Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر علوم، تحقیقات و هنر ایالت بادن ورتمبرگ آلمان به همراه گروه فرهنگی – هنری این ایالت ضمن دیدار با رییس موزه هنرهای معاصر تهران از نمایشگاه آثار تونی کرگ بازدید کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، پترا اولشوفسکی ـ معاون وزیرعلوم،تحقیقات و هنرایالت بادن ورتمبرگ آلمان ـ به همراه گروهی از مقامات فرهنگی هنری ، خبرنگاران و هنرمندان این ایالت ازجمله کریستیانه لانگه رییس گالری اشتوتگارت، پیا مولر تام رییس گالری ایالتی کارلسوهه، یوهان هولتن رییس گالری هنر ایالتی بادن بادن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به موزه هنرهای معاصر آمدند و از نمایشگاه تونی کرگ هنرمند انگلیسی-آلمانی دیدن کردند.

در این دیدار علی محمد زارع  ـ رییس موزه هنرهای معاصر تهران ـ ضمن معرفی این مکان، اساس و اهداف برگزاری نمایشگاه ها و آثارگنجینه اظهار کرد: موزه هنرهای معاصر تهران به عنوان تنها بنیاد فرهنگی،هنری موزه ای است که کارکرد معاصر دارد و تنها موزه مهم در خاورمیانه  است/

او بر اهمیت پژوهش در زمینه نمایشگاه های این موزه و تاثیر برگزاری این نمایشگاه ها را بر وضیعت هنری منطقه تاکید و گفت: موزه هنرهای معاصر تهران به اسم خود مفتخر است و خوشبختانه اسم خود را از جایی وام نگرفته و همچنان بزرگترین آثار هنرغربی در کنار هنر منطقه را در گنجینه خود نگهداری می کند.

رییس موزه هنرهای معاصر تهران از تبادلات فرهنگی هنری و همچنین از برگزاری نمایشگاه بین ایران و آلمان استقبال کرد.

در این دیدار پترا اولشوفسکی معاون وزیر علوم، تحقیقات و هنر ایالت بادن ورتمبرگ گفت: وظیفه اولیه نهادهایی مثل این گروه اعزامی از آلمان و موزه های ایران، امکان سنجی هرچه بیشتر و تعامل فرهنگی و هنری بین دو کشور است و دنیا مشتاق دیدن آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران است.

همچنین کریستیانه لانگه رییس گالری اشتوتگارت با توجه شناخت اروپایی ها از هنر معاصر غربی گفت: شناخت اروپایی ها از هنر معاصر غربی قطعاً عمیق تر و بیشتر است تا شناختشان از هنر معاصر خاورمیانه و بخصوص ایران و این خود دلیل اشتیاق موسسات و بنیادهای هنری اروپایی برای تعامل با موسسات هنری و خاورمیانه است.

پیا مولر تام رییس گالری ایالتی کارلسوهه با تاکید بر این نکته که موزه هنرهای معاصر تهران در سطح بین المللی بسیار شناخته شده است، بیان کرد: با توجه با این شناخت و اعتبار است که کنجکاوی و شوق زیادی برای دیدن این آثار در بین اهالی هنر در اروپا وجود دارد.

یوهان هولتن رییس گالری هنر ایالتی بادن بادن نیز در این جلسه گفت: فضایی که من مدیریت آن را به عهده دارم بر خلاف فضاهای موزه ای، از مجموعه خاصی نگهداری نمی کند اما با رویکرد فراگیر جهانی ،علاقه‌مند به برگزاری نمایشگاه‌ها و پرژه‌های مطالعاتی با همکاری موسساتی مانند موزه هنرهای معاصر تهران هستیم.

رییس موزه هنرهای معاصر تهران در این دیدار کتاب گنجینه آثار خارجی موزه، کتاب آثار ایرانی و خارجی گنجینه ( نمایشگاه مسافران برلین و رم) و کتاب آثار نمایشگاه کارنامه را به این هیات آلمانی اهدا کرد.

در این دیدارعلی اکبر صادقی از هنرمندان پیشکسوت و معاصر کشورمان به همراه تعدای از نمایشگاه گردان ها،با گروه آلمانی دیدار و به تبادل اطلاعات هنر معاصر و مدرن پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان این که این شست به منظور هماهنگی برای برپایی نمایشگاه آثار نفیس موزه ایران باستان در استان‌ها برگزار می‌شود گفت: از طرف وزارت خانه ۱۱ استان به عنوان استان هدف برای انتقال اموال نفیس موزه ایران باستان، انتخاب شده است و آذربایجان شرقی هم یکی از این استان ها است.

حمزه زاده افزود: اموال مربوط به منطقه آذربایجان به خصوص سکه‌های زرین ضرب تبریز و چینی‌های آبی و سفید که در موزه آذربایجان موجود نیست، از تهران به این موزه منتقل و از روز ۲۹ اردیبهشت که روز جهانی موزه ها است، به نمایش گذاشته می‌شود.

وی ادامه داد: نمایش این آثار نفیس به مدت سه ماه در موزه آذربایجان ادامه خواهد داشت و هموطنان به خصوص هم استانی‌ها می‌توانند از این آثار دیدن کنند.
به گفته حمزه زاده، در روز جهانی موزه ها بازدید از همه موزه‌های استان رایگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: در کنار نمایشِ اموال انتقالی از موزه ایران باستان، یافته‌های جدید باستان شناسی استان به خصوص یافته‌های بسیار مهم مربوط به تپه چمن شهرستان لیلان به مدت سه ماه در موزه آذربایجان به نمایش گذاشته می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی