Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@05:04:21 GMT

ضروروت استفاده از مدیران جوان

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۶۸۷۰۲

ضروروت استفاده از مدیران جوان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،محمدعلی جوادی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بندرعباس گفت: اکنون میانگین سن مدیران حدود 53 سال است در حالی که در سال های اول انقلاب کشور با مدیران با میانگین سن 21 تا 25 سال اداره می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هرمزگان ظرفیت بالایی در توسعه کشاورزی دارد که باید با تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی از زمان کاشت تا سفره مردم از ظرفیت های کشاورزی هرمزگان استفاده شود.
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در جهاد کشاورزی نیاز به کار جهادی است.
حسین هاشمی تختی افزود: اکنون وضعیت کشاورزان استان مطلوب نیست و جوانان تمایلی به اشتغال در بخش کشاورزی ندارند زیرا این شغل را کم درآمد می دانند.
وی گفت: بخشودگی وام های زیر صدمیلیون تومان از برنامه های مجلس برای کمک به کشاورزانی بود که نمی توانستند تسهیلات دریافتی را پرداخت کنند.
هاشمی تختی افزود: کارآمدی، پاکدستی و دل در گرو نظام و رهبری داشتن سه شاخص انتخاب مدیران در استان است حالا چه بومی باشد و چه غیر بومی، البته طبیعی است که ما از مدیران استانی موفق حمایت می کنیم.
بهروز اکرمی معاون استاندار هرمزگان نیز در این همایش گفت: تکمیل زنجیره ارزش در بخش کشاورزی، مدیریت منابع آب، اصلاح و نوسازی باغات استان و برندسازی محصولات تولیدی استان مانند پیارم، لیمو و نارنگی باید در اولویت سازمان جهادکشاورزی استان باشد.
علیرضا حیدری پوری رئیس سابق جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در این مراسم گفت: علمی و اقتصادی کردن کشاورزی استان و تجهیز منابع مالی و تقویت نیروی انسانی از اولویت های من در دوره ریاست بر سازمان جهادکشاورزی هرمزگان بود.
وی افزود: تدوین سند مدیریت استراتژیک کشاورزی استان، از مهمترین طرح هایی بود که در این دوره اجرا شد و بخشهای مختلفی مانند سند بهره وری آب، سند توسعه شیلات و توسعه جزایر استان از مهم ترین بخشهای این سند است.
حیدری پوری گفت: کشاورزی استان هر چه بیشتر باید از کشاورزی باز به کشاورزی بسته و گلخانه ای تبدیل شود تا با بهره وری بیشتر به تولید بیشتر و مصرف کمتر منابع دست یابیم.
حیدری پوری رسیدن به تولید 24 هزار تن ذرت، تولید بیش از 60هزار تن گندم، آبیاری نوین 20هزار هکتار از اراضی استان، تولید 10 هزار تن میگوی پرورشی، کشت گیاهان دارویی در 58 هکتار رسیدن بخش کشاورزی به سهم 11 درصدی از اعتبارات استانی را از مهم ترین دستاوردهای جهادکشاورزی در دوره مدیریت خود برشمرد.
رئیس جدید سازمان جهادکشاورزی هرمزگان نیز در این مراسم گفت: هرمزگان در برخی فصول بارندگی هایی خوبی دارد و استانی سیلابی است که برای استفاده از این آب باید اعتبار ویژه ای برای آبخیزداری و استفاده از روان آب ها در استان اختصاص یابد.
علی باقرزاده همایی افزود: باید با کمک مراکز تحقیقاتی و علمی به سمت نوین سازی کشاورزی استان حرکت کنیم.
نمایندگان کشاورزان استان نیز در این مراسم خواستار توجه بیشتر به بخش کشاورزی بویژه تامین منابع مالی و تسهیل پذیرش وثیقه های بانکی کشاورزان شدند.
علی باقرزاده همایی پیش از این مدیرآب وخاک و فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بود که از امروز به سمت رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان منصوب شد و علیرضا حیدری پوری رئیس سابق جهادکشاورزی هرمزگان نیز با حکم محمود حجتی وزیر کشاورزی، به سمت مشاور وزیر و مجری طرح ملی آبخیزداری کشور منصوب شد.
انتهای پیام/ر

تودیع و معارفه رییس سازمان جهاد کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: از ضروریات شکوفایی اقتصاد پسته این است که با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان، زنجیره ارزش این محصول تکمیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری، امیر حسن‌زاده در ششمین گردهمایی فعالان صنعت پسته ایران به میزبانی مشهد، اظهار کرد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های مدیران استان، شورای عالی پسته با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.

وی با بیان اینکه دولت و مسئولان دولتی پشتیبان کشاورزان و تاجران هستند، افزود: ۱۳ استان کشور در کشت و تولید محصول پسته فعالیت دارند و میز پسته باید در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان تصریح کرد: تولیدکنندگان پسته در بالادست و پایین دست با یکدیگر زنجیره نشده‌اند و از ضروریات شکوفایی اقتصاد این محصول ارزشمند این است که با کمک خود تولیدکنندگان و صادرکنندگان این زنجیره تکمیل شود.

وی افزود: مدیران استان برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و تاجران، رایزنی‌های بسیاری انجام داده‌اند و در مسیر رفع آن‌ها می‌کوشند.

کد خبر 748034

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • ناراحتی ستاره سابق از بارسا: از رئال یاد بگیرید!
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود