Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@15:03:55 GMT

ضرورت توسعه ورزش چوگان در آذربایجان شرقی‌

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۸۲۱۵

ضرورت توسعه ورزش چوگان در آذربایجان شرقی‌

رئیس هیئت چوگان آذربایجان شرقی گفت: توسعه ورزش نیازمند حمایت مسئولان کشوری بوده و اختصاص زمین تخصصی چوگان در استان ضروری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، رشید شه‌شهی عصر امروز در آیین معارفه رئیس هیئت چوگان شهرستان مراغه، اظهار ‌داشت: یکی از مهم‌تر‌ین برنامه‌های این هیئت در استان آذربایجان شرقی توسعه این ورزش نه‌تنها در مرکز استان بلکه در شهرستان‌های آذربایجان شرقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ورزش چوگان یکی از ورزش‌های نوپا در کشور و استان آذربایجان شرقی بوده که تلاش می‌شود زمین اختصاصی برای این رشته در استان ایجاد شود.

رئیس هیئت چوگان آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به هزینه‌های بالای این رشته‌ تصریح کرد: رشته ورزشی تخصصی چوگان یکی از ورزش‌های نوپا در کشور است که به دلیل نبود امکانات برای این رشته ورزشی در مرکز استان و شهرستان‌ها هزینه‌های آن بالا بوده و ضروری است حمایت‌های لازم از سوی مسئولان ورزشی استان از این هیئت انجام شود.

شه‌شهی ادامه داد: با راه‌اندازی چوگان در مراغه استعداد‌یابی برای این رشته ورزشی آغاز خواهد شد و امیدواریم بتوانیم استعدادهای موجود در شهرستان‌ها را شنا‌سایی و در این رشته ورزشی به‌کار‌گیری کنیم.

وی افزود: در حال حاضر فعالیت این رشته ورزشی در سه شهر تبریز، مراغه، مرند آغاز شده و در آینده‌ای نزدیک شاهد راه اختصاص زمین برای این رشته ورزشی در مرکز استان و شهرهای مورد نظر خواهیم بود.

رئیس هیئت چوگان آذربایجان شرقی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان ‌گفت: آذربایجان شرقی یکی از قطب‌های ورزشی در کشور است که با حمایت‌های دولت و وزارت ورزش و جوانان شاهد شکوفایی هرچه بیشتر در رشته‌های ورزشی فعال در این استان خواهیم بود.

وی با اشاره به برنامه‌های هیئت ورزشی چوگان در استان، گفت: در شش ماه نخست امسال به با همکاری ادارات ورزش جوانان شهرستان‌های استانیک دوره کارگاه دانش‌افزایی و چهار دوره طرح استعداد‌یابی از جمله  فعالیت‌های این هیئت است.

به گزارش تسنیم، با حضور رئیس هیئت ورزش تخصصی چوگان، کریمشیله باف به عنوان رئیس هیئت چوگان در این شهرستان معرفی شد.

انتهای پیام/

ورزشی چوگانورزشی چوگانضرورت توسعه ورزش چوگان در آذربایجان شرقی‌ R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز از کمبود امکانات وزنه‌برداری و چالش‌های پیش‌روی این رشته ورزشی می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار ورزشی تسنیم سقز، بانوان کردستانی در چند سال اخیر علی‌رغم مشکلات مالی و نبود امکانات و حمایت مسئولان در رشته وزنه‌برداری عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشته‌اند و فعالان این رشته امیدوار به تکرار نتایج خوب خود در سطح کشوری و بین‌المللی هستند.

مرضیه محمودی بانو سقزی که از وزنه‌برداران نام آشنا در سطح استان و کشور به شمار می‌رود چند صباحی است که به مربیگری روی آورده و به بانوان سقزی خدمت‌رسانی می‌کند.

مرضیه محمودی وزنه‌برداری سقزی درباره نحوه شروع این رشته ورزشی در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: به واسطه اینکه مرحوم پدرم محسن محمودی از بنیانگذاران وزنه‌برداری سقز و رئیس هیئت و مربی شهرستان بودند همچنین برادرم مظهر محمودی از قهرمانان این رشته بوده‌اند به ورزش وزنه‌برداری علاقه‌مند شدم و با شروع فعالیت وزنه‌برداری بانوان در ایران من نیز به عنوان اولین بانوی سقز در سال 1397 وزنه‌برداری را شروع کردم و چندین دوره در مسابقات استانی و کشوری شرکت کردم که حاصل آن 6 مدال طلای استان و یک مدال نقره کشوری است.

وی افزود: به واسطه نبود مربی خانم در شهرستان سقز بنده مجبور شدم در حین تمرینات شخصی خود مربیگری را نیز برعهده بگیرم و به همین خاطر مشکلات زیادی را تحمل کردم و جنگ نابرابری با حریفان خود داشتم و  از سال 1401 مربیگری را شروع کردم و در خدمت علاقه‌مندان این رشته در شهرستان سقز هستم.

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز وضعیت این رشته را در سطح استان مناسب توصیف کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت وزنه‌برداری کردستان به واسطه مربی کاربلد استان خانم عبدالملکی بسیار عالی بوده و تیم استان کردستان چندین دوره در مسابقات کشوری به مقام قهرمانی رسیده و چندین چهره به تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف معرفی کردند که خوشبختانه توانسته‌اند مقام‌های بین‌المللی کسب کنند همچنین شهرستان سقز نیز علاقه‌مندان زیادی به این رشته دارد که به امید خدا در آینده از این افراد بیشتر خواهیم شنید.

وی از نبود زیرساخت‌های لازم انتقاد کرد و اذعان داشت: متأسفانه علی‌رغم وجود علاقه‌مندان زیاد و پتانسیل مناسب ورزشکاران، به دلیل نبود  فضای ورزشی مناسب و امکانات محدود برای این رشته ورزشی در این شهرستان نتوانسته‌ایم آنچنان باید و شاید در میادین ملی کسب افتخار کنیم و با وجود پیگیری‌های رئیس هیئت این شهرستان باز هم پاسخ مناسبی از مسئولان دریافت نکرده‌ایم و در حال حاضر در سالنی به مساحت 50 متر و با امکانات فرسوده مشغول به تمرین هستیم که فقط تایم صبح‌ها در اختیار بانوان است.

محمودی تصریح کرد: از مسئولان خواهشمندیم به این رشته ورزشی اهمیت بیشتری بدهند چراکه وزنه‌برداری ورزشی المپیکی و ورزش دوم مملکت بوده و همیشه از رشته‌های پر مدال و پر افتخار برای کشور عزیزمان بوده لذا باید توجه بیشتری به این رشته ورزشی شود چون واقعاً نوجوانانی که در حال حاضر در شهرستان سقز فعالیت می‌کنند پتانسیل بسیار بالایی دارند و در صورت وجود فضای ورزشی مناسب می‌توانند برای استان و کشورمان افتخارآفرینی کنند.

این مربی پرافتخار کردستانی اظهار کرد: هدف اصلی ما توسعه این ورزش در این شهرستان بوده تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن این ورزش را به جامعه معرفی و در سطح ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کنیم اما همه این حرف‌ها زمانی می‌تواند نتیجه داشته باشد که ما حمایت مسئولان را پشت سر خود داشته باشیم و ورزشکاران بدون هیچ دغدغه‌ای فقط به فکر تمرین و حضور موفق در مسابقات باشند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم