Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، علی ربیعی همزمان با هفته معلولان در نشست هم اندیشی با سازمان‌های مردم نهاد که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: این هفته را گرامی می‌دارم چرا که برای ارزش گذاشتن به شنیدن صدای گروههایی است که کمتر صدایشان شنیده می‌شود‌.

وی ادامه داد: برای چندمین بار است که جلساتی در ارتباط با گروههای مورد هدف برگزار کرده ام و مسایل آنان از جمله مسایل کلیدی است و همواره پیگیر رفع آنها بوده ام .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام این که  هم اکنون حدود 1/5میلیون معلول شدید در کشور وجود دارد که عدد قابل توجهی است که این افراد معلولان شدید نیازمند به کمک هستند؛ گفت:  در کشور  هر چه به استانهای مرزی و دور از مرکز نزدیک می شویم میزان معلولیت و فقر بیشتر به چشم می خورد .  

میزان غربالگری ها در کشور به 97 تا 98 درصد می‌رسد

وی با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته در وزارتخانه کارهای زیادی در حوزه معلولان انجام شد و اخذ مجوزها در این حوزه تسهیل پیدا کرده است، گفت: در استان‌های معلول‌خیز مراکز تحقیقاتی ایجاد شده و روزی که ما آمدیم غربال‌گری اصلا وجود نداشت و امروز خوشبختانه می‌توانیم اعلام کنیم که غربال‌گری بینایی و شنوایی در کشور انجام می‌شود و در مناطق محروم میزان غربال‌گری‌ها به 97 تا 98 درصد می‌رسد.

بر اساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر ربیعی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود ‌30 میلیون سالمند در سال 2050 وجود داشته باشد بنایراین این موضوع از مسایلی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
شناسایی 200 هزار زن دارای سوءتغذیه در کشور

ربیعی اولویت بعدی را کودکان معلول خواند و اظهار کرد: 200 هزار زن بارداری که دارای سوءتغذیه بوده اند که احتمال می رفت فرزند معلول به دنیا   بیاورند را شناسایی کرد ه ایم تا از این طریق بتوانیم از میزان معلولیت‌ها بکاهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: تاکنون اقدامات خوبی انجام داده ایم اما هنوز مسایل زیادی در حوزه معلولان برای پیگیری وجود دارد.

وی در ادامه با بیان این که برای رفع مشکلات جامعه معلولان نیاز به ارتباطات تنگاتنگ نهادی و فردی داریم ، خاطرنشان کرد: در این راستا دستور داده ام که مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی نیز تدابیری اتخاذ کند که مطالبات و دیدگاهها ، نظرات جامعه هدف وزارتخانه بوِیژه آنان که صدای خاموش دارند شنیده و پیگیری شود .
امسال بانک اطلاعاتی تکمیل می‌شود

ربیعی در  ادامه جامعه، معلول، دولت و نهادهای مدنی را چهار ضلع مهمی عنوان کرد که باید به یکدیگر نزدیک شوند و منسجم کار کنند، خاطرنشان کرد : راه‌اندازی بانک اطلاعاتی معلولان را از روستاها شروع کردیم که امسال بانک اطلاعاتی تکمیل می‌شود. ما افراد معلولی داریم که اصلا نمی‌توانند توانمند شوند و دولت باید در این زمینه تکفل زندگی آنها را برعهده بگیرد. همچنین افرادی داریم که نیمه توانمند می‌شوند و دولت باید بخش از هزینه زندگی آنها را برعهده بگیرد.

مطالعات معلولیت  ها را به سمت مطالعات توانبخشی سوق می‌دهیم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: ما برای رفع مشکلات جامعه معلولان به دانش افزایی نیاز داریم که کارهای زیادی هم انجام شده و در این بازه زمانی نیاز داریم که کار مطالعات معلولیت  ها را به سمت مطالعات توانبخشی که مطالعات حقوقی و اجتماعی هستند ، سوق دهیم .

نامه استخدام سه درصد معلولان را ارسال کرده ایم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به انتقادات مطرح شده در زمینه عدم استخدام معلولان در سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها اشاره کرد و گفت: هر جایی که استخدام بوده ما نامه استخدام سه درصد معلولان را ارسال کردیم و در این زمینه  موفق بودیم. حتی در این زمینه به سازمان‌های نظارتی نیز نامه زدیم اما چون حجم استخدام‌ها کم بوده است این موضوع خود را به خوبی نشان نمی‌دهد.

تسهیلات بیشتر برای معلولان با اشتغال در شرکت های تعاونی

وی با اعلام اینکه در زمینه پرداخت حق بیمه معلولان شاغل 80-90 درصد پرداختی‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: 12 هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستایی و... در نظر گرفته‌ایم که ما اولویت را برای اشتغال معلولان قرار دادیم تا بتوانند با اخذ وام چهار یا شش درصد شغلی برای خود دست و پا کنند. اگر معلولان در قالب شرکت تعاونی باشند، می‌توانند تسهیلات بیشتری دریافت کنند.

افزایش حمایت از معلولان در منازل

ربیعی به حمایت‌ از معلولان در منازلشان اشاره کرد و گفت: ما هر سال سعی کردیم که این حمایت را افزایش دهیم تا مددکاران و توان‌بخشان با حضور در خانه بتوانند حمایت خوبی از فرد معلول داشته باشند.
امیدوارم که مصوبات خوبی در زمینه مناسب سازی مبلمان شهری داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال 96 کسی بدون وسایل توان‌بخشی وجود نداشته باشد، بیان کرد: یکی از مسائل مهم، زندگی اجتماعی معلولان است. زندگی عمومی معلولان و حرکت روان این افراد از مسائلی است که ما دنبال می‌کنیم البته در این مسیر مناسب‌سازی و مبلمان شهری و الزام کردن ساختمان‌های جدید و مناسب‌سازی کار سختی است و ما در این زمینه مکاتبات زیادی داریم. امیدواریم در جلسه‌ای که با شهرداری خواهیم داشت، بتوانیم مصوبات خوبی را در زمینه مناسب‌سازی در مبلمان شهری داشته باشیم.

لایحه حمایت از معلولان هفته آینده به صحن علنی مجلس می‌رود

ربیعی با تاکید بر اینکه حداقل سالی سه – چهار جلسه شورای معلولان باید تشکیل شود به لایحه حمایت از حقوق معلولان اشاره کرد و گفت: فکر می‌کنم که این لایحه هفته آینده به صحن علنی مجلس برود. بر روی این لایحه کار کارشناسی زیادی انجام شده و من فکر می‌کنم کارها به سرعت پیش رود.  

تکمیل بانک اطلاعاتی معلولان تا پایان امسال

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از تکمیل بانک اطلاعاتی معلولان تا پایان امسال خبر داد.

در این نشست که همزمان با روز جهانی معلولان برگزار شده است‌، جمعی از مدیران عامل‌، روسای سازمان های مردم نهاد و معلولین حضور داشتند که به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود در این حوزه پرداختند.

همچنین در این نشست علمی بهروز مروتی رئیس کمپین پیگیری تصویب قانون حمایت ازمعلولین گفت: اگر ویلچر برقی که اداره بهزیستی دولت تدبیر و امید در قالب طرح توانمند سازی به من نداده بود امکان حضور من در این جلسه ممکن نبود.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های دکتر ربیعی لایحه حمایت از حقوق معلولان به نتیجه خواهد رسید.

افتخار زاده مدیرعامل موسسه آتنا نیز در این نشست گفت: موسسات خیریه و NGO صدای معلولان را به گوش مسئولین و دولت می رسانند و برای رفع مشکلات معلولان نیاز به حمایت دولت دارند.
زرین کفشیان نخبه علمی در این نشست گفت:  من با 12 سال سابقه فعالیت در زمینه معلولان ندیدم وزیری بیاید در کنار معلولین و نهادها بنشیند و به صحبت ها و درد های آنها گوش فرا دهد از شما کمال تشکر را دارم.

غفاری رئیس انجمن اوتیسم هم در این جلسه خاطرنشان کرد:  فقط وزارت بهداشت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متولی اوتیسم در کشور نیستند، ما امیدواریم با تعامل گرایی دکتر ربیعی، هر سه دستگاه دور یک میز سند ملی اوتیسم را به امضا برسانند.

پناهیان مدیر عامل موسسه رعد در این نشست اظهار کرد: وظیفه NGO وزارت کار، پیدا کردن شغل برای معلولان نیست بلکه توانمند سازی معلولان و تسهیل سازی مسیر برای اشتغال و فعالیت معلولان است و در این زمینه کارنامه قابل قبولی داشته است.

میرزایی نماینده جامعه معلولین در فرمانداری ورامین  نیز اظهار کرد: آقای دکتر ربیعی از شما تشکر می‌کنم که شنوای صدای خاموش معلولان و با تمام توان پیگیر قانون حمایت از معلولان هستید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴

معاون وزیر ارتباطات گفت: مکلف هستیم به عنوان مرجع و متولی پایگاه داده «جی‌نف» این بانک اطلاعاتی را تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل و از این طرق کمک شایانی به سرشماری ۱۴۰۵ کنیم؛ تحقق این امر مهم می‌طلبد که از همکاری دستگاه‌ها استانی بهره ببریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز،  آیین تودیع و معارفه مدیرکل پست استان فارس با حضور محمود لیائی معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست و مسئولان استانی برگزار شد، در این آیین از زحمات مهدی آزادی مدیرکل سابق تقدیر و روح اله عباسی به عنوان سرپرست جدید پست استان فارس معرفی شد. 

محمود لیایی در این مراسم اظهار کرد: این دوران، دوران پرشکوهی برای پست استان است و امیدواریم مدیرکل جدید بتواند با کارنامه خوبی که از خود به جا می‌گذارد موجبات خیر و برکت برای پست استان را فراهم کند.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: در حال حاضر جایگاه پست متناسب با ظرفیتی که استان پهناور فارس در حوزه تجارت الکترونیک دارد رشد نداشته و نیاز است برنامه‌ریزی‌های مدون و منسجمی برای کاهش فاصله‌ای که نسبت به انتظار از پست استان برای پر کردن خلاء تجارتی الکترونیک وجود دارد انجام شود.

وی با بیان اینکه استان فارس در میان استان‌های دیگر کشور جایگاه خوبی در بحث تجارت الکترونیک دارد، افزود: رسیدگی به مشکلات پست استان نیازمند توجه بیشتری از سوی مسئولان فارس برای توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه است.

لیالی اضافه کرد: ظرفیت خوبی در زیرساخت استان وجود دارد، اما متأسفانه این ظرفیت‌ها بر اساس بی‌تدبیری در پنج سال گذشته در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته بود؛ امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را در بعد قانونی برگردانیم و کمبود زیر ساخت‌های استان را از نظر فیزیکی و تجهیزات با بازگشت سرمایه اصلی به جایگاه خود برطرف کنیم.

وی کم بودن فضای عملیاتی در استان فارس را از مشکلات حوزه پست استان فارس دانست و گفت: انتظارمان این است که مقدمات هر چه سریعتر فراهم شود و معتقدیم با انجام یک سری اقدامات در حوزه نصب تجهیزات، 50 درصد مشکلات زیر ساختی چه از نظر کیفیت و چه از نظر سرعت برطرف شود.

معاون وزیر ارتباطات عنوان کرد: در تلاش هستیم تا با بهره‌گیری از توانمندی مدیران فارس از ظرفیت‌های پست در مناطق مختلف استان به نحو احسن استفاده شود، می‌توانیم در بحث هوشمندسازی پلاک‌های پستی، پروژه ملی «جی‌نف» و استانداردسازی استان‌ها کمک خیلی خوبی به پروژه‌های استان کنیم.

وی ابراز کرد: امیدواریم با تعامل مثبتی که برقرار شده مسئولان استان با این ظرفیت‌ها آشنا شوند؛ قطعا از طریق پروژه «جی‌نف» می‌توانیم به سایر دستگاه‌های اجرایی استان کمک‌های قابل توجهی کنیم.

لیالی بیان کرد: مکلف هستیم به عنوان مرجع و متولی پایگاه داده «جی‌نف» این بانک اطلاعاتی را تا پایان سال 1404 تکمیل و از این طرق کمک شایانی به سرشماری 1405 کنیم؛ تحقق این امر مهم می‌طلبد که از همکاری دستگاه‌ها استانی بهره ببریم.

مدیرعامل شرکت ملی پست در خصوص تبدیل استان فارس به هاب پستی جنوب کشور گفت: استان فارس با داشتن ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه پست و به دلیل همجواری با 6استان می‌تواند به هاب پستی جنوب کشور تبدیل شود؛ با این اتفاق خوب به جای اینکه موسولات پستی نیمی از کشور را برای رسیدن به مقصد طی کنند زمینه مناسب برای ارسال این مرسولات در مدت زمان کمتر فراهم می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات ابراز کرد: امیدواریم با هوشمندسازی و تدابیری که در این زمینه اتخاذ می‌شود هم این مسیر کوتاهتر شود و هم هزینه‌ها کاهش یابد.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴