Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا دولت لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را به مجلس تقدیم کرده، در حالی که به خوبی از تعریف متفاوت تروریست از نگاه ایران و غرب واقف است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصاد، در حالی که خاطره جنایات و وحشی گری های تروریستها اعم از منافقین کوردل و داعشی از اذهان عموم مردم پاک نمی شود از دیدگاه کاخ سفید نشینان منافقین عدالت طلب و گروهکهای تروریستی مخالفان میانه رو در سوریه محسوب می شوند و درست برعکس دیدگاه ملتهای مسلمان، حزب الله پرخطرترین گروهک تروریستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی دولت لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده در حالی که برخی نسبت به آن نگران هستنند.

عدم دقت به بار حقوقی کلمات عواقب بدی به دنبال دارد

نقوی حسینی؛ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: این اسناد و کنوانسیون ها نکات ظریفی دارد که اگر نسبت به آنها دقت نباشد بعدا گرفتاری پیش می آید. در ظاهر ممکن است چیزی به ذهن نرسد اما پس از دقت در کلمات از نظر حقوقی بعدا به مشکل برخواهیم خورد.

وی با اشاره به اینکه سند 2030 یا اف.ای.تی.اف  نیز اگرچه در ظاهر نکات مثبتی دارد اما بندهایب آن دردسرساز خواهد شد افزود: در سند کنوانسیون با آن نگاه به تروریسمی می نگرند اگر ما حق تحفظ نداشته باشیم بعدها دچار مشکل می شویم. 

نقوی حسینی خاطر نشان کرد: همه این تلاشها برای این است که رژیم شناخت ذی نفع نهایی تراکنشهای داخلی را بدست آورند این بخشی از آن پازل بزرگ اف ای تی اف است، تا کی باید در قصه شناخت همه جانبه ذی نفعان در تراکنشهای داخلی ارزی یا ریالی با اف ای تی اف همکاری کنیم؟ 

به گزارش مرصاد، اگر قرار باشد ما به محور مقاومت که به دور شدن سایه تروریست از مرزهای کشورمان کمک کرده، یاری رسانیم کنوانسیون وین با توجه به تخفظاتی که در لایحه دولت آمده دردسر ساز می شود؛

ماده شش کنوانسیون مذکور حق تحفظ را رد می کند

امید تقوی؛ کارشناس اقتصاد بین الملل در این باره گفت: باید بررسی شود که چه مقدار این قانون با قانون داخلی کشور که درباره تامین مالی تروریست و تصویب شده مجلس شورای نگهبان است هم راستایی دارد؟

وی افزود: باوجود اینکه دولت در آن ماده واحدهای پیش از لایحه که در مقدمه آمده تحفظات را انجام داده اما در ماده شش به صراحت گفته شده هیچ دولتی نمی تواند چنین اظهاراتی مبنی بر اینکه به دلایل اعتقادی یا آزادی خواهانه اگر کشور ثالثی ذیل این کنوانسیون تقاضای اطلاعات یا مسائل بانکی دارد جلوی آن قرار گیرد که آن کشور تروریستی نیست.

تقوی با اشاره به اینکه ماده مذکور به صراحت این تحفظی که دولت در  مقدمه ذکر کرده را رد کرده خاطر نشان کرد: باتوجه به فشار زمانی که از طرف  اف.ای.تی.اف است دولت نباید تعجیل کند.

برخورد مستقیم اسناد کنوانسیون با موضوعات موشکی و دفاعی کشور

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی نیز در این باره گفت: بر اساس اسناد کنوانسیون، ممکن است در برخی موضوعات مستقیما به حوزه موشکی کشور برخوردکند بنابراین ما باید دقت کنیم چون حوزه موشکی و دفاعی ما با هیچ وجه قابل مذاکره نیست و منتظر اجازه هیچ سند و مدرک و کنوانسیونی نیستیم.

عضویت در کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم به ضرر ایران است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقدیم لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، گفت: لزومی ندارد که ایران عضو برخی از کنوانسیون‌های بین‌‌المللی باشد، چون این عضویت بر ما تعهداتی را تحمیل می‌کند که به ضرر ایران است.

محمد اسماعیل سعیدی با بیان اینکه تعریف ایران و غرب در مورد تروریسم و داعش متفاوت است، افزود: داعش یک جریان تروریستی افراطی است که همه جهان شاهد رفتارهای آن بودند. غرب نیز همواره در مورد تروریسم برخوردهای دوگانه داشته است، در صورتی که نگاه ایران به تروریسم واضح و مشخص است.

نماینده مردم تبریز در مجلس دهم با بیان اینکه غرب مبارزان فلسطینی را تروریسم معرفی می‌کند، توضیح داد: ایران برای ورود به هر کنوانسیونی برای حل این تناقش ها و حل آن، باید نخست تعاریف و مرزبندی ها را مشخص کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران نمی‌تواند هم یک موضوع را بپذیرید و هم نپذیرد، تصریح کرد: این لایحه ابتدا باید در مجلس بررسی شده و تفاوت ها و مرزبندی های آن با ایران مشخص شود. تعاریف باید دقیق باشد تا مشخص شود چه جریانی قابل تایید است و چه جریانی قابل تایید نیست در غیر اینصورت در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.

انتقاد از محتوای لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تروریسم 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس معتقد است: پیگیری لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تروریسم به مصلحت نیست.

حسینعلی حاجی دلیگانی، با اشاره به ارائه لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم به مجلس، گفت: این لایحه مشروط بوده و در فضای امروز جهان با وجود روابط عمیق بین کشورهای اروپایی و آمریکا که به دنبال نظم جهانی با تعاریف خود هستند، هیچ چیز مشروطی جایگاه مطمئن ندارد لذا پیگیری آن به مصلحت نیست.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی، معتقد است: کشورهای مذکور از شروط این لایحه علیه خودمان استفاده خواهند کرد، زیرا آمریکا با دادن اعلامیه و غیره، شروطی که در گذشته حتی برخی کشورها برای پیوستن منعقد کردند را نپذیرفتند.

به گزارش مرصاد، کنوانسیون وین با اسم دهان پر کن مبارزه با تامین مالی تروریست به عنوان زنجیره ای از اف ای تی اف است؛

زنجیره ای که محرمانه ترین اطلاعات هر کشور یعنی بودجه  نظامی کشور را تحت تاثیر قرار می دهد، چه اینکه پیوستن به کنوانسیونهای بین المللی ممکن است در کوتاه مدت مفید باشد اما اگر جوانب کار سنجیده نشود ابزاری برای افزایش خود تحریمی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی ایران خللی در عزم و اراده ایران ایجاد نمی‌کند.

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد : تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود بود
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • بسیاری از بحران‌ها نتیجه رویکرد سلطه‌طلبانه غرب است
  • حامیان گشت ارشاد
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت