بگیرد به سمت صندوق هدایت شده ولی بقیه دانشجویان در شرایط یکسان وام بانک را درخواست کنند.

پیگیری پذیرش ضامن بازنشسته توسط بانک

وی افزود: همچنین مذاکرات با بانک برای قبول ضامن بازنشسته را نیز در اولویت قرار خواهیم داد. موارد بیان شده تا امروز را  ارسال کرده ایم و موارد دیگر را نیز پیگیری خواهیم کرد، نماینده دانشجویان دکتری نیز می تواند در جلسه با بانک حضور یابد و مشکلات را مطرح کند.

یکی از نمایندگان کمپین مطالبات دانشجویان و فارغ التحصیلان گفت: متاسفانه بانک بدهی ۶ ماهه ثبت کرده ولی پرداخت ۳ ماهه صورت گرفته است که باید پیگیری شود. وام ضروری بسته شده و ورودی های جدید برخی دانشگاه‌ها بالاجبار به سمت بانک سوق داده شده اند، در حالیکه ضامن را به محضر برده و سند تعهد محضری را آورده بودند.

وی ادامه داد: قرار بر تحمیل نبود، این ۶ هزار نفر هم بدون تحمیل به بانک مراجعه کردند. پس اگر شرایط وام بانک منطقی و متناسب با شرایط دانشجویان شود، برای آنها هم تفاوتی ندارد.

بازشدن مجدد سامانه ثبت وام ضروری دکتری تا آخر سال

یزدان مهر افزود: از اول تا بیستم هر ماه مهلت ثبت نام دانشجویان برای وام دکتری در نظر گرفته شده، ولی براساس تقویم، اکنون نوبت ثبت نام وام ضروری نیست، اما برنامه ریزی شده، تا آخر سال یکبار دیگر سامانه باز  شود، تا دانشجویانی که نتوانستند وام ضروری ۳ میلیون تومانی را دریافت کنند، بتوانند ثبت نام کنند.

وام ضروری لغو نشده است

وی ادامه داد: اینکه وام ضروری لغو شده، درست نیست، مصوبه هیات امنا دراین خصوص وجود دارد که پابرجا بوده و این روند ادامه خواهد یافت. امسال ۹ هزار نفر وام دریافت کردند سال بعد این تعداد کمتر شده و فشار کمتر خواهد بود.

یزدان مهر افزود: در رابطه با پژوهانه نیز پیشنهاداتی تدوین شده و برای بودجه سال ۹۷ به سازمان برنامه و بودجه ارایه شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

به گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟