Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:23:27 GMT

نمی توان با چهار صندلی و یک زیرزمین سینما ساخت

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۵۷۵۴

نمی توان با چهار صندلی و یک زیرزمین سینما ساخت

شیراز- رئیس حوزه هنری فارس گفت: از توسعه سالن های نمایش و ساخت سالن های جدید استقبال می کنیم اما نمی توان با چهار صندلی و یک زیرزمین سینما ساخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس محمد کرم اللهی که در نشست عصر فیلمسازان با عنوان نشست صمیمانه با اهالی هنر هفتم  سخن می گفت اظهار داشت: اگر هنرمند قدر نبیند رفته رفته منزوی می شود و این انزوا سبب محروم شدن جامعه از او می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محروم شدن جامعه از هنرمند به معنای محروم شدن از نیروی مولد فرهنگ ساز است چرا که فرهنگ رودخانه ای همیشه پویا و در جریان است که اگر جریان فرهنگی  راکد شود، جامعه به رکود کشیده خواهد شد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس با اشاره به لزوم همدلی هنرمندان استان گفت: همگرایی بین هنرمندان فیلمساز استان یک ضرورت است و هرکس در موقعیت خود باید به این ضرورت توجه کرده و همدیگر را تقویت کنند.

وی با اشاره به اینکه با تقویت یکدیگر می توان به سمت حرفه ای شدن حرکت کرد گفت: اگر بخواهیم فیلم بسازیم نیازمند یک تیم حرفه ای هستیم حال آنکه ما در شیراز یک تیم حرفه ای کامل نداریم.

کرم اللهی افزود: تیم حرفه ای یعنی تیمی که  همه اجزای آن حرفه ای باشند. به همین دلیل است که معتقدم تیم حرفه ای نداریم مثلا ما مدیر تهیه حرفه ای نداریم و نداشتن این تخصص ها سبب لطمه خوردن جریان هنری استان می شود.

وی گفت: از سوی دیگر ما افق دید نداریم و حاصل این معضلات این می شود که به جای فیلم بلند  سراغ ساختن انبوهی کار خرد و متوسط می رویم و نتیجه این مساله مهاجرت فیلمسازان ما به تهران است.

رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس با اشاره به وضعیت سینماها گفت: ما قطعا از توسعه سالن های نمایش و ساخت سالن های جدید استقبال می کنیم اما نمی توان با چهار صندلی و یک زیرزمین سینما ساخت، این سینما نیست.

این مدیر فرهنگی افزود: سینما استاندارد های خاص خود را دارد و این سالن های زیرزمینی قدرت فرهنگ سازی ندارد. در واقع این نوع نگرش به ساخت سینما در امتداد نگاه  خوردبینانه ای است که سینما را با این وضعیت نامطلوب درگیر کرده است.

کرم اللهی در تشریح این نگاه خوردبینانه گفت: نگاه حقیر سبب می شود که فیلمساز ما به جای ساخت کار بزرگ سراغ انبوهی کار کوچک و متوسط برود همین روند در جشنواره های سینمایی استان نیز دیده می شود.

وی اظهار داشت: به جای یک یا دو جشنواره بزرگ و تاثیرگذار با هفت هشت جشنواره کوچک رو به رو هستیم که گرچه برای همه آنها زحمت کشیده می شود و هنرمندانی با صداقت و جدیت مشغول به فعالیت در آنها هستند اما فاقد تاثیرگذاری یک جشنواره بزرگ و موثر هستند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: نتیجه این نگاه سینمای زیرزمینی ساختن است حال آنکه ما باید در همه زمینه ها و در ابتدا در عرصه آفرینش اثر هنری ضرورت های خاص و اهداف ، اولویت و محورهای ساخت را بشناسیم.

وی اظهار داشت: یکی از مهمترین مواردی که باید مد نظر گرفته شود جریان سازی در عرصه هنر است. باید اتفاق بیفتد و تداوم لازمه ی این اتفاق است . ما انتظاری از برگشت سرمایه نداریم اما انتظار داریم که با کارهای حرفه ای و اثرگذار جریان سازی کنیم

کرم اللهی گفت: البته منظور ما از این حرف بی توجهی به اقتصاد هنر نیست بلکه هدف تبیین اهمیت جریان سازی است. ضمن آنکه یکی از مهمترین راهکارهای جریان سازی در عرصه هنر، توجه جدی به مساله نقد و نقادی و آینه گی در عرصه هنر است.

وی افزود: نقد لازمه پیشرفت هنرمند در آینده است.نقد آینه و ملزوم هنرمند است و همانگونه که در دیدارهایم با سایرهنرمندان از رشته های مختلف عرض کرده ام آینه گی و نقد و انتقاد از ضرورت ها و نیازها و البته ضعف ها و معضلات جریان هنر استان است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس در پایان اظهار داشت: شناسایی هنرمندان فارس از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار بگیرد تا بتوان برای هنرمندان همه مناطق استان برنامه ریزی کرد. علاوه بر آن ان شاءالله و به یاری خداوند تبارک و تعالی  اکران فیلمهای کوتاه هنرمندان فارس در یکی از سینماهای شیراز که زیر نظر حوزه هنری است را نیز  انجام خواهیم داد.

در ادامه این نشست و پس از پرسش و پاسخ هنرمندان با رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس از مجموعه آرشیو بزرگ خانه مستند حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس اهدایی دکتر احمد ضابطی حهرمی با حضور رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز  و رییس و قائم مقام حوزه هنری فارس رونمایی به عمل آمد.

شایان ذکر است «عصر فیلمسازان» با عنوان «نشست صمیمانه با اهالی هنر هفتم» به میزبانی واحد هنرهای تصویری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس در تالار اندیشه این حوزه برگزار شد.

 یکی از وظایف مهم هنرمندان ما جریان فرهنگسازی جدید است

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز در جمع صمیمی اهالی فیلم و سینمای شیراز فرهنگسازی را از جمله رسالت های هنرمندان خواند و گفت: فکر می کنم یکی از وظایف مهم هنرمندان ما جریان فرهنگسازی جدید است

لیلا دودمان که در نشست عصر فیلمسازان با عنوان نشست صمیمانه با اهالی هنر هفتم  سخن می گفت اظهار داشت: فرهنگسازی نیاز به شخصیت هایی دارد که بتوانند در این عرصه فعالیت کنند.

وی افزود: شاید شما بهتر از من درک کنید اما من در طول مدتی که وارد شورا شده و در جریان فرهنگی حضور یافته ام این نیاز را با تمام وجودم احساس می کنم که من نمی توانم پشت میزم بنشینم و بخواهم فرهنگ را به وجود بیاورم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز در تبیین این وظیفه مهم و نقش هنرمندان در این رابطه اظهار داشت: شماها باید فرهنگ را تولید کنید و این یکی از رسالت های مهمی است که بر دوش شما قرار دارد.

 دودمان اظهار داشت: ما اگر بخواهیم حرکتی انجام دهیم اگر بخواهیم جریان جدیدی را ایجاد کنیم لازم است که جامعه را دغدغه مند کنیم و این دغدغه مندی سبب می شود که جامعه را حرکت دهیم و این مهم نیز از جمله دیگر وظایف فیلمسازان ماست.

وی در پایان اظهار داشت: امیدوارم هر کاری که انجام داده و هر فکری که دارید هر قدمی که برمی دارید خصوصا هر قدمی که برای جامعه تان بر می دارید موفق باشید و در این راه هر کمکی که از دست ما برآید از شما دریغ نخواهیم کرد.

شایان ذکر است «عصر فیلمسازان» با عنوان «نشست صمیمانه با اهالی هنر هفتم» به میزبانی واحد هنرهای تصویری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس در تالار اندیشه این حوزه برگزار شد.

 شیوع اپیدمی در تالار اندیشه حوزه هنری فارس

نشست این هفته عصر فیلم کوتاه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس به نمایش و نقد و بررسی فیلم «اپیدمی» اختصاص دارد.

رامین شه منش دبیر سلسله جلسات عصر فیلم کوتاه ضمن اعلام این خبر گفت: اپیدمی کاری از حسن اسماعیل زاده است که نویسندگی کارگردانی تصویر و تدوین این اثر را شخصا برعهده داشته است.

وی افزود: در این فیلم که قرار است این هفته به نمایش گذاشته شود،عسل دودمان، مینا اسماعیلی لیلا برزگرعسل عباس زاده امیرارسلان احمدیو مجتبی صابری  به عنوان بازیگر به ایفای نقش پرداخته اند.

دبیر سلسله جلسات عصر فیلم کوتاه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت:صدابرداری این کار را فهیمه حق شناس برعهده داشته و هستی کرمی به عنوان دستیار کارگردان و عکاس پوستر  و محمود حیدری برای تصحیح رنگ و طراح پوستر با این گروه همکاری داشته اند.

وی در پایان اظهار داشت علاقه مندان می توانند عصر سه شنبه هفتم آذرماه از ساعت 17 به نشانی شیراز انتهای بلوار رحمت غربی پشت باغ جنت انتهای بلوار استاد فراشبندی جنب موسسه ورزشی توانبخشی ایثار حوزه ی هنری انقلاب اسلامی استان فارس تالار اندیشه مراجعه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند

فرش ایرانی، یه عنوان یک سفیر فرهنگی در دنیاست و در بسیاری از نقاط جهان، وقتی از فرش ایرانی صحبت می‌شود، در ادامه نام فرش اصفهان است که همچون ستاره می‌درخشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، گره به گره فرش ایرانی با طرح و نقش‌های اصیل، ارزشمند است زیرا زنان و دختران ایرانی، با ذوق و ظرافت هنری خود آن را بافته‌اند؛ درواقع پشت هر گره از آن، دنیایی از امیدواری و ناامیدی، غم و شادی و به طور کلی، داستان یک زندگی است که با زبان هنر عجین شده است.

وقتی ساعت‌ها و روزها پشت چارچوب قالی می‌نشینی و بعد کامل شدنش را می‌بینی، درست مثل یک نقاشی با رنگ‌های زیبا و طرح بی نظیر، تمام خستگی از تنت در می‌آورد و وقتی متوجه ذوق جهانیان برای داشتن این اثر می‌شوی، بیش از پیش انگیزه می‌گیری تا دوباره ساعت‌ها و روزهایت را بگذاری و فرشی ببافی که جایش زیر پا یا روی دیوار است اما در اصل، روی چشمان هنردوستان، جا دارد.

بر همین اساس فتحعلی قشقایی‌فر عضو هیئت علمی دانشگاه فرش کاشان با تاکید بر اینکه فرش، در هنرهای سنتی ما به‌عنوان سفیر فرهنگی در دنیا مطرح بوده و به‌عنوان یکی از نمادهای با ارزش ایران، همیشه زیبایی‌ها و ارزشمندی فرهنگمان را به دنیا معرفی کرده است، اظهار می‌کند: این اثر، یک روزه به وجود نیامده بلکه در طول تاریخ به آن افزوده و به این اثر ماندگار در دنیا تبدیل شده‌است؛ دوره طلایی فرش ایران، در دوران صفویه، مخصوصاً دوره شاه عباس اول با پایتختی اصفهان رقم می‌خورد و این دوره، حاصل دوره‌های قبل خود مانند سلجوقی و قبل آن است که در دوره صفوی بیشترین ابداعات و نوآوری‌ها در فرش ایران شکل می‌گیرد.

وی می‌افزاید: اصفهان با وجود ظرفیت‌های هنری که داشته، خیلی خوب با تعالی هنر و صنعت، هم‌سو شده و تبدیل به بخشی از شاخص‌های مطرح دوره خود می‌شود، به گونه‌ای که حاکمان به‌عنوان هدیه‌ای فاخر، آن را به ممالک دیگر هدیه و شکوه ساختگی خود را معرفی می‌کردند؛ امروز هم با همه محصولات متنوع هنری و غیرهنری، فرش ایرانی و فرش اصفهان به‌عنوان یک هدیه ارزشمند مطرح می‌شود؛ فرش اصفهان در یک دوره کوتاه، ضعیف می‌شود اما از اواسط دوره قاجار با وجود هنرمندان مطرح در حوزه تولید فرش دستباف و نقاشان ماهر، دوباره این هنر احیا می‌شود و در بالاترین سطح خود در دنیا دیده می‌شود.

فرش اصفهان، تجلی از دوران گذشته

عضو هیئت علمی دانشگاه فرش کاشان بیان می‌کند: در هنر ایرانی، مکتب اصفهان یکی از مطرح‌ترین مکاتب هنری مخصوصاً در حوزه نقاشی است و ویژگی فرش اصفهان این است که توانسته از آن مکتب، خارج نشود و تمام تلاشش به هم‌افزایی سنت گذشته و خلاقیت و نوآوری در دوران معاصر است؛ در واقع فرش اصفهان، تجلی دوران گذشته با نگاهی کاملاً خلاقانه و هنرمندانه است.

قشقایی‌فر با بیان اینکه در حوزه زیبایی‌شناسی فرش اصفهان، کاملاً می‌توان یک نماد ایرانی به آن اطلاق کرد، می‌گوید: در زمینه مواد اولیه تولید، فرش اصفهان، فاخرترین مواد مورد مصرف از ابریشم تا پشم بسیار ظریفی که آن را کرک می‌شناسند دارد و با استفاده از رنگرزی طبیعی، ترکیب فوق‌العاده‌ای را به وجود می‌آورد؛ وقتی فرش اصفهان را در خانه‌ها پهن می‌کنند، حس و حال طبیعت و نگاه فاخر به طرح و نقش دوره گذشته و امروز در آن دیده می‌شود؛ در واقع می‌توان گفت هنرمند اصفهانی تلاش کرده تا بهشت را به منازل کسانی که فرش دوست دارند هدیه کند.

وی با اشاره به اینکه فرش دستباف، دو بعد هنر و صنعت را با هم دارد، خاطر نشان می‌کند: در واقع هنرمند هم بعد مصرفی بودن و نیاز روزمره و هم زیبایی‌هایی که یک اثر هنری می‌تواند داشته باشد را به علاقه‌مند خود می‌دهد به نوعی می‌توان گفت که فرش دستباف، هدیه‌ای برای افرادی است که دوست دارند شادتر و با انرژی‌تر زندگی کنند زیرا فرش دستباف، خانواده را دعوت به شادی می‌کند و کسی که امید به زندگی بیشتر دارد به سمت آن می‌رود.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرش کاشان خاطرنشان می‌کند: اصفهان یکی از مراکز مهم فرش‌بافی دنیاست که سبک‌های متنوعی از جمله فرش‌های عشایری و روستایی دارد؛ جدای از سبک شهر اصفهان، شهرهایی مثل نجف‌آباد، کاشان، نائین، شهرضا که برای خود سبک متفاوتی در این حوزه دارند؛ با این حال ظریف‌ترین فرش استان، در شهر اصفهان است که ترکیبی از چله ابریشم و نخ ابریشمی است که علاوه بر ظرافت برای علاقه‌مندان، می‌تواند به نوعی سرمایه‌گذاری از برندهایی که طی چند نسل توانسته‌اند از نظر کیفیت خود را ثابت کنند، تبدیل شود.

قشقایی‌فر با بیان اینکه افراد زیادی در اصفهان با تلاش خود فرش را در سطح جهانی حفظ کردند، اظهار می‌کند: یکی از مهم‌ترین نمادهای این شهر در حوزه هنر، فرش دستباف اصفهان است که در اکثر مناطق جهان، سبک‌های متفاوت فرش اصفهان را به خوبی می‌شناسد و تلاش می‌کنند نمونه‌ای از آن را داشته باشد.

وی ادامه می‌دهد: حتی اگر فرش دستباف، زیر پا قرار گیرد مانند یک تابلوی نقاشی است و ذات آن از ابتدا طوری طراحی شده که مثل هنر موزائیک، روی زمین کار شود؛ یک ویژگی‌اش این است که یک تابلوی پویا است که اعضای خانواده، هر روز داستان جدیدی را در آن رقم می‌زنند؛ آنچه گفتیم به لحاظ نمادین بود اما از لحاظ کارکردی، محصولی است که چه روی زمین و چه روی دیوار، قابلیت استفاده دارد و از گذشته هم همینطور بوده است؛ امروزه با توجه به تغییر زندگی‌ها، شاید جنبه تزئینی فرش، بیشتر شده باشد؛ در هر حال چقدر خوب است که قطعه کوچکی از فرش اصفهان را به‌عنوان نماد فرهنگی در خانه داشته باشیم.

قالیبافی اصفهان، جلوه‌ای از کاشی‌کاری قدیم است

فاطمه شیرسپهر، استاد دانشگاه در رشته فرش نیز در این باره اظهار می‌کند: بعد از دوران صفویه، حدود ۲۰۰ سال رکود فرش رخ داد تا در دوره ظل‌السلطان و به شکل عجیبی، احیای مجدد مکتب فرش دستباف اصفهان را داشتیم چرا که وی، اخبار دارالخلافه پایتخت را دنبال می‌کرد و با توجه به اینکه حمایت در دربار ناصرالدین شاه از هنر شروع شده بود، او نیز چنین کرد.

وی می‌افزاید: بسیاری از شگردها و فنون و تکنیک‌های دوره صفوی، فراموش شده بود و این مکتب فرش با آزمون و خطا کار خود را شروع کرد که گاهی به موفقیت و شکست منجر می‌شد تا اینکه در دوره پهلوی اول، مکتب فرش اصفهان، اسلوب خود را طوری که امروز، مکتب فرش اصفهان خوانده می‌شود، پیدا کرد و ادامه هنر صفوی شد؛ البته نه ادامه فرش آن بلکه ادامه کاشی‌کاری آن دوره شد زیرا برای بافت فرش با سبک صفوی، دیگر فرش‌های دستباف آن زمان در دسترس نبود و تقریباً همه آن‌ها دوره قاجار از ایران، خارج و به موزه‌های بزرگ خارج از کشور منتقل شده بود؛ به‌طور کلی می‌توان گفت مکتب نوین فرش اصفهان، ادامه کاشی‌کاری صفوی است که خیلی از فرش صفوی دور نیست.

فرق میان فرش دستباف و ماشینی، فاصله‌ای میان نقاشی تا پوستر است

استاد دانشگاه رشته فرش ادامه می‌دهد: همیشه، روح هنری که متأثر از زمانه است در هنر جاری است؛ رمز و راز آنکه از دل فرهنگ ایرانی و این منطقه به‌عنوان مرکز ایران وجود دارد، همیشه در دل آثار بزرگ هنری جای دارد و این، روح است که فرش دستباف را از ماشینی تمایز می‌دهد.

شیرسپهر با بیان اینکه در این رشته هر هفته و هر روز با مسائلی که گاه ضربه زننده و منفی است روبه‌رو هستیم، خاطر نشان می‌کند: هرچند گاهی هم اتفاقات خوب می‌افتد، مثل حراجی‌های بزرگ دنیا که گاهی فرش اصفهان از دوره صفوی، رکوردشکنی قیمت کرده و همه را خوشحال می‌کند اما مشکلاتی هم وجود دارد که با تحریم و مشکلات اولیه وجود دارد؛ سالی نیست که شاهد تعطیلی کارگاه‌های فرش دستباف نباشیم که دلایل به هم پیوسته مانند تغییر فرهنگ زندگی در کل دنیا دارد؛ مردم، دیگر فرش دستباف داشتن را جزو نیازهای خود دیگر نمی‌دانند، همچنین مشکلات تحریم، جابه‌جایی ارز، داد و ستد در مسائل تجارت بین‌الملل و مشکلاتی که بدنه سنتی بازار در خود دارد مثلاً مطلع نبودن از تجارت جدید و بین‌الملل، از جمله مشکلات این حوزه است، البته در بین جوانان، انرژی‌ها و استعدادهای زیادی وجود دارد که در حال کار هستند، با این حال، بدنه اصلی آن، قشر میان سال به بالا و سنتی هستند.

وی ادامه می‌دهد: حتی در نمایشگاه‌هایی بین‌الملل در خارج از کشور هم کسانی که فرش ایرانی را به خوبی می‌شناسند، از قشر قدیمی‌اند که با فرهنگ قبلی زندگی می‌کنند و ای کاش می‌دانستیم که چقدر فرش دستباف با ماشینی فرق دارد؛ در واقع مثل تفاوت پوستر از اصل یک نقاشی است، هرچند کاربرد یکسانی دارند

استاد دانشگاه رشته فرش با بیان اینکه مهم‌ترین کاری که مردم می‌توان انجام دهند، آشنا کردن فرزندانشان با شکوه فرش ایرانی است، می‌گوید: شاید می‌توان گفت که دومین پرچم ملی ما، فرش دستباف است؛ به طور کلی باید علاوه بر آموزش به فرزندانمان، با آن‌ها درباره تفاوت آثار دستی و ماشینی صحبت کنیم، بعضی خانواده‌ها، توان مالی خرید فرش دستباف را دارند اما به استفاده آثار هنری اصل، آنچه مادران و خواهران ما طی ساعات طولانی و با عشق می‌بافند، توجهی ندارند؛ امیدوارم شاهد بازگشت شکوه فرش دستباف ایرانی که در بدنه جامعه ایرانی رخنه کرده باشیم، ایرانیان ملتی صبور و قالیباف هستند و نمی‌توان تعبیر بهتری از آن‌ها داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شکوه فرش دستباف ایرانی، قرن‌هاست که پیش چشم جهانیان است و حیف است که چنین سرمایه‌ای که جزئی از هویت ماست، در خانه‌ها وجود نداشته باشد؛ امید که با تدابیر اندیشیده شده، این هنر بی مثال، دوباره به خانه تک‌تک ما بازگردد.

کد خبر 748968

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌