Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی از پیگیری تدوین پیش نویس شاخص های کمی و کیفی به منظور پایش و ارزیابی فعالیت همه دستگاه های اجرایی در حوزه حقوق شهروندی خبر داد.

شهیندخت مولاوردی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره اقدامات و فعالیت های حقوق شهروندی در 100 روز فعالیت دولت دوازدهم با تاکید بر تدوین پیش نویس برنامه ملی اقدام حقوق شهروندی، افزود: در این مدت سه سفر استانی به استان های کردستان، خراسان رضوی و کرمانشاه با هدف آموزش، اطلاع رسانی و ظرفیت سازی حقوق انجام شده است که البته این سفرها ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حضور و سخنرانی در بیش از20 نشست تخصصی، همایش و جلسه هم اندیشی با فعالان نهادهای مدنی و استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی از دیگر اقدامات دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی برای جریان سازی و ترویج مطالبه گری در این زمینه است.
مولاوردی اظهار کرد: پیگیری تدوین راهنمای برنامه اصلاح و توسعه نظام حقوقی توسط دستگاه های تابعه قوه مجریه در زمینه حقوق شهروندی، پیگیری تدوین پیش نویس آیین نامه ها و روش های غیرقضائی برای مقابله با موارد نقض حقوق شهروندی، همچنین بررسی راهکارهای تعاملی، هماهنگی و هم افزایی با سایر قوا و دستگاه های حاکمیتی در تحقق حقوق شهروندی از دیگر اقدامات انجام شده در 100 روز نخست فعالیت دولت دوازدهم است.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با تاکید بر نقش سازمان های مردم نهاد در تحقق حقوق شهروندی گفت: شناسایی سازمان های مردم نهاد و انجمن های علمی فعال در حوزه حقوق شهروندی و اقدام به راه اندازی بانک اطلاعاتی مربوطه همچنین راه اندازی بانک اطلاعاتی اساتید و مدرسان حقوق شهروندی و فعال سازی شورای مشورتی و کارگاه های تخصصی متناظر حق های درج شده در منشور حقوق شهروندی نیز پیگیری می شود.
مولاوردی با بیان اینکه در این مدت موارد نقض حقوق شهروندی پیگیری شده است، افزود: قرار است سالانه گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی در مورد حقوق شهروندی توسط رئیس جمهوری به شهروندان و ملت ارائه شود که هماهنگی و پیگیری تدوین و ارائه این گزارش در مورد پیشرفت ها و راهکارهای رفع موانع حقوق شهروندی در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، در گزارش 100 روزه دولت دوازدهم به تدوین ‌پیش‌نویس‌ برنامه‌ ملی‌ اقدام‌ حقوق‌ شهروندی اشاره است و در بخش اقدامات و برنامه های حقوقی قضائی، تلاش برای اجرای منشور حقوق شهروندی در سه محور سازماندهی جبران خسارت دیدگان ناشی از قصور قضات، حمایت از بزه دیدگان با همکاری دادگستری های سراسر کشور و سازماندهی نشست های تخصصی و آموزشی با موضوعات حقوق بشر و حقوق شهروندی مورد تاکید قرار گرفته است.
اجتمام**3229**1569
خبرنگار: حنانه شفیعی** انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، یوسف نوری بر لزوم اقامه نمازجماعت اول وقت در دستگاه‌های اجرایی تاکیدو تصریح کرد: افرادی که دچار ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند با فرهنگ و اقامه نماز بیگانه هستند

وی با اشاره به ورود بیش از ۲۰ میلیون گردشگر به مازندران افزود: باید در تلاش باشیم تا توسعه زیرساخت‌های مساجد بین راهی بهبود یابد

وی با بیان اینکه نشست شورای اقامه نماز هم از لحاظ فردی و هم از لحاظ اجتماعی جزو برنامه‌های اولویت دار استان است گفت: این نشست‌ها در شهرستان‌ها هم باید بصورت منظم برگزار شود.

حجت الاسلام ابراهیمی دبیر شورای اقامه نماز استان در این نشست با اشاره به اینکه باید مصوبات شورای اقامه نماز در دوره‌های گذشته از سوی مسئولان اجرایی شود گفت: همه دستگاه و نهاد‌ها باید در اجرای مصوبات شورای اقامه بسیج شوند

وی با اشاره به اینکه اماکن بین راهی برای اقامه نماز باید برای جانبازان و معلولان مناسب سازی شوند افزود: مازندران قطب گردشگریست، اما متاسفانه اکثر مساجد بین راهی در هنگام نماز صبح بسته است

دیگر خبرها

  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران