Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم قربانی، رئیس دارالقرآن کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تشکیل کمیته‌ای سه نفره برای پیگیری حمایت‌ها و احصاء نیازهای مناطق زلزله‌زده غرب کشور، گفت: انتظار می رود که جامعه قرآنی همواره در فعالیت های مختلف در کشور حضور پرشور و پیشتازی داشته باشند تا به عنوان بخش الگوده جامعه به سایر اقشار در مواقع بحرانی الگودهی نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه همیشه در مواقع حساس باید قرآنی‌ها مواضع خود را اعلام کنند، افزود: مسائل مهمی که برای کشور رخ می دهد باید همراه با موضع گیری های خاص جامعه قرآنی باشد و حتی در مواردی وارد عمل نیز بشوند تا به جامعه ای جریان ساز تبدیل شوند.
قربانی در ادامه به زلزله اخیر غرب کشور اشاره و اظهار کرد: بعد از وقوع این زلزله انتظار می رفت جامعه قرآنی زودتر از هر وقت دیگری به صورت هماهنگ و گسترده وارد کار شود و با انجام دادن اقدامات ویژه‌ای جریان سازی کند. در این زمینه هم از نهادهای دولتی، هم از نهادهای مردمی و هم از فعالان جامعه قرآنی انتظار می رفت تا حضور پررنگ‌تر و منسجم تری داشته باشند.  
رئیس دارالقرآن بسیج کشور با تأکید بر اینکه احساس می شود، آنگونه که بایسته و شایسته بود قرآنی‌ها وارد عرصه نشدند، گفت: البته جای تشکر از بسیاری از عزیزان وجود دارد که به صورت خودجوش و آتش به اختیارانه وارد شدند و کمک‌ها و حمایت‌هایی را صورت دادند.  
وی بیان کرد: بر همین اساس جهت انسجام و هماهنگی و برنامه ریزی بهتر برای هدایت کمک‌های جامعه قرآنی برای زلزله زدگان منطقه غرب کشور، در جلسه اخیر مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی مقرر شد تا یک کمیته سه نفره متشکل از یکی از معاونان شورای توسعه فرهنگ قرآنی، مدیر عامل اتحادیه تشکل های قرآنی مردم نهاد و رئیس دارالقرآن بسیج تشکل شود تا تصمیمات و هماهنگی‌هایی در این زمینه صورت بگیرد.
این عضو کمیته سه نفره حمایت از زلزله زدگان غرب کشور بیان کرد: روز گذشته این موضوع ابلاغ شد و همان روز نیز جلسه ای با حضور اعضای این کمیته تشکیل شد. در این جلسه کلیات و انتظاراتی که از جامعه قرآنی وجود دارد و نیز نیازهای اساسی مناطق زلزله زده و نحوه کمک‌رسانی جامعه قرآنی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین نحوه حضور در منطقه و نوع خدمات قرآنی و سایر حمایت‌هایی که می‌توان در آنجا انجام داد مورد بررسی اجمالی قرار گرفت. بر همین اساس پیشنهاداتی برای فعالیت های مختلف اعم از قرآنی و دیگر خدمات مطرح شد.
قربانی با اشاره به اینکه حضور جامعه قرآنی در چنینی بحران‌هایی مهم است تا کمک های ویژه ای داشته باشند و در عین حال خدمات قرآنی نیز ارائه دهند، افزود: در جلسه روز گذشته کلیات و مواردی مصوب شد و در جلسات آتی نیز موارد دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت که نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.
وی به اعزام نمایندگانی از جامعه قرآنی در هفته آینده به مناطق زلزله زده برای احصاء نیازها و بررسی موارد مورد نیاز حمایتی خبر داد و گفت: در اوج زلزله کارهای مربوط به آواربرداری، امداد و نجات، اسکان موقت و دائم و نیازهای اولیه ضرورتی تر از هر چیزی است که این موارد به مرور فراموش می شود.
رئیس دارالقرآن بسیج با بیان اینکه حمایت‌ها و خدماتی که این کمیته احصاء خواهد کرد محدود به حمایت های قرآنی نخواهد بود و حمایت های ضروری را شامل می شود، افزود: امیدوارم با اعلامی که از سوی این کمیته به زودی صورت خواهد گرفت شاهد حمایت و حضور گسترده جامعه قرآنی از این مناطق زلزله زده باشیم تا به این ترتیب ادای دینی به مردم زلزله زده داشته باشیم.  
عضو کمیته قرآنی حمایت از زلزله زدگان غرب کشور در ادامه تصریح کرد: این کمیته می خواهد خدمات را هماهنگ کند تا با توجه به نیازهای اهالی منطقه آنها را ارائه دهد. این نیازها و حمایت‌ها نیز محدود نبوده و علاوه بر حمایت های قرآنی و ... شامل هر نوع حمایت دیگری نیز می شود.
وی در ادامه در پاسخ به دائمی یا موقتی بودن فعالیت این کمیته نیز بر لزوم تشکیل کمیته ای دائمی برای در صحنه بودن فعالان قرآنی اشاره کرد و گفت: خلایی که در جامعه قرآنی ما اعم از دولتی و مردمی و ... مشهود است این است که سیستم، گروه، کمیته و کارگروهی که در مواقع ضروری به موقع وارد عمل شود، وجود ندارد. مواقعی پیش می آید که یک سری مواضع و واکنش‌ها باید از سوی جامعه قرآنی نشان داده شود اما چون کمیته و یا ستادی برای هماهنگی این کار وجود ندارد، هیچ واکنشی از سوی جامعه قرآنی به آن اتفاق خاص نشان داده نمی شود. این خلأ وجود دارد و برای چنین کاری نیازمندیم تا کارگروه و کمیته ای به طور دائمی فعالیت داشته باشد و همه فعالیت‌ها را رصد و مطالعه کند.
قربانی در پایان خاطرنشان کرد: این کمیته و ستاد می تواند کارگروه های کوچکتری داشته باشد تا در مواقع ضروری همچون زلزله و .. فعالیت کند و با حصول نتیجه کار آن پایان یابد. در زمینه این کمیته سه نفره نیز شرایط به همین نحو است و به محض اتمام خدمات رسانی از سوی کمیته فعالیت آن نیز به پایان خواهد رسید.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • رهبر انقلاب: امسال حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت را به همه دنیای اسلام منتقل کنند (فیلم)
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی