Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق تبریز، عادل کاظمی ضمن مغتنم شمردن جلسات ارزیابی برای ارتقای شاخص‌های عملکرد، اظهار کرد: مجموع نقاط قابل بهبود عملکرد حوزه بهره‌برداری به صورت دسته بندی شده و منسجم در اختیار شرکت قرار بگیرد تا همکاران بتوانند با تعریف هدف و برنامه‌ریزی، این موارد را بهبود داده و مسیر رشد را با سرعت بیشتری  طی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این خطه از ایران، شرایط محیطی سخت و خشن توان بالا ، تعصب و علاقه‌مندی خاصی را می‌طلبد که خوشبختانه کارکنان این شرکت از تمام این خصوصیات برخوردار هستند و طراحی شبکه ها نیز بر همین اساس با استحکام و تاب آوری بالا انجام می شود.

کاظمی تأکید کرد: ما در این شرکت با کمک همکاران، شاخص های عملکرد در بهره برداری را  تا پایان سال 96 هدف گذاری کرده ایم و اهدافی را نیز تعریف کرده ایم و بهبود در شاخص ها در حال انجام است، اما بدون شک بهبود در کاربردی سازی GIS ، نظارت بر بهره برداری و PM باید در این بخش نهادینه شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همکاران حوزه بهره برداری در بخش توسعه اتوماسیون شبکه، فعالیت خوبی داشته اند و تا پایان سال 96 بر تعداد نقاط هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:باید اذعان کنیم که باید شاخص های شرکت در دو محور خط گرم و هوشمندسازی شبکه گسترش پیدا کنند تا شیوه های موجود قابل بهبود شوند.

کاظمی ادامه داد: ما در حوزه کلیدهای قابل فرمان در سطح ایران در جایگاه مناسبی قرار داریم اما به نسبت کشورهای توسعه یافته جایگاه ما به هیچ عنوان قابل قبول نیست و در این راستا باید برنامه ریزی به شکلی انجام شود که هر سال 100 نقطه هوشمند به شبکه افزوده شود.

وی گفت: برخی از مشکلات ما و دیگر شرکت های توزیع، به طور مثال کمبود نیروی انسانی در حوزه منایع انسانی ضابط ها، نیازمند بازنگری در طراحی ساختار سازمانی می باشد.

 مدیریت توزیع برق شهرستان تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بافت حوزه بهره برداری شرکت های توزیع علاوه بر مسائل درون سازمانی، تحت تأثیر مشکلات برون سازمانی نیز می باشد، گفت: ارزیابی و ممیزی علاوه بر اینکه بستری برای تبادل تجربیات و انتقال دانش ایجاد می کنند، باید فرصتی برای انعکاس مشکلات شرکت های توزیع به گوش مقامات عالی باشند.

 محمد فتاح مفتح، افزود: مواردی که بر سر راه حوزه های مختلف از جمله بهره برداری، مانع ایجاد می کنند باید در تدوین بخش نامه ها و تفاهم نامه ها مد نظر گرفته شوند.

وی اظهار کرد: مسائلی همچون مبلمان شهری، انتظار شهروندان و انتظار ارگان ها، شبکه گذاری را با چالش مواجه کرده اند و به نظر می رسد تعاملات وزارتخانه های مربوط و ارگان های مختلف بتوانند بخشی از این مشکلات، که روز به روز بیشتر نیز می شوند، را حل کند.

فتاح با اشاره به موضوع ایمنی گفت: ایمنی نیاز به فرهنگ سازی ملی دارد و باید در این زمینه اقدامات اساسی انجام شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۲۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه ICT در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان امکان خوبی برای توسعه حوزه آی سی تی وجود دارد که می‌تواند باعث نجات استان و جبران عقب افتادگی‌ها باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر وجود نیروی انسانی توانمند در استان در حوزه‌های مختلف، افزود: هم مرزی استان با عراق از مزیت‌های است و می‌تواند به توسعه کمک شایانی داشته باشد.

وی اذعان کرد: کشور عراق از لحاظ خدمات نرم افزاری از ایرانیان عقب هستند و با وجود نیروی انسانی با تجربه و سرشار از استعداد در استان، امکان ارتباط گسترده و انتقال تجربیات وجود دارد.

عابدی با بیان اینکه وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان برای توسعه زیرساخت‌ها و تامین مالی حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری و اقتصادی استان را بهبود بخشد و می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه ریزی برای چند طرح مختلف خبر داد و گفت: یکی از ایم برنامه‌ها آموزش مهارت‌های دیجیتالی به منظور استعداد یابی و تربیت نیروی انسانی است.

عابدی ادامه داد: امسال در قالب طرح «ایران دیجیتال» به صورت گسترده ۳۰۰ هزار نفر را در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی آموزش خواهیم داد.

وی به آموزش ۵۰ هزار نفر در این حوزه طی یکسال گذشته در سطح کشور اشاره کرد و وعده داد در صورت تضمین ورودی بازار کار از طرف شرکت‌های استان، هزینه‌های آموزشی از سوی وزارت ارتباطات تقبل خواهد شد. 

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز در این نشست  اظهار داشت: استان کردستان در شاخص توسعه فاوا (IDE) در رتبه ۲۵ کشور قرار دارد.

حیدری با اشاره به وجود یک هزار و ۲۶۰ کسب و کار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در استان گفت: ۱۱۳ استارتاپ فعال نیز وجود دارد. ‌

فعالیت ۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و اطلاعات

رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست گفت: از ۱۸۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری کردستان ۶۰ شرکت در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

بابک سوری بر لزوم حمایت شرکت ها از بخش صنعت تاکید کرد و افزود: شرکت ها باید بتوانند دست اورد های خود را یه صنعت و تولید محصولات فیزیکی تزریق کنند و در راستای افزایش تولید محصول گام برداند.

وی با بیان اینکه به صورت جدی پیگیری زیرساخت ها هستیم، بیان کرد: کمبود تسهیلات را قبول داریم اما شرکت ها باید نوآوری را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های مختلف دانش بنیان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید