Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@08:46:09 GMT

برگزیدگان نخستین جشنواره فرهنگ معرفی و تقدیر شدند

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۲۹۸۹

برگزیدگان نخستین جشنواره فرهنگ معرفی و تقدیر شدند

برگزیدگان جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران در بخش‌های مختلف معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر است:

در بخش کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی کانون‌های برتر در حوزه دستاوردها به ترتیب، کانون هنر و زیست‌بوم (دایره آبی) باشگاه دانشجویان، کانون انیمیشن پردیس هنرهای زیبا، کانون مطالعات بین‌الملل فرهنگی باشگاه دانشجویان، کانون گردشگری باشگاه دانشجویان، کانون حیات پردیس دانشکده‌های فنی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون‌های برتر در حوزه فعالیت‌های ویژه (نگاه ویژه) به ترتیب کانون سلامت اجتماعی مرهم باشگاه دانشجویان، کانون دانش‌پژوهان با آسیب بینایی باشگاه دانشجویان، کانون امام علی (ع) باشگاه دانشجویان، کانون هلال احمر باشگاه دانشجویان، کانون کارآفرینی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، کانون هنر و زیست بوم (دایرة آبی) باشگاه دانشجویان، کانون گردشگری باشگاه دانشجویان.

در بخش انجمن‌های علمی دانشجویی در 6 حوزه کارآفرینی، ارتباط با جامعه، آموزش، تولید علم، بین‌الملل و آزاد علوم انسانی، انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مکانیک، مهندسی مکانیک بیوسیستم، فیزیک، علوم مهندسی، محیط زیست، فیزیک، معماری، مهندسی شیمی، باستان‌شناسی، نمایش، محیط زیست، پویش ملی بیابان، جنگل‌داری و اقتصاد جنگل، جامعه‌شناسی، زبان و ادبیات فارسی و علوم سیاسی برتر و برگزیده شناخته شدند.

در بخش نشریات دانشجویی، پژوهان، شیل، مراقبت، دنا، شهرت، سره، پندار، سپیدار، کسب و کار و کارآفرینی، دریچه، زیست سپهر نشریات برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند که نشریه شهرت با 11 عنوان برتری، بیشترین جایزه را به خود اختصاص داد.

در بخش آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دانشگاهیان، صادق سراجی، گلشن قدمی و صیاد شیخی برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش گرافیک و هنرهای دستی و سنتی ایرانی، هما تقی دودانگه، کامل قلی پور، اصغر عاشوری و الهام خوش خبری برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش داستان، زهرا موسوی موحد برگزیده و فرشته علیجانی شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش شعر (دانشجویان)، محمد حسن محقق، محمدحسن ارجمندی و شعر (کارکنان)، علی خیری و ابراهیم حسن زاده و بخش شعر (هیات علمی)، دکتر زهرا محمدی نفرات برتر شناخته شدند.

در بخش موسیقی، خانم دکتر آذین موحد، سپهر سراجی و احسان ا... عبایی و در بخش فیلم، محمدحسن ارجمندی و مجتبی اله مرادی به عنوان نفرات برتر اعلام شدند.

در بخش مقاله، میکائیل رسولزاده، سحر جعفری، جمال خانی و علیرضا عرب، محمد توکل، ایمان عرفان‌منش و آذر مرتضوی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش ایده‌های برتر فرهنگی دانشجویان، فاطمه نوازی و مجتبی شیخ و در بخش ایده‌های برتر فرهنگی- کارکنان و هیات علمی اصغر طارمیان و محمد حسینخانی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش پایان‌نامه برتر دانشجویی، مهدی حسینی دهاقانی، احسان سلطانی‌نژاد و نیلوفر سلکی شایسته تقدیر شناخته شدند.

و در بخش کارشناسان و مدیران برتر فرهنگی، از دکتر علیرضا باهنر، دکتر حسین میرسعید قاضی، فاطمه عرب، مهدی تجلی، زهره محمدقلی زاده و پوران پاکزاد منش تقدیر به عمل آمد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم