Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر اهورا به همراه وکیلش راس ساعت ۱۰:۰۵دقیقه وارد دادگاه می شود ، گرد سپیدی بر موهای کناری سرش نشسته و در جوانی پیر شده است . بعد از چند دقیقه متهم را با دستبند های گره خورده به دست و پایش کشان کشان می آورند اما خبری از مادر اهورا نیست و تنها وکیل او در کنار پدربزرگ کودک در اولین جلسه دادگاه حاضر شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* تا خودم طناب دار را گردن متهم نیندازم آرام نمی شوم
پس از قرائت متن کیفر خواست توسط نماینده دادستان ، پدر اهورا که اندوه از دست دادن فرزند را به خوبی می شد در چهره او دید از دادگاه تقاضای قصاص می کند و می گوید :«تا خودم طناب دار را گردنش نیندازم آرام نمی شوم و چیزی جز این نمی خواهم»
او ادامه می دهد : با رئیس ساختمان برای پیگیری وضعیت اهورا در ارتباط بودم . ایشان حدود ساعت ۳:۳۰ با من تماس گرفتند و گفتند کجایی ؟ اهورا حالت خوبی ندارد . من خارج از انزلی بودم و خودم را به بیمارستان رساندم که پزشکان گفتند چنین اتفاقی برای اهورا افتاده است.
وی ادامه می دهد : من تعجبم از مادر اوست که می گوید هیچ شکایتی ندارم . همسایه ها به من گفتند که صدای جیغ بچه را شنیدند و هنگامی که در آپارتمان را شکستند با بدن عریان اهورا مواجه شدند که از دهان و مقعد خونریزی داشته و ادرار بر کف زمین ریخته و با دست جمع شده بود. یکی از همسایه ها اظهار کرده که به او تنفس داده است و اهورا نفس می کشید ، سپس خانوم های همسایه بچه را شستند و او را به بیمارستان انتقال دادند .
وی می گوید : پزشکان بیمارستان گفتند که کودک ریه ندارد و از ناحیه قفسه سینه آسیب دیده است .

* عدم حضور مادر اهورا در نخستین جلسه بررسی پرونده قتل اهورا
مادر اهورا در دادگاه حضور ندارد و این موضوع حتی موجب تعجب رییس دادگاه می شود ، پس از چند دقیقه وکیل مادر اهورا فرا خوانده می شود و او نیز از دادگاه به نمایندگی از سوی موکلش ، قصاص متهم را درخواست می کند.

* دفاعیات متهم به قتل اهورا
پس از لحظاتی (م. ق) متهم به قتل عمدی و کودک آزاری اهورا و همچنین مرتکب شرب خمر به دفاع از خود می پردازد او اظهار می کندکه اعترافات پیشین او تحت شکنجه از او گرفته شده است .
ناپدری اهورا ادامه می دهد : چگونه ممکن است طی مدت دو هفته هم دست اهورا را بسوزانم و هم به او تجاوز کنم ؟ یعنی از انسانیت هیچی نفهمیده ام ؟ به غیر از من کسی دیگری در آن خانه نبوده ؟ چرا مادر او متوجه این رفتارها نشده است ؟
او در پاسخ به قاضی دادگاه می گوید که کودک آزاری را قبول ندارد و خود صاحب دختر کوچکی است اما شرب خمر را قبول دارد .

همسر موقت مادر اهورا درباره چگونگی حادثه ادامه می دهد : جای رد سُر خوردن پای اهورا در دستشویی است اما به من گفتند ساختگی است . قفل مرکزی در آپارتمان نیز خراب بود و من خودم در را برای همسایه ها باز کردم و بدن اهورا خونی نبود و خودم بچه را ابتدا به بیمارستان رازی و بعد پورسینا بردم .
وی ادامه می دهد: آن خانم به من گفت فرار کن ، میلاد و بابا تو را می کشند. به من در آگاهی گفتند باید قتل را به گردن بگیرم چون خبر آن رسانه ای شده است .
در حالی که ترس و اضطراب چهره متهم را در برگرفته در ادامه پرسش های قاضی بیان می کند : ۸ شبانه روز من را کتک زدند ، سه روز اول هیچ به من آب ندادند و حتی اجازه ندادند اعتراف را خودم بنویسم و فقط اثر انگشت و امضا از من گرفتند . کف پایم را با لوله میزدند و سپس پای من رادر یک لگن آب سرد می گذاشتند و بعد از آن به من می گفتند راه برو . حتی در صحنه بازسازی در اتاق بغلی من را زدند.
متهم ادامه می دهد : حتی شاهد دارم که آن خانم به من گفت فرار کن . نمی خواهم گناه کسی را بشویم اما خانم خودش هر روز جلوی نمایشگاه به دنبال من می آمد .
در ادامه جلسه نماینده دادستان اظهارات متهم را کذب می خواند و دست خط متهم را به رییس دادگاه نشان می دهد که متهم در این مورد اذعان می دارد که با ترس و تحت فشار اعترافات اولیه را نوشته است .
در ادامه نماینده دادستان، صورت جلسه دیگری را با دست خط متهم ارائه می دهد .

م.ق در ادامه دفاعیات خود درباره بازجویی روز اول می گوید : خالکوبی های بدن من را دیدند و به من گفتند تو شیطان پرست هستی .

*پخش فیلم بازسازی صحنه قتل وکودک آزاری
پس از لحظاتی فیلم بازسازی صحنه قتل پخش می شود ، یکی از اعضای خانواده متهم که در جلسه حضور دارد مدام زیر لب می گوید خدا جای حق نشسته است و دعا می خواند . او هنوز این حادثه هولناک را باور نکرده است . فیلم پخش می شود و قاضی رو به متهم اعلام می کند نشانه هایی از فشار برای اقرار گیری از شما در فیلم دیده نمی شود . متهم دفاع می کند و می گوید شاید خود باز پرس می خواهد با دستگیری من ترفیع درجه بگیرد . قاضی  می گوید هیچ بازپرسی برای دستگیری شما ترفیع درجه نخواهد گرفت . ادامه فیلم پخش می شود . خانواده متهم همچنان معترض هستند و معتقدند در صحنه بازسازی ، متهم مضطرب بوده و حرف هایی که به او می زدند را فقط تکرار می کند .

* ادامه دفاعیات متهم
م.ق در ادامه دفاعیات خود می گوید که ضربه آرامی به اهورا زده و او تعادلش را از دست داده است و از پشت سر به دیوار خورده که همین موضوع منجر به خونریزی مغزی و مرگ او شده است .

ناپدری اهورا به رابطه خوب بین خود و اهورا و دخترش اشاره می کند و می گوید من با این وزنم چگونه می توانم به کودک تجاوز کنم ؟ کودک آسیب خواهد دید .

پس از اظهارات وکیل متهم ، تصاویری از آثار ضرب و جرح بر بدن اهورا پخش می شود ، پدر اهورا رویش را برمی گرداند و طاقت دیدن کبودی های بر روی بدن اهورا را ندارد . با این حال خطاب به متهم می گوید: «همین بلا رو سرت میارم»
م.ق در ادامه دفاعیات خود ، کبودی های بدن اهورا را ناشی از شیطنت های کودکانه او می داند و می گوید : 《یعنی در دو هفته من کودک را اینقدر کتک زدم ؟
که پدر اهورا خطاب به او می گوید : « تو دو هفته در آن خانه نبودی»
م.ق همچنین در باره شرب خمر به قاضی دادگاه توضیح می دهد که به همراه خانم و چند نفر دیگر به مصرف مشروبات الکی می پرداختند .
 در ادامه نماینده دادستان با کسب اجازه از دادگاه ، گفته های متهم را متفاوت با آنچه پزشکی قانونی اظهار داشته عنوان می کند و می گوید که طبق گفته پزشکی قانونی ، ضربات شدید منجر به خونریزی و درنهایت قتل او شده است . در پایان متهم در خواست تحقیق بیشتر درباره رابطه او و اهورا از همسایه ها را می کند .سپس قاضی دادگاه ،ختم دادرسی و ادامه جلسه به صورت غیرعلنی برای بررسی پرونده را صادر کرد. دوباره دستبند ها به دست ها و پای متهم گره می خورند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سعید شهواری در نشست فصلی شورای معاونین و رؤسای دادگستری لرستان، اظهار داشت: از تلاش همه معاونین، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها، رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش و همه همکاران قضائی و اداری تقدیر و تشکر می‌کنم و در نتیجه تلاش‌های همه شما عزیزان در سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوب و چشمگیری داشتیم که قابل‌تقدیر است و البته ما به این میزان قانع نیستیم چرا که ظرفیت استان بیش از این است.

بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شد

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار پرونده به دادگستری استان وارد شده است که علاوه بر آنها قریب به پنج هزار پرونده از سنوات قبل رسیدگی و مختومه شده است، بیان کرد: با پیگیری و مطالبه مدیران قضائی می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دادگستری کارهای خوب و بزرگی را انجام داد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه گواهی عدم سو پیشینه در استان از یک تا چهار ساعت صادر می‌شود، افزود: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شده است که در میزان مصرف کاغذ صرفه‌جویی خوبی به‌عمل‌آمده ضمن اینکه چون هدف قوه قضائیه نیل به رسیدگی بدون کاغذ به پرونده‌ها است بایستی خودمان از همین حالا به سمت الکترونیکی و بدون کاغذ کردن رسیدگی به پرونده‌ها پیش برویم.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسه ابلاغ سند تحول و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است، ضمن اینکه در سال گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفت که انتظار داریم این تلاش‌ها ادامه پیدا کرده و بر آن بیفزایم، اظهار داشت: قوه قضائیه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و یکی از ارکان نظام باهدف احقاق حق در جامعه تکالیفی بر عهده دارد که برای نیل به این اهداف داشتن یک برنامه هدفمند لازم است.

دادگاه‌های «صلح» ایجاد می‌شوند

وی افزود: دومین سند تحول قضائی بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده و برای تحقق آن برنامه عملیاتی ارائه شده است که در آن مأموریت‌ها احصا و چالش‌های آن مأموریت شناسایی و راهکار آن چالش نیز تدوین شده است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر قوه قضائیه برنامه‌محور بوده است، عنوان کرد: سند تحول داری چهارفصل است که فصل اول مربوط به کلیات بوده، فصل دوم دررابطه‌با برنامه تحول است، فصل سوم نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول و فصل چهارم نظام راهبرد و پایش است که مهم‌ترین آن فصل دوم است که شامل برنامه‌های عملیاتی است که باید اجرایی شود.

حجت‌الاسلام شهواری ضمن اشاره به اینکه در سند تحول سه نوع برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است، تصریح کرد: در فصل دوم برنامه تحولی بر اساس اصل ۱۵۶ و دیگر اسناد و قوانین هفت مأموریت برای قوه قضائیه تعریف شده که به تعداد مأموریت در فصل دوم سند تحول زیر فصل و در تمامیت برای تحقق راهکارها برنامه عملیاتی تعریف شده است که بایستی برنامه‌های کوتاه‌مدت را سریعاً اجرا و نسبت به آنها اقدام کنیم.

وی ضمن مهم برشمردن اتقان آرا و تأکید بر تشکیل هیئت مستشاری از قضات باتجربه جهت مشورت دادن دررابطه‌با پرونده‌های مشکل‌دار و گره‌دار با حفظ استقلال قضات، اظهار داشت: ایجاد دادگاه‌های صلح جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است و باید تا مهرماه این دادگاه‌ها تشکیل شده و دراین‌رابطه میزان پرونده‌های حقوقی احصا شده تا تعداد دادگاه‌های صلح موردنیاز مشخص شود.

لزوم کاهش پرونده‌های معوق و مسن

وی با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی اقدام هدفمند برای اجرای مأموریت‌های قوه قضائیه و هدف برنامه عملیاتی این است که مأموریت‌های قوه قضائیه به طور متوازن پیش برود، گفت: در سند تحول قضائی، قوه قضائیه هدف‌محور شده است و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت خوبی طراحی شده است به‌عنوان‌مثال در سال پایانی سند تحول دوم صدور گواهی حصر وراثت باید به اداره ثبت‌احوال واگذار شود که باید مقدمات قانونی آن در مجلس شورای اسلامی انجام شود و طبیعتاً تا پایان برنامه سند تحول به طول خواهد انجامید.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: در برنامه عملیاتی که متعلق به دادگستری است برخی از سازمان‌های تابعه نیز در ذیل اجرای برنامه آمده‌اند و آنها نیز در تحقق برنامه عملیاتی دخیل هستند.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه برای هر یک از مأموریت برنامه عملیاتی یک مسئول مشخص کرده‌ایم که بایستی بر اقدامات ذیل آن هدف نظارت و پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: شاخص‌های ۲۵ گانه ملاک ارزیابی دادگستری استان، معاونین، رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش بوده و چکیده همه تلاش‌های ما بایستی به ارتقا این شاخص‌های ۲۵ گانه ختم شود.

وی با تأکید بر آمارگرایی و رسیدگی به‌موقع به پرونده‌های مردم را از باب حق‌الناس و رضایتمندی مردم دانست و افزود: کاهش پرونده‌های معوق و مسن بایستی در دستور کار قرار گرفته و در این راستا کمیته رفع اطاله دادرسی تشکیل و جلسات آن به‌صورت هفتگی برگزار و پرنده‌های معوق و مسن در این کمیته مطرح و برای مختومه کردن آن چاره‌اندیشی صورت گیرد.

کاهش شعب نامتعارف در دادگستری

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه شعب نامتعارف در ابتدای سال گذشته ۴۸ مورد بود که به ۱۶ شعبه رسیده است و این روند کاهشی بایستی به‌سرعت ادامه پیدا کند، گفت: بایستی تلاش کرد که نرخ گردش پرونده‌ها به حداقل ممکن رسیده و همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده به دادگستری کوشش کرد که دراین‌رابطه بایستی همه پرونده‌های تصادف به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

حجت‌الاسلام شهواری سه جرم سرقت، مواد مخدر و تیراندازی را از چالش‌های دادگستری استان دانست که نیاز به چاره‌اندیشی فوری و پیشگیرانه دارد و افزود: در برنامه عملیاتی سال جاری پنج پروژه تعریف شده که بایستی بر اساس آن محکومیت‌های جایگزین حبس را هدفمند کنیم.

وی سامانه‌های الکترونیک و استعلامات قضائی را ظرفیت بسیار خوبی دانست که بایستی مورداستفاده قضات در راستای تسهیل و تسریع امور رسیدگی قرار گیرد، ابراز کرد: انتخاب کارشناسان با قرعه، دادرسی الکترونیک، دادرسی بر خط که باعث عدم تردد ارباب‌رجوع و آسیب‌های مربوط به آن می‌شود، پابند الکترونیک و افزایش پرونده‌های صلح و سازش بایستی در دستور کار همه قضات استان قرار گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان ضمن تأکید بر اینکه همه کارهای ما باید ختم به رضایتمندی مردم شود و همه ما در دادگستری باید حسن خلق را سرلوحه کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: دادگستری استان به لحاظ رضایتمندی ارباب‌رجوع در وضعیت مناسبی قرار دارد به‌گونه‌ای که در پایان بهمن سال گذشته رضایتمندی ارباب‌رجوع از مجموعه دادگستری استان ۸۵ درصد بوده است که بایستی آن را حفظ و ارتقا داد.

حجت‌الاسلام شهواری، گفت: باتوجه‌به اینکه فلسفه قرار تأمین دردسترس‌بودن متهم است و دادستان‌ها بایستی برقرار منتهی بر بازداشت به‌صورت جدی نظارت کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه جلسات شوراها و ستادها بایستی به طور منظم برگزار شود چرا که ظرفیت بسیار خوبی برای پای‌کار آوردن مدیران است، اظهار کرد: برگزاری منظم نشست‌های قضائی و همچنین نظارت دقیق بر مراجع انتظامی بایستی موردتوجه ویژه مدیران قضائی استان باشد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، افزود: نگاه ما به همکاران نگاه صیانتی است و باید از ظرفیت‌های نظارتی در جهت کمک به صیانت از همکاران استفاده کرد.

کد خبر 6096063

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • اطاله دادرسی در بسیاری از شعب دادگاه‌های نظامی به صفر رسیده است
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغ
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغ و دستگیری قاتل
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغی در اصفهان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند